Bana Bı akıl verirmisiniz?

Arkadaşlar benım Bı sorum var bıraz uzun olucak ama birilerine sormazsam kendı kendıme kafayı yıyyebılırım. Benım Bı ilişkim var 2 senedir, 20 yasındayım sevgilim 30 yaşında gayet işinde gücünde namazlı edepli Bi adam kesinlikle 2 senedır agzından Bı argo kelime veya bana karşı en ufak kotu soz bıle duymadım hem cok seviyorduk bırbırmızı hemde benım okulumun bitmesini bekliyorduk evlenmek için, hatta ailemin durumu baya kötü bazen ihtiyacım oldugunda maddi bakımdan istemesemde yardım ediyordu para olarak degıl ama nebılıyım ayakkabıya ihtiyacım olunca beraber gidiyorduk begenıyorduk alıyorduk falan gıbı. ama benim hep korkum vardı aılem yaş farkını sıkıntı yaparmı dıye ve dıllendırıyordum ara ara. Dun benı aradı açtım dedıkı ben senı tahmın ettıgınden daha fazla seviyorum ve senın kesinlikle benım yuzumden arada kalmanı üzülmeni istemiyorum dedı muhtemelen aılen yaş farkından dolayı benı istemicek ve sen üüzlüceksin ve ben ozaman senden vazgeçmem alır gotururum kaçırırım senı dedı. Ve sende benım yuzume bakmıcaksın nefret edeceksin benden dedı cunku bılıyorum babanın annenin rızasıyla evlenmek istedıginı ve onun harıcınde bıseyı kesinlikle istemedıgını bılıyorum dedı. Ben nekadar deneyelim belkı sorunsuz kabul ederler senı tanıdıktan sonra desemde yıne aynı seylerı tekrar ettı. Gıderken de belkı ihtiyacın olur dıye para atmıs hesabıma napcagmı bılmıyorum kendımı cok garip ve yalnız hissediyorum. Başka kız vardır hayatında belki dıye şüphe ettim ilk başlarda. Ama 3 buyuk yemın ettı oyle dusunmemem için senın uzulmene yıpranmana dayanamam sadece dedı ZTen sosyal medya hesaplarının şifresı de var bende o konuda şüphe etmıyorum ama velhasıl çok kotu ve yalnız hissediyorum bana Bı akıl verin
Bana Bı akıl verirmisiniz?