Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü bu bir taktik bebeğim önce yoğun birbilgi veriyor, peşinden koşuyor sonra senden o enerjiyi alınca aniden geri çekiliyor amacı senin sürekli bu çocuk neden böyle yaptı diye düşünüp peşine düşen, istiyor ki peşinden koş sürekli çünkü istediğini elde etmek için çalışıyor sadece kafası eger peşinden koşarsan tamam istediğimi aldım diyecek ve kendini güçlü hissedecek, seni cepte tutacak ama bu taktiği bilip peşine düşmesi onu hiç umursamazsan mal gibi kalır ortada tabi böyle olmayan erkekler de var ama sayıları çok az işte bu tarz taktik uygulayan sırtlan erkeklerle hiçbir zaman mutlu olabilme şansımiz yok defolsunlar kendilerine yakışanı bulsunlar eğer karsina böyle bir sırtlan çıkarsa kanma ona gizemli ol, her şeyini anlatma bırak o seni merak etsin, her aradığında açma bırak sana ulasamasin ve asla koşma peşinden
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence bunu erkekler yani -ler olarak yazmak oldukça yanlış çünkü tüm erkeklerin öyle olduğunu düşünmüyorum ama olanlar için de yorumu şu içgüdüsel bir durum av avcı misali bir avcı ava ulaşıp onu öldürüp etine kavuştuğunda ya başka bir avın peşine düşer ya da ziyafetin tadını çıkarıp daha sonra kalan etleri sonra yerim diyerek dolaba kaldırır. Elde ettiğinde ilgisizleşme bunun gibidir ulaşır vazgeçer yeni aşklara yelken açar ya da ulaşır zaten zor ulaştım elimde de hala var kendime biraz daha saklayım diyerek buzdolabına atar yani kısaca durum bu
00 Yorumla
Çünkü tanımadan yahut az tanırken o insanın gizemine aşık olurlar, gizem ortadan kalkınca diğer kadınlardan bir farkı olmadığını öğrenir ve bu tutkuyu yok ettiği için ilgisi azalır
*Cinsiyetçi bir söylem gibi eleştirmeyin hemen bu direkt olarak kadınlar içinde geçerlidir. Gizemi ve tutkuyu kaybeder ve kadının ilgisi azalır. Ama erkekler daha çok platonikçi oldukları ve her güle konmayı sevdikleri için bu durum erkeklerde daha çok olur.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Elde ettikten sonra değil aslında. Süreklilik içeren şeyler bir süre sonra sıradanlaşır. Kimse ilk iş gününün, ilk araba sürüşünün veya ilk seks deneyiminin heyecanını ilk gün gibi yaşamaz.
İlişkiler de böyle işte ilkte büyülü gibi gelen şeyler bir süre sonra sıradanlaşır ve ilgi azalır. Sevgiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
68Cevap
Her şeyde olduğu gibi ilişkilerde de verim zamana bağlı düşer. :D O ilk aylardaki heyecanı, aşırı ilgi ve alakayı beklemek sadece kadını üzer başka da bir şey olmaz. Oraya takılı kalmak yerine yeni gerçekliği kabul etmek daha iyi olur aslında. O insanın senin yanında olduğunu bilmek, güvenebilmek mesela, seni sevdiğini bilmen. O ilk aylardaki heyecanlı ama acabalı zamanlardan çok daha güzel değil mi? :/
Ha sen seviştikten sonra bir daha yüzüne bakmayan tipleri diyorsan onlar terliksi tek hücreli canlılar. Erkek değil. :)17 Yorumla- +1 yıl
İşte o tuzağa düşüyorsunuz. Düşmemeniz lazım. Kim süreklilik içeren bir ilgi gösterebilir? Zamanla düşecek elbette. Herkesin hayatta sıkıntıları problemleri oluyor hayat her zaman güllük bahçelik değil. İlgi alaka azalmaya başlayınca artık eskisi gibi sevmiyor mu vs off valla bayılcam shdh
+1 yılDenizde boğulan insan düşün , karaya çıkana kadar var gücüyle savaşır çıkınca da kendini kumlara bırakır.
Bence aynı mantık.
Ben bir erkeğin bana olan ilgisine bakmam bu her zaman yanıltıcıdır çünkü bana göre herkese yaptıkları bir taktik!
Gönlümün ısınmadığını ne vakit teste tabi tutsam kalbimin yanılmadığına şahitlik ederim.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar hedeflerine koşarlar. Elde edilen şey değersizleşir, bu her manada böyledir. Elde edilemeyecek tek şey ise ruhtur. Ruhunuza aşık olan, dostluğunuza gelen ve sadece yanınızda olmak isteyen biri bir ömür aynı kalır, bunun dışında hedefleri ve beklentileri olanların şilgisizleşmesi normaldir. Karnınız açken sofrada herşeye aşkla bakarsınız ama doyduktan sonra tabaktaki son kaşık yemeği dökersiniz. Hayatın gerçeği bu, bize düşen gelen kişinin hedefini akıl süzgecinden geçirmek ve hayatımızı mahvetmemek.
10 Yorumla
+1 yılAv avcı mantığı devreye giriyor burada.. Seni elde edene kadar onun için hedef modundasın, e haliyle ilgisi de seni yakaladıktan sonra balon gibi sönüyor.. Bu her konuda böyle değil midir zaten. Tutup çok istediğin bir eşyayı alırken bile ne kadar heyecanlanırsın, elde ettikten sonra aynı heyecan kalır mı hayır.. Erkeklerin bazıları yapı olarak da kadınlardan daha aymaz oldukları için umursamama moduna geçiyor.. O yüzden kalsan ayrı dert kaçsan ayrı.. Keyifli günler..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimse durmadan ilgi veremez veren elde etmek için verir çünkü kadınlar ilgiyi insanın kendisi olmasıyla karıştırıyor karşıdaki kişiyi karakteri için sevmeli ilgi gösterdiği için değil
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Ters yapın, gerçek yüzleri ortaya çıkar.. size gösterdiği ilgiye başkası da ortaktır bunu unutmayın kızlar..
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılPortakalı soyarsın içinden çıkanın tadı yoksa yemezsin atarsın
Aynı görünürde olan başka portakalı soyarsın tadı iyidir yersin
İkisininde dışı aynı ama içi farklı10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü amacına ulaştığı için artık çabalamaya gerek yok diye düşünür. aslında tam tersi o kişiyi kazanınca değerini bilip daha çok ilgi göstermek gerek. kaybetmemek gerek; tıpkı denizin dibindeki bir istridye kabuğunun içindeki inci misali...
20 Yorumla Erkekler cidden anlaması zor mahluklar ilgi delisiyken de bı anda başkasıyla yakalamak mümkün 😶👋🏻
40 Yorumla
+1 yılSeni gercekten seven birisi elde ettikten sonra da ayni ilgiyi gostermeye devam eder, ama sevmeyip sadece kisa sureli ise en basta niyeti, dogal olarak bu sekilde davranirlar
00 YorumlaErkeklerin iki temel motivasyonu var. Biri elde etmenin getireceği kazanmışlık hissi, ikincisi de kaybetme korkusu. Bizim kadınların en büyük problemi burada başlıyor, teslimiyetçi yaklaşımlarından kaynaklı elde etmiş erkeğin artık bir motivasyonu kalmıyor. Çünkü teslim olan kadın onda kaybetme korkusunu yaşatamıyor.
00 Yorumla
+1 yılşöyle düşün bir araba almak istiyorsun o uğurda gece gündüz çalışıyorsun ve sonunda arabayı alıyorsun aldıktan sonra neden gece gündüz çalışasın ki bu da aynı hesap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tek taraflıCinsiyetle ne alakası var iki taraf içinde aynı bir çok şey elde edinceye kadar sonra hisler bayatlar ilkine duyduğu n hisle ikinci duyduğu n his aynı olmaz
00 Yorumla
+1 yılBu işin raconu böyledir. Benim bir kadınla olan iletişimimde nihai amaç onunla özel bişeyler yaşamaktır. Bu amaca giden yolda ilgi de verilir sevgi de verilir başka birçok şeyde duruma göre verilir. Amaca ulaştıktan sonrada sıkılırım ilgim azalır. Veya kızın böyle bişeyler istemediğini anladığımda da sıkılırım daha fazla yatırım yapmam. Biz genel olarak buyuz.
00 YorumlaDışardan bizi iyi sanıyorlar elde edince gerçeklerle yüzleşmek ağır geliyor onlara topukluyorlar hemen🤷♀️😃
12 YorumlaAkıllarınca zeki olduklarını sanarlar başta ilgili olup sonra ilgiszileşirler ama tabi bizde yemeyiz bunları 😎
11 YorumlaÇünkü erkekler maldır önce kullanır sonra atarlar (istisnalar hariç)
217 Yorumla- +1 yıl
Birak olmasin gidip malin birini bulup sonra onunuze gelen duzgun adamlara. Ben erkeklere guvenmiyorum diyorsunuz ya da unutamayip o duzgun adamlara sadece eski askinizi anlatip dert ortagi arayip somuruyorsunuz. Bunlar yoksada evin var mı maasin nekadar diyip ava cikiyorsunuz. Bende artik genelleme yapiyorum siz kizlar samimiyetsizsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılElde ettikten sonraki cümlenin ne anlamı var ki. Soru dahi kendi içinde kendini en mantıklı yerden cevaplayıp kimseye fırsat vermemiş.
00 Yorumla
+1 yılBayanlarda da olur çoğu zaman en basiti evde olupta canımın istemediği bir meyveyi dışarıda benim değil iken canımın isteyip almam
00 Yorumla
+1 yılKızlar neden ilk baş istemem yan cebime koy deyip kendini kasıp sonradan aşkından deli divane olurlar?
00 YorumlaAdam o kadar kovaladiktan sonra yoruluyor elde edincede üstüne tripler başlıyor ondan sonra ilk hedefi kaçmak oluyor.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü insan ulaşamadığının delisi, ulaştığının da nankörüdür. Kimseye cepteyim havası vermeyeceksin. Her an gidebileceğini göstermen lazım
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşşek sudan gelinceye kadar dövülmek istedikleri icin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapısı gereği farklı kişilerden aynı ilgileri bekledikleri için ilgilenme süreleride kişileri elde ettikleri süre kadardır tam bir kombinasyon sorusuna örnek gibi oldu cevabım ama olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama çok üzüyorlar :/ ilk kocam düğünün ertesi günü kaçmıştı
212 Yorumla- +1 yıl
Senin kocan mi var
- +1 yıl
@Nazlitatlikiz artık yok, kaçtı dedim ya
- +1 yıl
Sanirim türkiyede degilsin
- +1 yıl
@Nazlitatlikiz Türkiyedeyim. Korkma kocanı almam elinden
- +1 yıl
Bir halt anladiysam pembe arap olayım
- +1 yıl
@Nazlitatlikiz anlaşılmak istiyorum artık :/ kendimi yabancı gibi görüyorum herkese, her şeye.
- +1 yıl
Bilmwce gibi konusursan anlayamam ki
- +1 yıl
@Nazlitatlikiz ciddi değildim en baştan beri ama sen ciddiye alınca bişi diyemedim
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
@Nazlitatlikiz çok anlayışlısın
- +1 yıl
Saol
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey elde edesiye kadar dır sonra ilgiyi keserler kadınlar sevgi ilgi sevilmek ister çiçekler
00 Yorumla
+1 yılElde edemedim kanki edince bakarız diyecem de geldik 28 yaşına bana daha bakmaz hiçbir kız
00 YorumlaBazıları için elde etme mücadelesi kişiden daha çekici gelir
00 Yorumlahayır ben bana ilgi gösteren kadına daha ççok bağlanırım
00 Yorumla
+1 yılçabalamasına izin vermiyorsunuz da ondan çaba olmadan emek olmaz emek olmadan yemek olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebep bu ;
Erkek Dosyayı açıp iyice kurcalamıştır dağıtmıştır sonra bahceye gidip çiçeği iyice sulamıştır
Yani işini bitirmiş ve yeni iş aramaya çıkmıştır 😂🤣😊01 Yorumla- +1 yıl
zaten yetersiz oluyo oyleleri gitmesinde sorun yok 😚
+1 yılİstediğini elde etmiştir çünkü artık avuçlarının arasında olduğunu bilir.
00 Yorumla
+1 yılİlgisizleşmezler ya ama her dönemin şartlatı vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ya şu genelleme olayına karşıyım öyle olmayanlarda var yani.
00 Yorumlayanlış insanların peşinden düzeltirim hırsıyla gidip ortada kalmanızın adı bu. yoksa bütün evlilikler gerdek gecesinden sonra boşalma ile değil boşanma ile biterdi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 18,3b cevap paylaştı. Alacağımı aldım yeter gözü ile baktıklarına yaparlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıdan bekler artık. Karşıdaki nasıl davranıyor vs bunu ölçer.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 36,2b cevap paylaştı. Erkeklerin doğuştan bildiği dil ilgisizce o yüzden çok da şey etmeyin ☺️
00 Yorumla
+1 yılkazandım onu düşüncesi..
bensiz yapamaz mantığı..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer isteyene verme, olursa kesin kalici sevgilin olur
00 YorumlaSaçma bir şekilde artık onlarınmışız gibi düşünmeleri.
30 Yorumla
+1 yılTanıdıkça o kadar ilginin gereksiz olduğunu anlıyoruz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSahip olduğu için olabilir, elde etmenin verdiği rahatlık belkide
00 Yorumla
+1 yılHer zaman ulaşılmaz ve imkansız ol basitleştirme kendini cepte görmesinler seni eğer böyle olursa ilgi duyulacak bi yanın kalmazz
00 Yorumla
+1 yılHaklısın bendede var o duygu yapımız gereği olmalı çok eşli bir ruha sahibiz ama kadınlar öyle değil istisna hariç 😀
02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir onunda etkisi var😀
Güzel bir söz vardır bilir misin?
İnsan sahip olduğunun nankörüdür diye mevzuyu en iyi özetleyen durum bu sanırım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinizi hint kumasi sanip glortte olmaz yan cebime koy edasinda tavirlariniz oldugunda. elde edincede bu boyle yapiyordu diyip ilgimizi cekeriz. biyere bulusmaya cagrildiginiz adam akilli naz yapmadan gelseniz boyle olmaz son
023 Yorumla- +1 yıl
Her zaman böyle olmuyor ama eskiden asla nazlanmayan, ne istediğini bilen, karşımdaki erkeğe deger veren ve verdiğim değeri sonuna kadar hissettiren biriydim asla kendimi hint kumaşı gibi görmedim ama her defasında geri cekilen onlar oldu şimdi baktım tepersen daha değerli oluyorsun onu anladim
Cevap sahibi+1 yılYanlis kisiyle tanismissin. Bana surdan kimse sans vermedi adam akilli ne istedigini bilen biri denk gelse evlenmistim coktan
Cevap sahibi+1 yılNeden sans vermedi cunku onyargi netteki insana öcü gozuyle bakiyorlar normal insan nete giren insanda 🤣
- +1 yıl
Yani buradan birine sans vermek ne kadar mantıklı olur bilemem insan yüz yüze bile taniyamiyor karşısındakini değil ki telefon ardından nasıl tanısın, yok mudur tanışıp mutlu olan elbette vardır ama çok nadir bence bu yüzden olabilir
Cevap sahibi+1 yılBide su hataniz var gidiyorsun bi ipe salmaz buluyorsunuz size yamuk yapiyor. Sonra bana geliyorsunuz diyorsunuzki ben erkeklere guvenmiyorum. Banane ya banane ben mi size yamuk yaptim sacmaligin daniskasi bu
Cevap sahibi+1 yılReal hayati cevreni denedin duzgun adam yok benimde cevremde yok. Ben burada arayistayim napcam baska tas olmus 29 sence cevremden umudumu kestiysem. tek dertleri benim evim maasim kimse sormadi bana iyi bi baba olacakmisin evet olucam ama o samimiyetsizlerle evlenipde degil
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi adam yalniz kaldiya bu hayatteadaletini... Dahada bisey demiyorum şaka gibi hayatmis
Cevap sahibi+1 yılKnsmk istersen chatt de devam edelim dertlerimi burda herkez okumasina gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBen sana kendin olmayı vaat edebilirim çunku samimiyettir kendimiz olmak gerçektir.
- +1 yıl
Artık herkes herkese yamuk yapıyor dürüst kimse kalmadi ve malesef dediğiniz gibi artık karakter değil de menfaat ve para her şeyden önce geliyor insanlar için ama zaten kendini yetistirebilmis düzgün biri bunlara odaklanmaz
Cevap sahibi+1 yılTikloktakilere aciyorum para iccin ne hallere giriyorlar
Cevap sahibi+1 yılBen insan aleminden sogudum
Cevap sahibi+1 yılParaya tapanlar var
Cevap sahibi+1 yılPara murluluk getirse ben mutlu olurdum Şu an
Cevap sahibi+1 yılEn buyuk miras ailedir de bunu anlayan yok. Fel de anlat dicemde mecalim kalmadi biktim usandim sacma insan tanimakta istemiyorum. Duzgun akilli bikadin tanimak isterdim
- +1 yıl
Paraya tapanlara ben de acıyorum evet önemli bir şey, hayatımızı devam ettirebilmek için gerekli ama yeteri kadar varsa fazlası için şaklabanlıga gerek yok bence
Cevap sahibi+1 yılDurust biri hala varda şans verme meselesi bu onyargini kirsan gorebilirdin
Cevap sahibi+1 yılTanimaktan bisey kaybetmessin aksine kazanacağin cok sey olur. Kendin olmak istersen eskisi gibi tani beni bi
- +1 yıl
Ben karşıma alıp yüz yüze görüşemeyeceğim biriyle olmayı tercih etmem siz çok iyi birisinizdir belki de bu benim için önemli bir nokta umarım bundan sonrası sizin için çok güzel olur.
Cevap sahibi+1 yılBoyle boyle yas oldu 29 iste. sen iyisinlerle beni tercih etmeyen herkez sen iyi daha iyilerine layiksin dedi. 🤣
Cevap sahibi+1 yılVay be bu onyargi denen sey ben milyoner olsaydi kapimdan bile gecmezdi bunuda cok iyi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyseki oyleyim ama para hersey degildir
- +1 yıl
Beyefendi sizi tanımıyorum iyi birisiniz dedim ne diyim ben size kötüsünüz mü demem gerekirdi ben tercih etmiyorum dedim ve kibarca anlattım size ayrica milyoner olsanız da ayni kararimda dururdum merak etmeyin birinin zengin olmasi benim gözümde değer belirleyen bir özellik değildir size hayatınızda bol şans.
+1 yılEeee sen çok istediğin bir şeyi aldığında zamanla onu normal görüyor alamadıkların ilgini çekiyor değil mi
00 YorumlaIşte bunlar tehlikeli
41 Yorumla- +1 yıl
Haklisin... insanın ilişkileri kendine özel ve her zaman değerli olmali ayrılmış olsalar bile
+1 yılSadece erkekler değil genel olaraktır bu. Değişmez bi kural.
00 YorumlaElimizdekiinin değerini Bilmezsek yarın sap gibi ortada kalırız
00 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı bir durum haline geldiğini düşünüyorum 🤔
00 Yorumla
+1 yılKadın ilgiyi kestiyse bence aslında bunu kızlarda yapıyor maalesef
00 YorumlaAmacı oymuş demekki amacina ulaşınca uzaklaşır işi bitmiştir seninle..
00 Yorumlabi bilinse... bnce * nede olsa kaptim onu, simdi rahatim, kendim olabilirim* mi diyorlar?
00 Yorumla
+1 yılİnsanoğlu ulaştığının nankörüdür
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılcepte bilirler ve başka kızlara yönelirler
30 Yorumla
+1 yılEgolarını tatmin ettiler çünkü
20 Yorumla
+1 yılHer erkek bir değildir.
23 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun teşekkür ederim. :)
- Devamını Gör (43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi