Erkek bir kizin pesinden sevgili olana kadar çok koşar ama kiz kabul ettikten sonra ayni değil soguyolar neden?
Cevabın nedir?
Sana şöyle anlatıyım bazı kadınlar erkeklerin ilgisini çekmek veya arttırmak için trip atıyorlar bu da erkeklerin onlardan soğumasına yol açıyor eski sevgilim de aynısını yapardı onu bu konuda nazikçe uyardım fakat ciddiye almadı bir süre sonra ondan ayrılmak istediğimi söyledim nedenlerinide açıkladım sonra özür falan diledi bende bir daha görüşmek istemediğimi söyledim ve ayrıldım eğer sende böyle biriysen baştan kaybetmişsin fakat öyle biri olmayabilirsin ve sana tavsiyem öyle biri olma
20 Yorumla
Bende tam tersi oldu ilk başta gayet iyi güzel canım cicim aşkım laylaylom gidiyorken 2 ay geçti son zamanlarda çok nadir arada sırada kullanır oldu benim yoğun ilgimden sıkılmış olabilir mi? sanki daha soğuk gibi hissediyorum sınava hazırlanıyo sınav stressinden mi çözemedim :/
02 Yorumla
Soran+1 yılCok faa ilgi bunaltabiliyo ama sinav stresi olma ihtimali daha yuksek. bnce
Çünküsü hepsinin amacı belli olduğundan ötürü istediğini elde ettiğinin akabînde emeline ulaşmış olur erkek, böylelikle artık naz niyaz çekilen süreç tamamlanmış işlem sonuca ulaşmıştır.. Ki zeki kadınlar zaten işini bilir erkeği yönlendiren bayandır. Erkeğin istekleri doğrultusunda karşı cinse ayarı veren hep kadındır. Erkeğin amacını o askılar.. Kendini kullandırmaz ✋ veya basit bir kadınsa olay farklı boyutlanır.. İşini biliyorsan sıkıntı yok..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler "aavcıır" avının arkasından koşmak onu heyecanlandırır, eğer avını yakalamak kolay ise pek değer vermez ama zor bir av ise değer verir
910 Yorumla
Soran+1 yılNe kötü ya
Soran+1 yılCok dogru yorum olmus erkek milleti iste
- +1 yıl
Nesi doğru, hangi avcı sürüdeki en hızlı koşan avın peşine düşer.
Teşbihte hata olur. Bakın bal gibi de oluyor. - +1 yıl
Hayvani icgudulerimiz
Cevap sahibi+1 yıl@salur_kazan
@yol_gezer
Neyi inkar ediyor sunuz? bir erkek birşeylerle uğraşmayı sever bir kitapta okumuştum erkekler mesela tamır etmeyi , arabalarla uğraşmayı sever kadınların onları uğtaştırmasıda daha çok merak uyandırır
@bakırköyündelisii sen kabul ediyosun şükür :)
Cevap sahibi+1 yıl@yol_gezer okuduğum kitapta aynen öyle yazıyordu o sadece bir örnek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
52Cevap
+1 yılErişilmez, eşi benzeri bulunmaz havalara giriyorsunuz. Bizde bişi var sanıp kovalıyoruz. Sonra izin veriyorsunuz yakalanmaya. Elde edince soğumuyoruz. Kovaladığımızla yakaladığımız aynı olmayınca sorun oluyor. Sonuç: Kendini bilmek, mütevazi olmak önemli.
70 Yorumla
+1 yılErkek hep çok koşsun kız da koştursun? Bu mu derdiniz yani, sen erkeğe nasıl değer veriyorsan çıkarken de onu alırsın. Çıkmadan önce koşması sürekli koşacağı anlamına gelmez. Yatakta nasıl her şey eşit oluyorsa ilişkide de her şey eşit olmalı, bırakın artık şu erkek koşar kız koşturur kafasını. Sen ne veriyorsan erkeğe onu alırsın. Daha fazla bir şey bekleme.
30 Yorumlaerkek elde ettıgının basıtlıgınden sogur, aradakı farkı ıdrak edebılmek lazım.. gunumuzde evlılıkten once beraberlık yasayan cok ınsan var ve bırbırlerıne dahada baglanabılıyorlar.. yeterkı yasanılan seyler pespaye seyler olmasın, yalnız sunuda mutlaka belırtmelıyım yattıgı ıcın bır kıza baglanan erkek çok çok azdır, o teori kesınlıkle sadece masaldır..
20 YorumlaYavuz Sultan Selimin bir lafı var bağdatı almanın hayali onu almaktan daha mı güzeldi ne diye sebebi şu ki birşey elinize geçtikten sonra gözünüzdeki değerini yitirir çünkü o artık senindir. ulaşılması imkansız değil elini uzattığında dokunulacak mesafededir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇapkınları bilemem ama kendi adıma konuşmam gerekirse;
-Göründüğü kadar asil değildir soğursun.
-Çok fazla konuşuyorsa soğursun.
-Ten uyumu diye bişey var dokunduğunda ( kimi ileri gittikten sonra farkediyor ) kardeşine dokunduğunu hissedersen soğursun.
-Vücuduna bakmazsa kız, soğursun.
-Paçasından uzun kıllar görünürse soğursun ( yaşanılmıştır:S )13 Yorumla
Soran+1 yılO sonunccu neya koptum
Cevap sahibi+1 yılbende ondan koptum işte :D
Soran+1 yıl:DF
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olup, etkilendiğim, içime sinen bir insan koşturmama, teklifime olumlu yanıt verse dünyalar benim olur soğumam.
Soğuyan insan varsa içine sinmemiş, aşık olmamış, etkilenmemiştir.
Zevk için koşturuyordur.
Koşturmanın karşlığını aldığında zevkide kaçıyordur, soğuyordur.
Oysa aşık olup , etkilenen , içine sinen bir insan bu duyguyu yaşamaz.
Mutluluktan havalara uçar, hayallerine hayaller, umutlarına umutlar eklenir.20 YorumlaBence erkekler önce o kızı gözünde çok büyütüyorlar ulasılmaz bir şey olarak görüyorlar sonra ulasınca tanıdıkca normal bir insan oldugunu anlayıp ve bir kac hatadan ya da zıtlıkdan dolayı soguyorlar...
Haksızsam haksızsın diyin :D31 Yorumla
+1 yılErkekler zor kızları sever, o yüz verdiğinde tersleyip ansızın ilgi gösterip sonra sikinde değilmiş gibi davranırsan kendine bağlarsın, zeki olmamız lazım kızlar zeki. Peşinden koşup canım cicim demekle olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sana öyleleri denk geldiyse bizim suçumuz ne? seven erkek tam tersi, elde ettikten sonra huzura kavuşur ve sever gönlünce kızı.. seni sevmeyenler denk gelmiş sana.. heves ya da basit hoşlantı.. erkekler diye genelleme yapma..
10 Yorumlaben öyle bir erkek deyilim ben sevgilimin nasıl olmasını istersem öyle olurum namuslu hanım hanımcık kız isterim öyle bir kız bulursamda peşini bırakmam o beni bıraksa bile bırakmam
20 YorumlaÇünküüüü
Sertap erenerin bir şarkı sözü ile cevap vereyim du
"Sen sandığım şey belki benim yüreğimdi."
Yani kafamızda büyütürüz sizi sonra bakarız ki fos çıktınız soğuruz, bir meziyetiniz varsa bağlarımız daha da güçlenir bebişim10 Yorumlao kıza kalmış bence. erkeği hayal kırıklığına uğratacak tavırlar sergilerse haliyle insan soğur. kız erkek fark etmez herkes için böyle:D
31 Yorumla
+1 yılben mesela çok koştum peşinden kabul etti o kabul etti haytta bakmıcağım kızlar gözüme güzel gelmeye başladı neyse ayrıldım gene fıstık gibi kızlar sevgilimin yanında çok çirkin gelmeye başladı :)
06 Yorumla
Soran+1 yılCxcxcxcxc
- +1 yıl
o ne bee
Soran+1 yılNasi anlatim ki :D
- +1 yıl
anlat işte ben anlarım sen orasını düşünme :)
Soran+1 yılSorun anlatilamamasi
- +1 yıl
ben bir yorum yaptım sende cxcxcx yazmışssın bunda anlatılmıcak ne var kii
Bir dunya kiyafetiniz varken neden halen alisverise devam ediyosunuz ;)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı. Einsteinin bir sözü var
Gerçegi aramak onu elde etmekteb daha kiymetlidir diye
Belki de bundandir:)10 Yorumla
+1 yılAmacına ulaşmış olduğu için artık bir heyecanı kalmıyo :))))
00 Yorumla
+1 yılbu sadece ilişkiler için geçerli bir şey değil ki amacın ne olursa olsun bir müddet sonra soğuma olur önemli olan geriye kalan kısmıdır.
00 Yorumla
+1 yılTatmin olmamıştır bulduğundan sen dişiliğini kullanki o yansın arkadaşım. Tabi 4S kuralını biliyorsa hem cinsim o da iyi bir yoldur yapabilene
00 Yorumlaheyecanı kalmaz çünki. Sağlam bir ilişki istiyorsanız burnunu sürttürmeniz gerekiyor ne kadar zor elde ederse okadar zor vazgeçir.
00 Yorumla
+1 yılAdam gibi adam soğumaz ama olmayanların hevesi geçer yani köprüyü geçene kadar...
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olana kadar canım cicim olduktan sonra abicim falan takılıyorsunuz, özünüz ortaya çıkıyor.. insan soğuyor tanıdıkça...
32 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi kiz değil öyle olan erkek.
Cevap sahibi+1 yılBen gördüğümü soyluyorum, hiç bir kıza da sonradan değişmedim.. şu eksiyi de atmak nedendir..
Çünkü bir erkek ulaşılmaz onu zorlayan kızı sever sen bir süre bu olayı yaptıktan sonra sevgili olursun ve seni elde ettim gözüyle görür ve soğumaya başlar ona sende cazip gelen şey ulaşılmazlıktır
00 YorumlaSevdiği için değil hırs için peşinden koşanlarda olur bence o
10 Yorumla
+1 yılTanidigim gibi kalsaydi dusundugu gibi sevicektim onu ama kalmadi sence bu kimin sucu?
10 Yorumlaçünkü onu hedefliyo hedefledikten sonra amacına ulaşmış oluyo :D kaçan kovalanır :D kabul ettikten sonra niye kovalasınki :D
00 Yorumla
+1 yılKacan kovalanir hesabi ilgi cekiyo kiz kactikca sonra elde edince rahatlik oluyo keyif vermiyo anlicaagin
11 Yorumlabeni kabul etsinler içimdeki sevgiyi boşaltçam ama nerde işte nerde duygusuz var onları kabul ediyolar.
00 Yorumlaellerinde olanların değerini bilmedikleri için olbilir mi acaba :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Erkekler avcıdır sizde avsınız elde tutmak için hep av olun.
00 Yorumlavalla bu pis huy bende de var nasıl bırakacam bilmiyorum sevmiyorum ben bu huyumu sadece kadınlar da değil herşeyde var eşyalar da kıyafetlerim de
10 YorumlaÖnce dış güzellik sonra iç güzellik...
O peşinden koşan, görünüşüne aldanan erkek tanıştıktan sonra madalyonun öteki yüzünü görür.00 Yorumlaherkes kendı bacagndan asılır tum erkekler bole oldugunu soylemek mumkun degıldır ancak bır genelleme yapabılırsın ancak ayrıca bayan ve erkek dogası farklı bunuda unutmamak lazımdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki sevmemiş. Sadece gönül eğlendirmek istemiş. Sevse bırakmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar yüzünden kendimden şüphe ettim sorun bende mi diye
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek milletii işte ya guvensen dert guvenmesen dert
Cevap sahibi+1 yılsonra suçu kızlara atarlar onların hakkı agzına sçmak ancak öyle kıymet bilirler
+1 yılYanlış insan oldukları için. Doğru insan olunca, kabul edince havaya uçar, tanıdıkça daha çok sever.
00 YorumlaSogumaz aslinda ne bileyim elde ettiginde daha da fazla olmasi lazim. demekkk oznel bisey bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında nedeni şu, kızların fazla naz yapmalarından dolayı iş kaçan ve kovalayanın serüvenine dönüyor. amaç sadece elde etmek oluyor zamanla. sonuç alınca da soğuyor. suç erkekte değil yani
00 YorumlaBenimde anlayamadigim durum bu ama zorda olsa avi genede deger duygusuna bakmazki amacina ulasmistir neticede
00 Yorumla
+1 yılDiyelimki bir zirveye tirmaniyosun yoruluyosun ulaştığında dinlenip bir sigara yakmak hakkı değilmi yanii :)
00 YorumlaRahatlama elde edildiğinde asıl istenenin o olmadığı gerçeği maymun iştah ve hormonlar :)
00 YorumlaGenelde amaclari yiyip atmak bu devirde sevende fazla yok zaten oyuzden kmsye guvenmeyeceksin
00 YorumlaKızın çirkefliğini yakından görürde ondan :) midesi almaz artık
00 Yorumla
+1 yılçünkü erkekler dengesizdir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynennnn
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecani elde edene kadar zaten onun icin elde edildikten sonra direk bascan nikahi :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHep action arıyorlar :D
10 Yorumla Sadece erkekler değil bende öyleyim.
06 Yorumla- +1 yıl
Evet onu öğrenmiş oldum bizzat canlı canlı
- +1 yıl
Çok hemde çok
Soran+1 yılburada biaet mi oluyo :))
Soran+1 yılBisey
kızlar çok itici oldukları için soğuyoruzu
14 Yorumla
Soran+1 yılPesinden kosarken itici deilde sonra mi oluyo
Soran+1 yılHe tabi erkekler 4 4lük sanki
Harbi he. niye acaba :)
10 Yorumlaseks insanı soğuyor ya cidden
20 Yorumlabilinçdışı intikam diyolar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCabuk elde edilince heyecan kalmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. nerde beee nerde yok oyle bişi
00 Yorumlabu sadece erkeklerde yok bence
11 Yorumla- +1 yıl
sende mi soğursun
Evet öyle valla bende sogurum
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yaa niye
+1 yılBizde ortam boylee. Yaratilis galiba
00 Yorumlaonun amacını sen bilemezsin!!!
00 Yorumla
+1 yılbir 30 dakika sonra tekrar soğudunmu de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir ben yapamadim herald
00 Yorumla Ne ettiyseniz onu çekiyonuz. şikayet etmeyin
.00 Yorumlakızın iğenç tavırllarından sonra olmasn mı
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem