Sevgilimi boşalttım dün elimle okşayarak boşaldıktan sonraa bi modu düstü neden
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
normal fizyolojik bir şey. bir süre sonra modu yeniden yükselir merak etme. dünyanın en güzel şeyidir boşalma
Genelde öyledir ama kadınları da düşünenler var tabi
Öncelik bana göre kadınlar boşalınca evet rahatlıyoruz ama kadınları ilgisiz bırakmamak gerek önceliğim sizlersiniz kadınlar yani
Uykusu gelmiştir. zaten sana olan ilgisini sevgisini bosaldiktan sonra anlarsın 🙂
Testeron hormonları boşalınca ister istemez bir yorgunluk çöküyor
Çünkü vücuttan çıkan sperm ile yüksek kalori protein vitamin vs yok oluyor.. o yüzden geçici olarak mavi ekran çıkıyor sistem hata veriyor..
Bir sonraki ereksiyona kadar öyle oluyor 😀
Tabi seninki fazla okuzmus
Zoruma gitti ama
Sarılıp opmedimi?
Yok sanırım sarılmadı bana ac mısın diye sordu sonra benim işim var biriyle görüsücem dedi bu arada izinliydi bir kac gün sonra geri dönecek ondan mı anlamadım eve bıraktı beni
Ya felaket tellalı olmak istemiyorum Senide üzüp yönlendirmek istemiyorum Yaptığı iş değil uzun mesafeli bir iliskimi sizinki?
Yok aslında ilişki yeni ama cok eskiden tanıyordum
Uzun mesafeli derken sehirler ayrımı her zaman gorusebiliyormusunuz demek istedim 🙃
Sehirler ayrıı
Tavşan gibi ustunden inmemesi lazım yaptığına bak Bence seni çokta önemsemiyor Üzgünüm
Ben istemiyorum üstümde olmasını
Üstünde olmak birlikte olmak değil baksana seni evine bırakmış madem uzaksınız seninle her anını geçirmesi gerekmiyormu kendimden yola çıkıyorum Ben temas bağımlısıyım
Bilmem belki istediklerini yapmadım diyee attı beni yani
Belkide
Var ya cok değişik varlıklarsınız ya
Beni neden katıyorsun 🙃
Öylesiniz
Ön yargılı davranma Ben kimseye istemediği bir şeyi yaptırmam bundanda şikayet etmem Sevgilimide S! k gibi senin düştüğün durumda bırakmam sevgilimide değil hiç bir kadını bırakmam
Benim düştüğüm durum derken benim kimseye ihtiyacım yok herkese sktri cekerim yaniii 😅 tabi ama bana yapılan şey yanlıs
Bende aksini iddia etmedim kızmazmısın 🙃🙃 Hadi o zaman S! kt! rin hayırlı olsun
Saol tesekkür ederim bu arada ama senin bu anlattığın tür erkek yok hic
Bütün erkekleri tanıma ihtimalinde yok Ön yargılı davranma
Cok kisi tanıdım ben yaaa emin ol
Bu bir marifet değil yalnız
Hadi tamam Mutlu olmak için Doğru erkeği bulurum diye denedin yanıldın sorun sende olabilirmi? Bunu dusundunmu
Kabuğuma mı cekileyimm
Çekil Doğru kişi gelsin seni bulsun hadi gelmedi Bu sefer Ruh eşini bulma Suç ortağı ara 🙃🙃🙃
Çoğu erkek sarılmayı sever aslında. Büyük ihtimalle partneriniz biraz ilgisizleşiyor.
Ben sevdiğim insanla gerçi hiç yapmadım ama boşaldiktan Sonra öperim sarılırım uyururum
Işte Bazıları öyle asıl boşanınca öpücükler başlayacak
Kedisini ne güzel boşaltmış bir hanim bende bacağıma surterek bosalmani saglardim
O tipler genelde odun diye tabir edilenler oluyor
Bencillik edip karsidakinin rahatlamasi gerektigini dusunecek maalesef akillari yok
Biraz dinlenmek lazım tatlım sonra makine yeniden hazır olur
O tüm erkkeklerde öyle ilk boşalınca bi duraganlaşma olur sonra 15 20 dk ya düzelir
Hiçbir erkek gerçekten aşık olduğu kadından boşaldıktan sonra soğumaz. Gerçekten aşık değildir, normal seviyordur
Nasıl davranmalıyım beni kullandığını nasıl anlarım
Daha nasıl anlican. Boşalıp soğuyor ilgi göstermiyor. Başka kanıt mı var
Nasıl davranayım peki
Engelle bitir
Sen sana aşık mı sanıyordun
Günaydın yazdım amaa
Bi de vajina yalamıyorsa o erkek kadına aşık değildir. Sadece aşık olduğumuz kadının vajinası içimize siner yalarız
Günaydın mı yazdın🤦🏻♂️ nerede benim için böyle çabalayan bi kadın. Bulsam böyle fedakar sadakatli nikahı basarım
Yok yalamak istiyorum seni dedi zaten ben yalatmadım regl oldugum icin sadece bosaldıktan sonra tavrı hoşuma gitmedi
Güvenmediğim icin ilerisini yasamadım beni bu konuda da haklı cıkardı
Gerçek sevgi aşk varsa boşaldıktan sonra sarılır ilgi gösterip öperiz sohbet ederiz. Ama tam gerçek aşk yoksa boşaldıktan sonra soğuruz her şeyden. Ben sadece 1 kadında boşaldıktan sonra soğumadım. O da zaten sevdiğim kadındı
Tesekkür ederim yeterince açıklayıcı olduu bu kadar zor zamanlardan geçerken bide böyle aşağılık davranılması hic hoşuma gitmedi
Rica ederim de hiç kimse için değmiyor. Canımdan çok sevdim. Kendim dokunmadım bakireliğine, kendisi boz dediği halde kıyamadım. Noldu? Çatır çatır başkasına gitti
Bu da cok yanlıs yani abi bulmuşsunuz böyle birini neden bırakır gidersiniz ki
Gerçekten şu lafı canlı yaşadım. Seveni dikerler, dikeni severler
O çoğu insanda var biraz uyuyup dinlenip yenilenmeyi isterler vücudun yorgunluğu gider
öyle oluyor genelde rahatladiktan sonra bir ağırlık çöküyor nedensiz bir hüzünleniyor insan kısa süre sonra geçiyor
Çünkü seni değil seninle sevişmeyi seven biriyle berabersin
Kıskanır mı peki bu tarz biri
Değişir kişiden kişiye, ama bu durumu değiştirmez
Kıskanıyor benii sahipleniyor
Kimse kadınını paylaşmak istemez ki, ama seven biri de kendini tatmin ettiğinde kadını da mersk eder, konuşur, bitmediyse onu rahatlatmaya çalışır
Yoo konustu ya ama biraz yüzü düstü sanırım yoruldu
Oysa ben oksadım onu
Kendi adıma konuşuyorum, ben biriyle birlikte olurken kendimden çok kadın için uğraşırım, beni gülümsetmeye çalışan biri varken de yorgun hissetmem çünkü enerji verir bu durum bana
kan penisten beyne doğru yönelince gerçeklerle yüzleşmiş
Ne gerceği acaba
Yani tamam simdilik eve bırakayımda başka işlerimle ilgileneyim demiş.
Sonrasında seni dizine alıp sevmesi, ilgilenmesi lazımdı
Hayır mesajda atmadı
Sana güzel davranmıyor maalesef. Eminim ki bir ilişkiden beklediklerin bunlar değildir
Değil de yani bana köpek gibi yalvardıktan sonra böyle davranılır mı
Dengesiz biri demek ki. Kaybetmekten korkan bunu yapmaz
Sence napmalıyım günaydın diye mesaj attım konusmamalıyım
Bilemiyorum. Hem işlerim var şu an ona bakmam lazım hem de senin gibi saf bir kız üzülmesinde istiyorum. Yani ben yeterince açıl yazdığımı düşünüyorum. Hayat senin hayatın
Coktan üzüldüm de yani benim hakkım bu değil böyle biri olduğunu da düşünmek istemiyorum
Evet değil.
Sana değer verecek birine yönel prenses. Ayrıca sen bir kadınsın (disi anlamında söyledim) bu kadar fedakar olmana gerek yok.
Biraz erilligini göstermesi, seni iyi ve güvende hissettirmesi gerek erkegin.
İlk defa böyle bir sey yaptım ben anlayamıyorum erkekleri cidden değer veriyorum yine aynı son değer vermiyorum umursamaz ilgisiz oluyorum cıkarcı pisliklerden bıktım
evet hayat sizin için daha zor. sana hak veriyorum.
Seni lendi zevki için kullanmış duygusalllik olsaydı öyle olmazdı
Kız ne alaka, boşalma sonrası durgunlaşıyor gibi oluyoruz bir kaç dakika, sakinleşiyoruz o yüzden
Bir rahatlaya oluyor o istek duruyor o anda kadınlar için kötü bir durum aslında ama bunun olmaması için önce kadının boşalması lazım
Ben regldim
Tamam
öyle olur. yarın modu yükselerek gelir ve başını bastırmak için ısrar eder. merak etme
Ben karşı cinsimi b*şaltmadan b*şalmam açık ve net.
Çünkü benim için o önemli.
Regldim yaa
Olsın illa içine girip yalamak gerekmez svşrken de b*şalabilirsin
Bosalamam istemem bana dokunulmasını
Hmm senmi yalarsın ya da çektirirsin
Enerji gider aura biter
Senden memnun kalmamış olabilir istediğin gibi yapmamış olabilirsin o yüzden olabilir sen nasıl boşaltın peki
Elimle boşalttım yani sonra beni eve bıraktı ertesi gün tekrar boşalttım ve yazmıyor bana boşalmak icin yazıyor yani
Ooo sen iki sefer boşalttın peki sen ağzına aldınmı nerene boşalttın?
Sana sarılıp uyumak varken neden öyle yapar ki bilmiyorum
Boşalınca istek vs bitiyor genelde, normal yani :D
Bu kadar mı değişir bir erkek
O kadar çok abartı da değişmez tabii, sonuçta seni o hazza ulaştıran kadın daha yanında , o kadar da ilgisiz bırakılmaz. Öpersin sarılırsın okşarsın yanii...
Genelde öyle oluyor herkeste
Üzüldüm ama
Yapacak pek bir şey yok. Libido fazla ise sadece. Seninle ilgilenmeye devam eder oda boşattıktan sonra zaten aleti yine dik ve sert kalır. Ortalama 2/3 kere boşalırsa. Artık ondan bir şey bekleme ya uyur kalır ya da sıradan moda döner
Seni bşlmdan gitti mi
Ben regldim o yüzden
Heee işini görmüş sanırım sadece
Öyle deme ama ya
Ama öyle anlatmışsın
Ne zamandır berabersiniz
istediklerini aldıkları icindir
Hahah korktu kesin sjsj
El Cevap; Erkek *lleyen. Kadın d*llenendir. 🤷
Günaydınnnn 🙂 Tam tersine ben daha ilgili olurum
Sadece el mi oral yok mu
Sogumasi dogal
Agzina neden almadin
Almadım istemiyorum her seyii hemen yasamak istiyo
Eline alan agzina da alir yarim birakmissin
Hic yaladigin oldu mu
Ama bosaldı sonunda yalamadım hic
Bosalcak tabi sonunda sallamissin elinle
post nut clarity
Kısa sürede mi boşaldı?
Kendi mutlu olamıyorsa o noktada seni hiç edemez
Bana gelseydin öyle olmazdı
Hayal kırıklığı
Bir seferlik atış yapmış yazik
Sana öylesi denk gelmiş
sevmiyor seni ondan
Kullanmış mı yani beni
evet o şeyler için kullanılıyorsun. başka bir caziben yok onun için.
Cidden mi
evet ciddiyim.
Tamam da ben verici bir kız değilim ki
sevmenin bununla alakası yok , ama olduğu kadarıyla idare ediyor seninle , verici olmasan da yapıyorsun bişeyler , nihayetinde boşalıyor ve güleryüzün tatlı dilin vs onu sana yaklaştıracak başka bişey yok
Güler yüzlü ve tatlı dilliyim ve cilveliyim daha nasıl olmam gerek bilmiyorum
ona farklı bir şekilde olmana gerek yok. sevmiyor bence. sevmek aşık olmak her güzele her güler yüzlüye olmaz.
güzel olduğun ve onun özel ihtiyacını karşıladığın için oda bununla idare edebildiği için varsın.
çok ileriyi düşünme.
esc. la işini görüp giden erkek gibi davranmış. çok kötü.
sonra enerjisi yerine gelince aklına gelirsin
seviyorum aşığım dese de inanma. oda ne hissettiğini bilmiyor olabilir. ama gerçek şu ki boşalınca soğuk davranıyorsa fiziğin için o boşalma için seninle
Abi yemin ederim ben bu erkeklerin kafayı cözemedim ya ilgili olursun rahatlamasını sağlarsın yine yaramazsın yüz vermezsin ilgilenmezsin yine yaramazsın ben çözemedim ya
yanlış yapıyorsun. rahatlatmak zorunda değilsin , yapmamalısın da.
ciddiyim anama seni anlattım şundan sonra bundan sonra evleniriz vs diyene inanma ciddiye alma.
akıllarıyla değil zükleriyle yaklaşıyorlar. oda herşeyi söyle diyor. kız üzülürmü kırılırmı anlamaz.
ilgi göstersin diye kendinden taviz vereceksin , daha fazlasını yapayım diyeceksin. yapma
Daha fazlasını yapmam beni kandıramaz da hani bu kadar mı basit onun icin bu sekilde davranmak sadece onu düşündüm yani bu kadar beni arzuluyor tepki vermek istedim mutlu olsun istedim fazlasını yapmam da ne bilim cok üzücü
evet üzücü tabi. bu kadarını bile yapma. sen bunları yaptıkça bu karakterde olanlar sana hafif biri gibi bakar , kendini değerli görür , sana saygı duymamaya başlar , kabalaşır.
oysa yaptığın şey fedakarlık , sana daha özel biri diye bakması davranması gerekirken daha çok odunlaşacak göreceksin
İcinden gecerim ben cidden kimse bana böyle davranamaz neyse bu da gol değil
:) evet buda gol değil
Evlenmeden yapmayın ya
Sadece elle boşalttım bide öpüstük
Sonra pişman olursun yapma
Niye pişman olayım millet her gün veriyor
Millete bakma sonra evde kalırsın kimse almaz seni
Benim bakireliğim duruyor bunca yırtık evde kalmadıysa bende kalmam
😅 Ama zamanla sende istersin bi gün dayanamazsın
İsterim de yaparım da her erkek istediğini yasıyor ben isteyince mi sorun
Ben senin için dedim
İşi bitti ne beklion
Yani bana değer vermiyor mu
Yaa değer verip vermicegini bilemem ama erkekler ilk başlar da öyle davranır kızlar gibi hassas düşünmezler şu an onun aklindan hiç öyle bir şey geçmiyor ama siz kızlar boşaldıkdan sonra erkek umursamiyor die dusunuyorsunuz evet doğru düşünüyorsun ama erkek farklı düşünüyor 😅 yani sizin düşündüğünüz doğru boşalmadan onceki davranışı ve boşaldıkdan sonraki davranışı çok farklı olur. Sizin beklediginiz erkek sayısı %10 civarı çıkar 🤦🤦
Napmam gerek
Vermedigin zaman aklı başına gelecek işin bitince köpek gibi oluyorsun de o anlar o zaman
Tamammmm anladım zaten bana yükselince yazıyor gün icinde naptıgımı sormuyor
Hahahah o da tam firsatci
Hiç öyle olmuyorum
Yuh sana teşekkür etmedim mi öpmedi mi
Normal
Rahatlamış işte
Her erkekte olmaz ki o bende hiç olmadı
İsteksizmi
ulan iki dakika rahat verin ya :D :D
İstek bitiyor sen yine yalayıp kıvama getirseydin
Sadece el yeterli değil
Evet ama napim sürtünmek falan istedi izin vermedim
Hm detaylı konuşalım soruyu beğendim
p*rno bagımlılğı
Cinsellikte yasayan birisi
Olabilir işte p*rno bağımlılğın sonucu bu. p*rno bağımlıları sadece boşalmaya odaklıdır boşaldıktan sonra hemen kapatırlar p*rno izlemek istemezler
Aaa mantıklı ama beni kullanmıs mı oluyor sence moralim cok bozuk
Bence kullanmış gibi duruyor
İkiyi istedi mi
nedenkiii
Sevgisi yoktur
Rahatlamıştır
İşi bitti çünkü
Çok kötü ama dimi
Ben ayrılırım
Ayrılsam mı
Sana değer vermiyor ki öyle şeymi olur sadece ihtiyaç için kullanır gibi
Dimi yani sonra da derler ki kadınlar cinsellik istemiyor ee all simdi böyle davranılırsa napmam lazım yani anlamadım
Onlar bencil kişiler çünkü ne biliyim ilgi sevgi göstermesi lazım aşırı sinir bozucu inan hiç sevmem istersem. sevdigim olsun vallahi soğurum ilgisiz çiçek bile soluyor biz insanız duygularımız var sen bayansin yani duygusalsin afedersin böyle malzeme gibi oluyor
Evetttt tesekkür etmesi lazım ve ben zaten zor zamanlar geçiriyorum rahatsızım bu sekilde yapmamalıydı
Sana değer veren birisi ile konuş lütfen böyle bencil birisi şeni hak etmiyor yani bu yaptığın şey çok büyük bir fedakarlık da aslında
Yazmadın bişi
O seni boşaltmadı mı