- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsırlardır kadınlar kendilerini hakedilecek bir nesne gibi sunmadılar mı erkeklere? İki lafınızdan biri beni hakedecek, beni hakedecek olmadı mı?
Erkek milleti elde etmek için uğraşmayı sever, elinde tutmak değil.
Elde eder, bütün heves biter. Hiçbir albeni kalmaz.
Hatta çoğu zaman ben bunun için mi bu kadar uğraştım yaaa olur bunun adı.
İlişkiye başladıktan sonra ilgisizleşti, değişti diyorsunuz ya erkekler için.
Elde etme aşamasında gördüğünün tam tersi bir kadını elde ettiğini anladığı için bütün heves kaçıyor.
Bence suçu kendinizde arayın. Siz hep mükemmel, erkek hep hatalı mantalitesinden vazgeçin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu sadece erkeklerin olayı değildir; Her erkek ve kadın istedikleri ve arzuladıkları şeyleri bulunca ilgileri azalır. ama bu sevmedikleri ya da önemsemedikleri anlamına gelmez. Hele tırnağına zarar gelsin de bak neler yapıyor. Böyle ilgi falan çok kafaya takmamak lazım hayat zor yaşamak zor şartlar dha da zor. arada ilgisiz kalmak normaldir. idare etmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılOnların fıtratında var bu kız.
Herşeyi öğrenirler senin ne olduğunu öğrenir daha sonra heycan olmadığı veya kalmadığı için gizemini yitirdiğin için etrafta arayış içinde olurlar.
E burda sende kabahat var herşeyi söylemiceksin zamana bırak bazı şeyleri tanıdıkça öğrenir sonra sana alıştığı için istese de bırakamaz merak etme. Azcık ta kitap oku lütfen.
Kısaca bunların bizə gəlişi böyle hepsi defolu 😂16 Yorumla- +1 yıl
Bize hakaret etmesen iyiydi
- +1 yıl
Ark kendi 0 hiç açılmamış kullanılmamış ya 35 lik rakı boyuyla erkeklere laf edio. Sen önce bir geç ayna karsıdınada bir erkeğe layik olacak karakterin var mı ona bak. Makinalı tüfek gibi sallaıp duruon boşuna hayatuna girip seni darp edenler bizim suçumuz değil kaşa göze bakacana az adamlığa baksaydın burda boş boş konusmazdın adam dedim pardon sana 10 gömlek büyük gelir sen anca son iki harfi olursun boş işler müdürü
- +1 yıl
@ListremMastifi Hakaret etmedim sonunda o gülücük olmasa evet ciddi söylenen bişey di. Söylediklerim hakaret değil bir tespit ve espirili bir dille yazdım zaten. Eğer kırdıysamda özür dilemesini bilirim "Özür dilerim" Siz en azından ağzınıza geleni yazmamışsınız belli insansınız tebrik ediyorum bu yüzden sizi. Sağolun...
- +1 yıl
@pediatrician Rica ederim hakaret etmek hoşuma gitmez zaten. Ancak tespit demek pek doğru olmaz çünkü bunu kanıtlayamazsın. Kırılıyoruz çünkü biz de tutkulu insanlarız. Yanlış bir algı var ortada erkekler duygusuz kalpsiz vs vs diye
- +1 yıl
@Pediatrician
İnsan ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaştığı her şeyin nankörüdür...
190 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
+1 yılElde etmek ne kadar iğrenç bir cümle degil mi? Yani kadinlari obje olarak görmek kadar büyük ahlaksizlik olabilir mi?
İşte bu yüzden kadinlarin temel kriterlerinin sağlam olmasi lazım. Para , mal mülk, yakışıklık gibi geçici seyler yerine mutlulukta sürekliliği saglayacak etmenleri kriter olarak görmeleri lazim.(ahlak, saygi, karakter, karşı cinsle muhabbeti, maneviyata yönelimi, düşünce yapisi, sevgi, merhamet, geçmişi...
(Soran hanimefendi kesinlikle sizin soruyu kötülemek için söylemiyorum)40 YorumlaCünkü Kolayi Herkes basarir önemli olan zoru basarmak piskolojisine kapiliyorlar, inatla ugrasiyorlar basardiktan sonrada Elde edilenin degeri az olur diyip yeni maceralar pesinde oluyorlar haliylede artik ilgi göstermek icin vakit olmuyor, Mana üretmek icin ama hep vakit bulurlar. ☺️🤷🏻♀️🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılKişi elde ettiği kişiyi önce çabalar elde eder sonrada kendini çeker ki karşısındaki insani hem sikmamak hemde karşısındaki insanın ilgisi alakası daha fazla olsun surekli beni düşünüp aklı fikri bende kalsın bana ilgi gostersin diye yapar bazilarida farkında olmadan uzaklaşır araya bir soğukluk girer
10 Yorumla
+1 yılBir örnek üzerinden gidelim, bir sürü sevgilisi olmuş, her haltı yemiş bir adamla benim gibi 0 sevgili ve 0 tecrübeye sahip birinin o kadına göstereceği ilgi aynı mı olur? O artık seviyor sevmiyor meselesini aşmış ve hangisini kolay götürürüm olayına dönüşmüştür.
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kızlarda da aynısı gözü açılmış bir kız. Tecrübelidir ona göre bakar. Elde ettiğinde ilgisini çeken bir şey yoksa da bırakır
- +1 yıl
Sen yaşıyor musun hafız ☺️
- +1 yıl
=d ölümle yaşam arasında bir yerlerde
- +1 yıl
Hmm ok
+1 yılBilmem. Ben hiç bir kadını elde etmedim. hasret çektim ateşler de yandım hiç bir kadın bama gelmedi. Kimi zaman hüngür hüngür ağladım boğazımda düğümlendi sözler ama hiç bir kadın bana gelmedi suçun sevmesini bilememek ve parasız oluşumdu. Şimdi bütün dünyayı verseler içindeki o hasreti alacak o hüzünleri kederleri dolduracak o göz yaşlarını alacak kadın yok. Aklıma geldikçe içim burkulur dalarım giderim.
20 Yorumla
+1 yılgizem vardır elde edene kadar , elde edınce ampul söner malesef hep böyle olmustur. oyüzden sevgılı degılde senı gercekten seven aşık olan bırıyle evlenmelısınkı o köz ateş hiç sönmesin. gecici heveslerde olur bu tip olaylar. birde atasözu vardı mısırda sultan olsada , sevme, sev senı sevenı dagda çoban olsada oyle bırseydi işte. sen anladın onu. saygılar.
00 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyetle tek bir cins ile böyle bir sey söylememiz yanlıs olur. Bunun yerine ayrilik öncesi alışma süresi konmalı. Bazı aklı evveller bunun tam tersine elindekinin değerini kaybettikten sonra anlar onun icin nafile çabalar ve sonra elde edemeyince bunu tutku haline getirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler gizemli kadın seviyorlar. Herseyini ortaya koymuycaksin azıcık merak edecek. Merak ettiği şeyler azalınca ilgisi dağılıyor. Bu konuyla ilgili nette Alkan Ozturk olarak arama yapmani tavsiye ederim. Bu sorunun cevabini vermiş. Onceligin kendi hayatın olacak. Sen kendine odaklandıkça onun dikkatini cekiyosun. Onu odakladigin zaman, benim gibi salakca herseyi ona göre ayarlar düzenlersen kıymetsiz oluyosun özeti bu.
20 Yorumla
+1 yılKarşılaştığın değil şekerim bunların alayı böyle maymun iştahlı her şey karşılık bulana kadar
10 YorumlaAslında siz çok ilgi bekliyorsunuz bunun için de erkekler ilk başlarda sizi etkilemek farkedilmek için çok ilgili gözüküyorlar ama sonradan ilgisi azalmış bitmiş gibi geliyor aslında erkekler kendi özüne dönmüş oluyorlar ama kendi ozlerine donseler de ilk günkü gibi SEVGİSİ hala aynı...
40 Yorumla
+1 yılilgisizlik sevgi eksikliğinden kaynaklanır ve de erkek eğer p. çse kızdan faydalandıktan sonra ilgiyi alakayı bir müddet keser, sonra azınca yine ilgi göstermeye başlar sırf cinsel olarak faydalanmak için, eğer kız olsam böyle bir erkeğe asla kendimi yedirtmezdim.
00 YorumlaBenimde başıma gelen çoğu şey bu etkilemek için birşeyler yaşamak için elinden geleni yapıyorlar seviyorum ayaklarına yatıyorlar sonra ise tüm istediklerini aldıktan sonrada çekip gidiyorlar olan bize oluyor böyle olanların allah belasını versin!
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Erkekler ikiye ayrılır, şıp sevdi olanlar. gerçek sevenler. şıp sevdi olanlar çabuk unutur, gerçek seven ne unutur ne de bırakır. seçerken düzgün seçim yapmak gerekir.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak açıklıyorum içgüdüsel olarak baskın olma hakim ve hakimiyet kurma başarma gibi olgular erkeğin yaradılış özelliğinde olduğundan sanki çok şey başarmışız zannediyoruz kendimizi oyuzdende çabuk oluyor vazgeçmelerimiz
00 Yorumla
+1 yılKimbilir belkide terside geçerlidir. Hayat değiştirir insanları. Ama tabiki önemli olan doğru olanı korumak. Sevgiyi çocuk olduğunda bile fsrklı bir şekilde göstermek. Yani bu sadece erkeklere has bir özellik değil.
00 Yorumla
+1 yılErkekler derken elde etmek mutlu eder her gun ona daha cok asik olmak onu her gun sarilmak kokusunu cigerlerime kadar cektikten sonra sigara bile icmemek daha cok o olmayinca kendini eksik etmek nefesim gibi o olmayinca nefes alamâmak
00 Yorumla
+1 yılBu hep böyledir. Vazgeçilmez bir kadın olmak istiyorsa ne çizginin içinde olacaksın ne dışında. Tam çizgide duracaksın. Erkek her * gidebilirmişsin gibi hissetsin. Seni cepte sanarsa o zaman ilgisini başka yerlere verir
01 Yorumlamaşkım beni terk etti bu müzden mütün erkekler mötü
+1 yılHiç olgunlaşmadıkları için , çocuklarda öyle bir oyuncak veriyorsun biraz oynuyor atıyor yenisini istiyor , bunlarda böyle gerizekalııı işte
45 Yorumla- +1 yıl
Yuh yani...
- +1 yıl
@volkannn35 ne 👀
- +1 yıl
Pardon yanlış yere yazdım özür dilerim.
- +1 yıl
Yok yanlış yere yazmamışım sözümün arkasindayim.. birdaha yuh yani 😂
Kendisine hırs edinmiş ve elde edeceğini etmiş. Onun bu düşüncesini sen değiştirebilirsin. Seni cepte sanıyor onun bu algısını kır. Ona seni kaybetme korkusu ver ve seni cepte sanmasın.
10 Yorumla
+1 yılHayır kim çıkardıysa bir tutturmuşlar kaçan kovalanır 😂 taktik eskidi haberleri yok kimse kimseyi kovalınla kadar umursamasın benden tavsiye. O değilse öteki var hepsi aynı 😝😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin doğasında var bu söylediğin..
Adam olanlar müstesna ama..
Bilirsin hepimiz erkek olarak doğmuşuzdur anamızdan fakat adamlık çok azımıza nasip olmuştur..10 Yorumla
+1 yılOlay bitmiştir artık kendine bağladı biryere gidemez ama herkes böyle değil tabi siz basit olanlarla muhatap olduğunuz için böyle şeylerle karşılaşıyorsunuz
011 YorumlaKarmaşık olan nasılmış
- +1 yıl
Karmaşık derken
- +1 yıl
Basit olanlarla muhattap oluyoruz ya hani. Karmaşık olanlar nasıl oluyor merak ettim
- +1 yıl
Ben kendimden bahsedeyim kısaca sürekli ilgi gösteren birisiyim ama bu sefer de kızlar bundan pek hoşlanmayıp kaçıyorlar ama ilgi gostermeyenin köpeği oluyorsunuz
- +1 yıl
Kacan kovalanir mi yani
- +1 yıl
Ben kovalamıyorum kendi bilir beni gibisini bulamaz ama siz ilgi göstermeyip kaçanı sürekli kovaliyorsunuz
- +1 yıl
Sende biraz ego mu var 😁
- +1 yıl
Alakası bile yok
- +1 yıl
Ne diyorsun küçüğüm ya 😂
- +1 yıl
Peki sen büyük olup kendini çok birşey bildiğini mı sanıyorsun
- +1 yıl
Yoo belku de birsey bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl-Hayal ettiği gibi değilsindir, umduğunu bulamamıştır.
- Gereksiz ilgi verip havalara sokmuşsun dur
- İki ilgiye tav olmuş ve kendi kendini basitlestirmissin dir31 Yorumla- +1 yıl
Tespit✌️
4 ayÇünkü tüm istedikleri o. Kadınla yatıp sıkılınca terk etmek ve bunu öyle normalleştiriyorlar ki sanki yaptıkları dünyanın en normal şeyiymiş gibi davranıyorlar.
00 YorumlaÇünkü ne olursa olsun insan elde ettimi gafil davranıp nasıl elde ettiğini unutur. Sonra da daha büyük gaflette bulunup bu artık cepte rahatlığına kapılır. Sonra da ilgiyi bırakır ta ki elinden kopup gidene kadar
10 YorumlaHedef olarak gördükleri için. Erkekler çoğu konuda böyledir yani sadece kadınlar İçin değil araba alana kadar da öyle yapıcam böyle yapıcam derler sonra it gibi binerler.
00 Yorumla
+1 yıleğer güzel ve elde edilmesi zor bir kadın modeli gösteriyosan , elde edildikten sonra bir hiç olursun. Erkek avcıdır. Eğer onun avcı modunu tetiklersen , böyle olur. Samimi olmaya özen göster
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben bir kadını sevsem ona ilgim asla bitmez. Yani o da beni seviyorsa ondan nasıl vazgeçebilirim?
20 Yorumla
+1 yılGözlerinde kadının ilgi çekici bir yanı kalmıyor diye sanırım. Keşfedecekleri bir özellik kalmayınca doğal olarak başka aşklara yelken açıyorlar.
10 YorumlaNeyi istediğine göre değişir, erkekler genelde bedeni ele geçirince işi biter, kadınlar kişiliği ele geçirince... Ah minel aşk 💖
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Nolacakti ki? Binlerce yıldır erkek avcı konumunda, cinsel güç itibari ile de kadından üstün (kadının belli bir yaştan sonra doğum yapma güdüleri kalkıyor) erkek ise Tam tersi...
Böyle olduğu için kadınlar daha evcildir...00 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi bu, elde ettikten, tamamen sahip olduktan sonra daha da çok bağlananda var. Mesela ben; elde edemediğim, bana ait olmayan bir kadına neden aitlik hissi hissedeyimde onun peşinden koşayım?
00 YorumlaAslında elde etmek değilde iki tarafta birlikte olduktan sonra sahibiymiş davranıyor. Haber vermeden gidemez yapamaz konuşamaz nerdesin diye diye bunaltılıyor sonra taraflardan biri soğuyor bence durum tam olarak bu
11 Yorumla- +1 yıl
Annalizin cok güzel katiliyorum
+1 yılAslında sadece bu konu üzerinde değil insan bir hayalini gerçekleştirdikten sonra aslında istediğinin bu olmadığını anlıyor
20 YorumlaGerçekten aşk ile yaklaşan sevgiyle gelen biri ilgisizleşmez aksine daha çok sever ama amacı farklı ise çok normal ilgisizleşmesinin.
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılSeven insan ilgisiz olmaz bak insan diyorum farkındaysan.. Bunun kadını erkeği yok iki taraf içinde geçerli..
11 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru gercek tarafsiz aciklama
+1 yılİnsanın doğasında ve herşeye karşı olan birşey heves ettiği şeyi elde ettikten bir süre sonra eski değerinde olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Düşündüğü gibi biri çıkmamışsındır.
Uzaktan herşey güzel görünebiliyor, içine girince gerçekleri görebiliyoruz bazen..00 Yorumla
+1 yılçünkü kadınlar elde edildikten sonra aşırı ilgi beklentisi içine girer. rolantiyi sağlamak istemezler. bu yüzden.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü herşey elde edene kadar heyecanlı ve ulaşılmaz gözükür. Elde edince de eski heyecanını yitirir erkeklerin çoğu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yaşamadım doğrusu ama ilgisizleşirse şayet benim için ilişki bitme raddesine gelir çünkü o bana değer vermezken ben ona hiç değer vermem.
00 Yorumla Kadin olsun kiz olsun elde ettikten sonra ugrasmazlar ilgileri sifir olur elde ettikleri şey seninle sevismek cinsellik yasamak bunlari elde ediyorlar sonrada bırakıyorlar dogru insani bulamiyosun nedersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen olaya yanlış taraftan bakıyorsunuz kadınlar elde edildikten sonra daha fazla ilgi bekliyor onuda bulamayınca erkek ilgisiz oluyor
10 Yorumla Bu her konuda geçerli sen herhangi bisey icin çok uğraştıktan sonra o seviyeye geldiğinde ayni heycan ve istek olmayabilir
10 Yorumla
+1 yılErkeklerle ilgisi yok bunun. İnsanlar bir şeyleri elde etmeye çalışmayı sever, elde etmeyi değil.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok dogru erkegi süründür mez isen dedigin gibi kaciyor surunmeye alismisiz biz
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kendimizi onlara adayıp cepte algısı oluşturuyoruuuz yapmamalıyız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 972 cevap paylaştı. Aksine erkekler gercek bulduklarini hafife almaz ama hevesle cinsellikle bulduklarini heves gecince evet hafife alirlar
00 Yorumla
+1 yılo yüzden hiçbir zaman elde edilmiş gibi hissettirmem :D
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece kendini yorarsın
+1 yılŞöyle... Sen konuşmaya başladığınız andan seni elde ettiği yere kadar kendin gibi davranmadığın için gerçekleri gördükçe yavaş yavaş kaçıyor işte 😂
00 Yorumla
+1 yılYa sen ona fazla geliyorsundur ya da umduğunu bulamamıştır.
Yanlış seçimler doğrunun değerini arttırır.00 Yorumla
+1 yılÇünkü kendilerinin her şeyi elde edebileceklerini sanarlar ve amaçları sadece elde etmek olur ulaşmak yani bunu yapıncada bir hedef oldu gözüyle devam ederler
05 Yorumla- +1 yıl
Peki ya sizin sevginiz ya da hobiniz dışında bizim hiç duygularımızın önemi yok mu
- +1 yıl
Ve bu adil değil tabi bir o kadar doğru da değik
+1 yılKolomb amerikayi kesfettiginde değil, onu ararken mutluydu
12 Yorumla- +1 yıl
Sanane
+1 yılAslında genellemede herkes ilgisiz gibi gözüksel de bir çoğu kazanana kadar çok aşırı ilgi gösterdiği için kazandığında ise hayatına devam ettiği için sizlere ilgi gösterse de eskisi gibi olmadığı için sizin gözünüzde ilgisiz
20 Yorumla
+1 yılÖyle birşey yok ya aslında fazla ilgi kadını sıkıyor... Ee sıkınca ne yapalım? Karşımızdakinin sözünü dinliyoruz bizde bu seferde ilgisiz oluyoruz.. Bu konu hakkında çok doluyum çok etkili görüşe yorum yapıyorum şuanda 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılElde etmiştir çünkü.
Elde ettikten sonra cazibesini yitirmiştir.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Senin bulduğun erkekler oyledir. Genelleme yapma lütfen
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımadan o kadar ilgi gösteren bir adamdan.. elde ettikten sonra ne bekliyorsun ki 😏
00 Yorumla
+1 yılbunun cevabını la case de papel de vermişlerdi aslında :D
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler