+1 yılLGBT bir yaşam biçimidir ve genellikle insanlar buna asla saygı duymuyorlar. Yani ''ben saygı duyuyorum diyenler'' bile bir fırsatını bulunca ön yargıyı yapıştırıyor. Beni alakadar etmez demek çok mu zor halbuki yani çok mu zor normal karşılamasak bile en azından yermeden yaşayabilmek.. Heteroseksüel bireylerin sevmeye hakları varsa eşcinsellerin de var elbette. Heteroseksüel birinin kalbi varsa lgbt bireylerin yok mu bir kere onu idrak etmeleri gerekiyor.. Ne LGBT ilişkiler var, heteroseksüllerden daha saygı, sevgi ve sadakat dolu yaşıyorlar ilişkilerini.. Birileri kabul etsin ya da etmesin varlar ve var olacaklar, ama yasal ama yasa dışı yollarla.. Keyifli günler..
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKüffârı ilzâm küffârı ifham ehli tuğyanı iskât eden ciddi bir münazara başlar.
Birinci mesele: ehl-i islâm senin için yobazdır, islâm ehlinden herhangi biri ister âmî ister âlî siz ehl-i tuğyanın nazarında yobaz'dır.
Ehl-i islâmın nazarında ve islâma karşı koyan, çamur atan, iftirâ atan, takzip ve tahkîr eden sizlere ve tarafgirlerinize en ednâ sersem, hodgâm, muannid, küffar, müsfîd,
Tuğyan, Haysiyetsiz, ahlaksız, belki münafık ve ehl-i kafîr, vasfıyla bakarlar.
İkinci mesele: sizin çirkin işlerinize İslam karışmaz, alâkadar dahi olmaz, ancak siz bunu gelip İslam ahâlisinin gözünün önünde yapalım, gözlerine sokalım gibi zehirli fikirler üretiyorsunuz, mâdem ki böyle düşünüyorsunuz islâm da size bu derece izin vermiyor, zîrâ bu toprakların, bu vatanın sahibi İslam ahâlisi'dir, bütün vatan islâm ehlinin bahçesidir, belki arazisidir her halükârda İslam ahâlisinin evidir,
Elbette ki ev sahibidir ve karışacaktır, söz söyleyecektir, belki bahçesine giren kötü niyetli düşmana taş atacaktır, o ev sahibi ona taş atmazsa söz söylemezse belki gidip ev sahibine zarar verecek belki öldürecek belki malını gasbedecektir, aynen öyle de, islâm ahâlisi her cihetle söz söyleyip müdahale edecektir.
Üçüncü mesele: en cahil kör, sağır insan dahi bilirki, livâta gibi eylemler islâma göre kat-i suretle günahtır, iğrenç ve tiksindirici derecede bir eylemdir.
Sen, öteki, diğerleri, belki küffar olabilirsiniz, sana pek normal gelebilir, zaten neredeyse her yerde açıkça yapıyorsunuz, siz istiyorsunuz ki birde gök yüzüne yazı yazalım.
İşte sizler belli bir çizgiden sonra ev sahibinin tâ evine kadar girip hâneye tecavüz ediyosunuz,
Sizin amacınız imkansızı mümkün kılmak, niyetiniz üzüm yemek değil bağcıyı kovmak.
Ey şeytanlaşmış insanlar, şeytanlıkta yüz derece ileri gitseniz yinede buna imkan verdiremezsiniz.110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ilk olarak kusura bakma ama dediklerinin yarısını anlamadım arapça bilmiyorum. ve araya yabancı dilden kelime eklediğinde havalı falan olmuyosun bu arada:D ben senin gibilerini çok gördüm merak etme burada insanlara sallarlar şöyle böyle yapıyo diye ama kendisi de küfür eder, insanlarla düzgün nasıl konuşucağını bilmezler. (genelinizden bahsediyorum) ayrıca ne zamandan beri müslümanlık herkesin dini oldu?
- +1 yıl
@tuğbanız Yazık sana.. Birinci mesele o kelimelerin hepsi arpça değil, her anlamadığın kelimeye arapça diyerek câhilane konuşuyorsun, bununla beraber ben çalım satıp hava atmak için o kelimeleri içeren bir yazı yazmıyorum, sizin gibi insafsız kusursuz vicdansız küfür ve inkâr ehline ancak o surette cevap verilir yinede anlamazsınız (halâ da anlamıyorsunuz) yani size verilmekte olan cevabı ancak o kelimeler tartablir, ayrıca lügat diye birşey var oradan bakın..
(belki hava atmak reklam yapmak sizin gibi yontulmuş taşralıların her fırsatta yaptığı reklamdır)
İkinci mesele: yukarıda yazılan hakîkati çürütemiyorsun belki hakîkati reddemiyosun aksine hile yaparak hezeyanlardan münâcat alıp şeytanice beni demoralize etmeye çalışıyorsun, mâdem ki hakâret konuşacak, sana cevap gecikmeyecek, sen ve tataftarlarınız görünüşte belki bir insan vasfını taşıyorsunuz, belki tasannulu ve tekellüflü halleriniz tavırlarınız var belki insanlığa sahtekârane tebâiyet ediyorsunuz, belki yer yüzünde yaşayan antika bir sanatsınız, ama ne insanlık cihetiyle nede fıtrat cihetiyle beş kuruşa değmezsiniz, belki hepiniz belki bazılarınız iki ayaklı yırtıcı canavarlar gibisiniz, belki iblisten daha aşağılıksınız.
Üçüncü mesele: eminim ki sen benim gibi küffara mutlak cevap veren biriyle hiç karılaşmamıştır, onları boğduğunuz sular benim ayağımın altını dahi ıslatmaz... - +1 yıl
Kanka niye o kadar takiyon ki kafana 125 bin tane peygamber gönderdik diyen bir tanrıyı? Bir tanrı düşün ki 125bin kere yanılmış olsun. İslam insanlar sapıttı kendilerine gelsinler diye ortaya çıktı diyorlar ama baktığın zaman insanlık İslam'ın çıktığı tarihe göre daha bozuk. Ve yine baktığın zaman neredeyse bütün dinlerin orta doğudan çıktığını görürsün. Cahillikten başka bişey değil. 9 yaşındaki kıza evlenip çocuk yapabilir diyen zihniyetten ne bekliyorsun?
- +1 yıl
https://www.hizliresim.com/23v6l85 bu resimden de anlaşılacağı üzere dinler evrensel değil bölgeseldir.
- +1 yıl
@ISpectra07 yine aynı hezeyanlar, her biriniz aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz, ancak hiçbir ispatı ve hiçbir delili yoktur, asılsız düzmece idilalar, ezbere tek bildiğiniz tek cümle dokuz yaşındaki çocuk, dinler uydurulmuş, şunlar kaydırılmış, insanlar yokluğun içinden çıkıp gelmiş sonra evrilmiş, din kitapları uyduruk masal anlatıyor diyor ortaya bir iddia atıyorsunuz ancak bir deliliniz dahi yok, meselâ bir hukuk düşün ki delil olmadan suçsuz bir adamı alıp üstün körü hapse atsın veya idam etsin bu ne derece akla ve mantığa ve insafa uygun değilse, sizin iddialarınızda aynen öyle dir.
Her neyse burada yazmakla laf anlatılmaz..
Eğer varsa cesaretiniz kendinize güveniniz sizlerin her birini yüz yüze münazaraya davet ediyorum, bütün iddialarınızı da delili ile beraber torlayıp toplayıp alıp gelin, bütün sorularınıza akla yatkın ve mantığa uygun bir surette cevap verilecektir, en zor sandığınız sorularınızı bile basite cevaplayacağım, bakalım siz benim sorularıma cevap verebilecekmisiniz, benim önünüze dizdiğim binler ispatı çürütebilecekmisiniz,
Ortada büyük bir meydan okuma var, kendinize güveniyorsanız münazara davatine icabet edin, aksi halde bir kelime dahi yazmayın ki maskara olmayasınız... - +1 yıl
Sana sormak istediğim tek soru " Müslüman mısın? Ve eğer müslümansan sence hristiyan bir ailede doğsaydin da yine müslüman olur muydun?" Ayrıca ben hiçbir dine inanmıyorum bir tanrının olmadığını kanıtlamay ihtiyacım yok. Olduğunu düşünüyorsan sen kanıtlarını sunacaksin ki inanmayanlar da inansın.. Burda kanıt sunması gereken kişi sensin. Ama kanıt dediğiniz de muhtemelen orneklendirme falandır. Kalem kendi kendine olamiyorsa evren nasıl kendi kendine olsun diyip bunu kanıt diye sunacaksan hiç sunma.
- +1 yıl
@ISpectra07 başta dediğim gibi bunlar yazıya dökülerek cevap verilecek tarzda değil, ancak bu cevabı olmadığı anlamına gelmez, bunun için münazaraya icâbet etmen gerekiyor, sorularını sor,
Nitekim yüz yüze konuşmak başkadır, buradan konuşmak başkadır. - +1 yıl
Gerek yok ben inandığım gibi inanmaya sen de inandığın gibi inanmaya devam et
+1 yılBirilerinin bir şeyler yasak demesi hayatı yasaklamaz ve onlar sevmeye devam ediyor.
Ve biz saygı duyup geri çekilelim.160 Yorumla
+1 yılAşık olmaya da, evlenmeyede, çocuk yapıpma ve çocuk yetiştirme herşeyden önce yaşama hakkımız var. İnadına buradayız hiç bir yerede gitmiyoruz Love is Love 🌈 Love Wins 🌈❤️ h*mofobikler ağlasın
33 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Aşk dediğimiz şey cinselliği tetiklemeye yarayan hormonsal bir şey. Cinsellik herkesin hakkı ve ihtiyacı.
Kimin bu kadar zoruna gidiyor bilmiyorum ama abartılacak derecede bu bireylerden nefret edenler çocukluklarında ciddi cinsel travma yaşamış, başka açıklama yok. Kim kimle yatmış, alan memnun veren memnunsa bize ne yani. Hala yaşamasınlar diyen kafalar var sanki bu bireyler onları s*kmiş gibi. Desteklemezsin anlarım da gebersinler falan kafasına da girmezsin yani. Sen kimsin zaten, haddine bile değil. Kim ölmeli kim yaşamalı aklınca karar veriyor gram ç*klü p*zevenk.50 Yorumla
+1 yılVar. O kadar saçma sapan heteroseksist ilişkilerin arasında eşcinsel ilişkilerin yok sayılması, ayıp ya da hastalıklı olarak görülmesi çok saçma bence. İşin din tarafını bir yana bırakarak konuşuyorum. Onlarda insan. Onların da sevmeye, sevilmeye ihtiyacı var. Kim böyle bir ülkede eşcinsel olmayı tercih eder ki?Özentilere bir şey diyemem ama sevgi içten gelen bir şey bence. Homofobik aşırı dindar insanlar yok olsunlar, istemiyorum diyerek Müslüman olmuyorlar ya da altın madalya takılmıyor. İslam hoşgörü dini. İslamda eşcinsel ilişkiye girilmediği sürece günah diye bir şey dememiş ki günah olan o kadar çok şey var ki... Bence kimsenin ne yaptığı, kimle ilişkiye gireceği hakkında kötü ya da saçma, cahil yorumlar yapmak yerine herkes kendine hayatına baksa Dünya daha yaşanılır bir yer olabilir.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. LGBT karakterin kendilerine saygı duyarım. İstediklerini yapmakta özgüler. Onları hiçbir mecrada dislamam hor görmem veya otekilestirmem. Her insana nasıl davraniyorsam onlarda aynı yaklaşımı sergilerin. Ama görüşlerini desteklemiyorum. İnanan biri olarak Allah'ın yanlış dediği birşeye "hayır doğrudur" diyecek değilim. Yaratıcı onları seçimlerinde özgür bırakmışsa ben özgürlüğünü kısıtlayacak değilim. Ama destekleyemem de. Din dil ırk cinsiyet ayirmaksizin Her insan gibi insana kucak dolusu sevgiler burdan ❤️
20 YorumlaAşık olma konusunda eğer hetero bir bireye aşık oluyorsa işi zor olacaktır sanırım ancak onun haricinde her bireyin olduğu gibi lgbti bireylerin de sevmeye de aşık olmaya da uzun birliktelikler yaşamaya da hakları kesinlikle var. hatta bana kalırsa evlilik ve evlat edinme gibi hakların da yasallaştırılması gerekiyor.
40 Yorumlaİnsan, her zaman ötekileştirmekten ötürü kaybetti insanlığını. Bırakın herkes dilediği gibi yaşasın. LGBT bireylere karşı çıktığımız kadar adaletsizliğe, haksızlığa, ötekileştirmeye karşı gelseydik bugün kendimizden olmayan bir düşünceyi, görüşü, bireyi kabul edelim mi etmeyelim mi gibi soruları saçma ve basit bulurduk.
40 Yorumlaherkes kendinden sorumludur herkes kimseye zarar vermeden istediğini yapmakta ve yaşamakta özgürdür lgbt bireyleri herkes gibi insan normal günlük duyduğumuz isimler b*k içinde yüzüyorken bu insanlar sırf lgbt diye saçma sapan şeylerdüşünmek onları sınırlamak kötülemek aptallıktır
30 YorumlaLgbt ilişkilerinin normal ilişkilerden daha güzel olduğunu düşünüyorum birbirlerine aşık oluyorlar, çocuk sahiplenip büyütüyorlar kişilikleri renkli iyi insanlar ben cinsel yönelimlerine değil karakterine bakıyorum herkes istediği hayatı yaşamakta özgür 🏳️🌈
30 YorumlaLgbti bireyler de, lgbti olmayan bireylerle eşit haklara sahiptirler. Aşkın cinsiyeti, bedeni yoktur. Aşk aşktır ve ben de LGBTİ bireyleri destekliyor ve varoluşlarından mutluluk duyuyorum. Her biri iyi ki var.🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈❤🏳️🌈
50 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini yapar beyinsiz insanlarla dolu bir ülkenin bunun doğru olup ya da olmamasına karar vermesi çok saçma kendileri çok iyi temizmiş gibi ahlaktan bahsederler
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saygı duymuyorum normal bir şey olarak görmüyorum bu benim düşüncem Siz de bana saygı duymak zorundasınız
Bunu meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz Onur yürüyüşleri yapıyorsunuz Kapalı kapılar ardında yaptıklarınız zaten kimsenin umrunda değil ama yürüyüş Ne alaka ya bunu insanlara normal bir şey olarak gösteriyorsunuz43 Yorumla- +1 yıl
İçerilerde tüm pislikleri yapıyorlar zaten, neden bunu başka insanlara duyurma peşindeler? Dönekkk, karı gibi adamlar da 'biz saygı duyarız' yazmış. Güya iki üç kızın tezahüratını dinleyip, egosunu tatmin edicek. Ben saygı da duymuyorum, saygısızlık da yapmıyorum. Onları görmüyorum ve duymuyorum, umurumda da değiller. Eşcinsellik, tercihtir. Herkes kendi tercihini yapar. Ama bu onlara onur yürüyüşleri yapma hakkı vermez. Madem kendinizi normal olarak değerlendiriyorsunuz neden onur yürüyüşü yapıyorsunuz? Hayır, hayır yemin ederim o beyninizin yerinde fındık kadar bir parça var. Dünyayı yönetenlerin nüfusu azaltmak istediklerini görmüyor musunuz? Kısır yaparak, insanlara eşcinselliği normal göstererek... Özellikle de dizilerde ve filmlerde muhakkak bir top veya lezbiyen çıkıyor artık. Güya herkese hitap ediyorlar. Yersen... Seçimlerinizi bile kendiniz yapmıyorsunuz, o yaptığınız yürüyüş bile sizin iradenizle gerçekleşmiyor. GDO'lu ürünlerle dnalarınızın sarmalına kadar değiştiriliyorsunuz. Sorgulamaktan aciz, kainattan bir haber, lağıma dökülen sudan farksız bir yaşam. Allah ıslah etsin.
- +1 yıl
@closedbox çok doğru 👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDesteklemiyorum. Lgbt bir tercihtir adını hastalık koyup insan fıtratını bozmak isteyenlerin iğrenç bir tezgahıdır. Azıcık hormon dengesizliği olan biri hemen istediği cinsiyete göre hormon alıp ameliyat olup hayaline (!) kavuşuyırsa doğru tedavi ile özüne de dönebilir. Şimdi cahil cühela eksiyi basar ama kimin umrunda?
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDesteklemiyorum görüşlere baktım da her desteklemeyene dislike atılmiş eee. Destekleyene saygı duyuyolarda acaba desteklemeyen onay vermeyene niye saygı duymuyolar acaba
90 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılYok, çünkü bu bir psikolojik hastalık ‘aşk’ değil. Ahlaksızca şeyleri normalleştirdiler. Ama psikolojik rahatsızlıkları olanları timharaneye tıkarlar bunlarınkisi ‘aşk’ diğerlerinki hastalık oldu. O zaman pedofillerede laf yok onlarda çocuklardan ‘hoşlanıyorsa’ onlarada özgürlük tanınması gerekir.
19 Yorumla- +1 yıl
@tuğbanız okudum hastalık diyor hem önemli olan okumak değil kendi mantığını kullanmak. Senin uzman dediklerinde bildiğin hatalı insanlar onları o kadarda büyütmeye gerek yok. Çok bilgi kirliliği var insanları yoldan çıkarmak için.
Sayılmadığını idda ediyorsanda o zmn buna karşı açıklaman acaba nedir? O zaman pedofillikte bir psikolojik hastalık değildir. Salsınlar bakalım hapisteki pedofilleri onların suçu ne çocuklara ‘aşıksalar’. Savunun siz ahlaksızları bakalım bir pedofil ilerde sizin çocuğunuza saldırsa ne yapcaksınız? - +1 yıl
YUH cidden sen sorunlu falanmısın yalnız pedofili resmen tec. vuzle aynı şey farkındamısın canım? 2 insan birbirini seviyosa SANANE ya SANANE HFDGJKFHJK bilgi kirliliği yapan dediklerin de senin gibi g. tünden sallamıyo teşhisleri. eğitim alıyolar senin gibi cahil, yobaz insanlar değiller. ve madem okudun, okuduğun kaynağın linkini atsana bana.
- +1 yıl
@tuğbanız yobaz, cahil dediğin duruma sen düşüyorsun canım. Bunları savunmak sanamı düştü? Birak herkes istediği yorumu yapsın yani herkesin kendi görüş hakkı var burda alıp veremediğin ne anlayamadım. Herkese, burda senden büyüklerine ters cevaplar neden? Okuyacaksan sen git önce oku biraz saygılı şekilde büyüklerine davranmayı öğren. Bilim adamı bile olsam neye yararki saygım yoksa.
Tecavüz olmadan diyelim bir çocukta istiyor yaşlı adamda normalmi oluyor bu yani? Hem doğamızda neden sadece farklı cinste olanların çocukları oluyor bu yeterince kanıt değilmi birşeylerin ters olmasına.
m.yeniakit.com.tr/.../lgbtili-sapkinlarin-tezleri-curutuldu-escinsellik-tedavi-edilebilir-bir-hastalik - +1 yıl
okuduğun kaynak yeni akit mi JHREKLTGSDJGHKHGJKBCBJDV ve kusura bakma ama senin gibi homofobik insanlar (?), diğer insanların özgürlüklerine, yaşam tarzlarına saygı duymazken bide size saygı duymamı mı bekliyosun sdghsdjkghsdjkgh komikmiş. saygı hak edene gösterilir.
ayrıca kendin söylüyosun a.. q ÇOCUK nasıl bilip istesin. önce beynini kullanmayı öğren sonra gel burda yorum yap.
kötü günler dilerim senin gibi mal bir insana bu kadar zaman ayırmam bile hata. - +1 yıl
@tuğbanız saygı duyulcak durum değil çünkü biz müslüman bir topluluğuz amerikanın çıkardığı yalana inancak değiliz, satanist ve bize düşman olan bir örgüte inanacağız yani yapmayın? Asıl sende bir özürlük var mı? gelip sebepsiz herkese yorum yapan sensin. Ben ne halt yerlerse yesinler diyip karışmıyorum sadece kendi yorumumu yapıyorum bazıların gözünü açmak için, senin gibi herkesin yorumuna nefret kusarcasına yorum yapma gereği duymuyorum. Büyük çocuklarda var aklını kullanabilen. Zekasız ve saygısız olmanı felanda kimseye yamatma hakkına sahip değilsin git tedavi gör sen bir narsistsin. Sende git Lgtblik midir nedir git yap özgürsün artık cehennemde ateşin bol olur.
- +1 yıl
JKGDFGDFBHJ komik. bak beyni olana bir kere söylenilir ben sana ikinci defa söylüyorum, önce tıp diplomanı göster sonra teşhis koy. ok? bide ne zamandar beridir islam herkesin dini oldu? bu arada sen şu an insanların özgürlüğüne laf yapıyosun ya tam cennetlik oldun kanka tebrikler zaten günahsa onların günahı sanane a!! q. sen kimsin insanları yargılıyosun mk madem müslümansın bizahmet sen bırak da allah yargılasın onları m!! k salağı
- +1 yıl
@tuğbanız Ben uzmanların dediği her halta güvenen aptallardan değilim, mantığı kullanabilmekte bir yetenek. Türkiye genel olarak bir müslüman ülkesi, senin sesin fazla geçmez beğenemiyorsan git amerikaya yerleş tabi seni kabul ederseler. Bilmediğin dinede yorum yapma. İslamda insanlar uyarılır ve özgürlük denilen Allahın yolundadır sende kuranı okumadan islama dil uzatma.
Sonuçta ikisi de insan birbirlerini sevebilirler bunu hastalık olarak gören insanlar da var ama bence bir erkek bir kızı sevmek zorunda değil ya da bir kız bir erkeği sevmek zorunda değil isterse bir birey ikisinde sevebilir hastalık olarak görmüyorum neden bu düzene uyulması gerekir ki insan aşık olucağı kişiyi ya da cinsiyetini seçemiyor sonuçta bu karşılıklı bir duygu ise kimi ne ilgilendirir herkesin kendi hayatı
20 YorumlaBu kişiler ve destekçileri dünyanın en itici tayfasıdır. Sorunun detayına yazdığın yazı bile bir nebze daha nefret ettirdi.
76 Yorumla- +1 yıl
kes
- +1 yıl
Birader konuyu farklı yerlere çekmeye çalışma senin amacın çok farklı ve o söz Mevlana'ya değil Ebu Said Ebu-l Hayr'a ait. Ben bu yönelimlerin üyelerinden ve destekçilerinden savunmalarını yaparken benliğinden vaz geçtikleri için nefret ediyorum. Evet benden çok var ama unutma senden de çok var.
+1 yılLGBT bireylerine saygı duyuyorum ama desteklemiyorum çünkü dinimizce yanlış birşey ama doğuştan beri hissiyatlari farklı olan LGBT bireylerine birşey diyemem çünkü kendi istekleri dışında gelişen birşey ama hiçbir yönüyle desteklemiyorum ve bana hos gelmiyor , saygım sonsuz isteklerini yapmakta özgürler.
50 Yorumla
+1 yıltabiki var ben biseksim ama bi kesim cahil ve bizim yaşamamızı bile istemiyolar
53 Yorumla- +1 yıl
@asliiyldz kimseye açılma hem biseksmişsin erkek sev yaparsın
Aşık olmaya hakları var ama cinsel birlikteliğe hakları yok. İnsanlar XY ve XX kromozonu bir araya gelip çocuk yapmak ve soylarını devam ettirmek için vardır. İnsanların yapısı böyledir, sperm ve yumurta bir araya geldi mi çocuk oluşur fakat LGBT, hem tıp, hem fizik, hemde doğa kanunlarına aykırı. Birde bunlar bana göre tamamen psikolojik nedenler. İnsanların yapısında sadece karşı cinse aşık olmak ve onla hayat yaşamak vardır. Ama sosyal nedenlerden ötürü, yaşanan bu durumların insanların bilinçaltını değiştirdiğini savunuyorum. İnsanlar illa bir değişim ister :)
019 Yorumla- +1 yıl
eşciseller hep vardı hep var olucak yani bi gayin / lesbianin halini onlardan iyi anlayamazsınız sen birine aşık olunca piskolojikmenmi aşık oluyorsun hyr hormonel dimi yani... vede lgbt bireyleri cinsel birlikteliğe giriyosa kime ne kime ne zararı var
- +1 yıl
@rabbitloney zararlarını belirttim zaten kör, okusan anlarsın.
- +1 yıl
İnsanlığın en büyük hastalığı yine insandır. Bakın ben gay'im. Ama gay olmasaydım da çocuk yapmazdım. Dünyadaki kaynak tüketimi birey sayısı arttıkça hızlanıyor ve dünyanın sonunu insan kendi eliyle getiriyor. On yıl sonra içecek suyumuz olmayabilir hani. Bunun için yazılmış kitapları , çekilmiş filmleri geçtim bilim adamları bile büyük sıfırlama konusunda hala tartışıyor. Artık insanlar çıldırmış gibi çocuk yapmamalı. Bak bunu de geçtim bir ilişkide illaki çocuk olmak zorunda diye bir şey yok hani buna sen karar veremezsin.
- +1 yıl
dünya insan sayısı yüzünden yok olmaya devam ederken senin hâlâ çocuktan bahsetmen komik olmuş sizin övdüğünüz bireylerin hiç bir iyi yanını görmedim ama lgbtli bir bireyinde hiç bir kötülüğünü görmedim aksine diğer insanlardan daha iyiler
- +1 yıl
homofobi saçmalıktır teşekkür
- +1 yıl
@Velenace kanka saygı duymanı beklemiyoruz senden çünkü bizim gözümüzde homofobik insanların gram değeri yok. Bizim için değersiz insanların köhne düşüncelerini de önemseyecek degiliz. Ha dersin bizim gözümüzde de siz önemsizsiniz falan. Olabilir yani homofobik insanların gözünde değerli olacağıma çöpte yaşarım daha iyi.
- +1 yıl
kanka insanlara kafandan teşhis koyacağına 2 kaynak oku araştır sonra yorum yap. uzmanlara göre eşcinsellik bir hastalık değil, normal birşey. ama siz de haklısınız yüzyıllardır hepimize sadece karşı 2 cinsin birlikte olabildiklerini öğrettiler. ama yıl oldu 2021 at gözlüklerini çıkarmanın zamanı geldi, geçiyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
yeter mi xd
- +1 yıl
Ulan doğada bile var eşcinsel ilişki sen ne sallıyorsun? Kanunlara da aykırıymış... Senin zürriyetin kurumaz bir azınlık birbirini sevdi diye merak etme.
instagramda bi yerlerini sallayarak ayyyyy ayool diyerek para kazanmaya çalışan lgbtliler soğuttu beni kendilerinden otomatikmen insan önyargıyla yaklaşıyor lgbtlilere ama karakter olarak iyi olanlar avel avel hareket yapmayanlara bize bişey demwk düşmez
30 Yorumla
+1 yılToplumu toplum yapan farklılıklardır herkes aynı düşünmek, inanmak, yaşamak, yaşatmak zorunda değil.
İstediklerini yaşasınlar, azınlık olarak görüp hor gördüğünüz için anarşi yaşanıyor, ve bazen görüyorum ki en çok karşı çıkanlar ilişki yaşayanlar oluyor 😅10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılYönelimim biseksüel 🙂 her zaman lgbt haklarını savunacağım, eşcinseller vardır 💪🏽
40 Yorumla
+1 yılHer yerde lgbt diye göze sokulmasindan rahatsızım ama kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez
40 Yorumla
+1 yılVar, niye olmasın? Tamam onlara kötü davranıyor ve hor görüyorlar ama bu durum onlara, kimseye engel olamaz.
20 Yorumla
+1 yılKınamayı asla istemem oyüzden sadece saygı duyuyorum
30 Yorumlatabii ki var ama cinsel yönelimleriyle öne çıkmaya çalışan ilgi çekmeye çalışan lgbt üyelerine saygı duymuyorum ve politikleşmesini istemiyorum
80 Yorumla
+1 yılNormal falan değil. Dünyaya geliş amacımız saçma sapan şeyleri normalleştirmek falan değil. Bunun gibi din dışı şeyler ve bunları normalleştirenler yüzünden dünya bataklığa ve pis bir yere dönüşüyor cidden
30 Yorumla
+1 yılNe destek veririm ne de karşıyım. Ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar
30 Yorumla
+1 yılBu ülkede en çok onlar hak ediyor. Çünkü bu yozlaşmış insanlar onların bir birey, insan ve hakları olduğunu kabullenemiyor.
10 Yorumla
+1 yılAllahım sizin azabınızdan korkmayan insanlardan bizleri ve milletimizi onlardan kuru Allahım bizleri lut kavmi gibi cezalandıma.
AMIN60 Yorumla
+1 yılBana aşık olmasınlar falan yazmıslar bi de dkdmdöf kimsenin umurunda diilsiniz
23 Yorumla- +1 yıl
Seni hiç alakadar etmez
+1 yılAşkın cinsiyeti olmaz bence saygı duyuyorum lgbt bireylerine
20 YorumlaHerkesin aşık olmaya hakkı var, aşkın cinsiyeti olmaz zaten.
20 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir hastalık olarak görüyorum ve karşıyım
70 YorumlaVar tabi ki. Kimsenin aşk hayatına karışmaya hakkımız yok.
20 Yorumlalgbt bi orgut degil desteklencek bir sey de degil heterosexuallik kadar normal bir sey kimse heterosexuallige destekliyorum demiyor?
50 Yorumla
+1 yılTabii ki yok. Toplumun ahlakını bozup yozlaştırıyorlar
104 Yorumla- +1 yıl
Amacım asla ve asla insanları aşağılamak, dışlamak veya ötekileştirmek değildir
Dünyadaki bütün canlıların tek cins olarak değil de, erkek ve kadın (dişi) olarak yaratılmasının bir sebebi vardır.
Yaratılış hikmeti gereği; her erkekte kadınlık hormonu, her kadında da erkeklik hormonu vardır, hormon dengesizlikleri varsa tedavi edilebilir. Hormon dengesizliklerinin eşcinsellik tercihi için kullanılması doğru değildir - +1 yıl
Tamam, kim neye inanıyorsa ona göre yaşasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabii ki de hakki var herkesin aşık olmaya hakki vardir.
10 Yorumla
+1 yılAŞKI bu kadar basitleştirenlerin Allah belasını versin. Aşkın ne demek olduğunu bile bilmeyecekler zaten...
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşcinsellik bir tercihtir. Artık bu saçmalığa bir dur demelisiniz. Sizin yuzunuzden taş kesilecez mk
514 Yorumla- +1 yıl
Hayvanlardan bahsedilmiyor şu an her ikisi içinde geçerli zaten mk
- +1 yıl
hayatında taş kesilen insan gördün mü ya da duydun mu? boş konuşacağınıza biraz mantıklı bir insan olmaya çalışsanız keşke.
- +1 yıl
Ne kadar da çok eşcinsel varmış mk sizin
- +1 yıl
Lut kavmine bak incele git müzeye
- +1 yıl
hangi müzede lan lut kavmi dediğin mitolojik topluluk? Neden fotoğraf ve videonun olmadığı zamanlarda gerçekleşmiş bu mucizeleriniz veya ibretlik olaylarınız?
- +1 yıl
Çomar deyince de bozuluyorsunuz sonra.
- +1 yıl
@ben_de_soruyom kardeşim mesele taş kesilmede değil ki. bazı çomarlara laf anlatmaya çalışıyoruz.
- +1 yıl
Eşcinseliz demiyorsunuz da uzatip duruyorsunuz
- +1 yıl
Git bi tane koca bul kendine o zmn
+1 yılFazla göze sokuluyor. Herkes istedigini yapsın , desteklemiyorum ama fazla göze sokulması rahatsız edici
51 Yorumla
+1 yılLGBT diye bir sey yok.. sadece insanlar yoldan çıkıyor.. bazı insanlarda nadiren cinsel hastalıklar var.. bunu fırsat bilip normalleştirip adını LGBT koydular.. Hayata bak..
88 Yorumla- +1 yıl
Herkesin görüşü kendine dir varsın öyle olsun doğru olan neyse onu yaparız.. vede madem bizim var sizde psikolojik destek alında neden kız kıza erkek erkeğe ilgi duyar onu çözün
- +1 yıl
işte şimdi seviyeni belli ettin jegrjyhsdgf bak kardeşim herkesin kendi görüşü dediğin insanlar; insan anatomisini, psikolojisini okumuş öğrenmiş insanlar. senin gibi kafalarından insanlara teşhis koyup kendini zeki sanan insanlardan değil. o yüzden bence biz susalım, bu alanda master yapmış insanlar konuşsun, ok? :))
- +1 yıl
- +1 yıl
sen eğitilmezsin
- +1 yıl
@ben_de_soruyom sanırım seni iyi egitmisler 😃
- +1 yıl
@ben_de_soruyom kullandığın kelimelerden senin ne olduğun belli zaten.. neyse by
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Elbette var. Yeterki özel hayatlarını insanların gözlerine sokmaya çalışmasınlar.
31 YorumlaNeden olmasin? Zaten var da. Türkiye'de yok gibi görünse de saman altından su yürüten çoktur eminim. 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aşık olmaya hakları var tabii ki. Ama bunu gözümüze sokacak derecede yaşayıp üstüne “onur” gibi bir kelime ile desteklemeye çalışmaları saçmalık. Bu normal ilişkiler için de geçerli
12 Yorumla- +1 yıl
Gözüne sokmaya çalışmıyorlar, farkındalık yaratmaya çalışıyorlar. Ezilip dışlanmak istemiyorlar.
- +1 yıl
@ben_de_soruyom sokmaya çalışıyorlar. Mağduriyet kavramını da her fırsatta kullanıyorlar. Sırf hemcinsleri ile sevişecekler diye bunu onur meselesi haline getirip insanları rahatsız etmelerine gerek yok. Şu an bile istedikleri gibi yapabiliyorlar bunu ve kimin umurunda? Kimsenin. Sokaklarda zaten görüyorum eşcinsel insanları ve diğer insanlar dönüp bakmaya bile tenezzül etmiyor. Çünkü kimsenin umurunda değil. Hiç kimse bir başkasının umurunda değil. Herkes kendi dertleriyle boğuşuyor. Bu yaptıkları özgürlük savaşı değil. Savaş onurlu bir mesele için yapılır. Ben burada onur göremiyorum. Sadece arzu görüyorum
Desteklemiyorsanız bile saygı duyunuz yönelimimize
#Loveislove60 Yorumla
+1 yılHayır yoktur kesinlikle destek olmuyorum saygı falan beklemeyin neresine saygı duyacağım bunun?
41 Yorumlaaşkta cinsiyet fark etmediğini düşünüyorum biseksüelim toplum tarafından yaratılan bu algı gerçekten saçmalıktan öte birşey değil
40 YorumlaDestekliyorum, aşkın cinsiyeti olmaz.
33 Yorumlaaşık olabilirler ama bunu göz önünde yaşayıp milletin gözüne sokamazlar. ne destekliyorum ne de desteklemiyorum, umrumda değiller.
31 Yorumla
+1 yılBence normal bişey tabii hak ediyorlar ben destekliyorum
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hak denen şeyler birisinin vermesiyle olmaz isteyen istediğini alır ama umurumda değil tabi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılvalla aşırı tepki gelse de yaşamak istediklerini herkes yaşıyor çokta şey yapmayın lgşdkflşhgf
00 Yorumla
+1 yılVardır elbette onlarda insan aşık olmaları normal💫
30 Yorumla
+1 yılSadece L ve B harflerinin aşık olmaya hakkı var cndnmdkrn dur linç yicem şimdi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBana olmasınlarda😂
62 Yorumla
+1 yılElbette Aşık Olmaya Hakkı Vardır Ama Türk Örf Ve Adetleri Gereği Böyle Birşey Kabul Edilmiyor (Edilemiyor) Sonuç İtibari İle Burası Türkiye Lgbt Tarzı Şeylerin Hoşlanılmadığı Ve Sevilmediği Yer
41 Yorumla- +1 yıl
Bu Arada Lgbt Destekcisi Değilim Hiçbir Zamanda Olmadım
- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılHislerini eyleme geçirdikleri sürece hiçbirşeye hakları yok.
10 Yorumla Herkesin aşık olmaya hakkı var
50 Yorumla
+1 yılDesteklemiyorum. Saygı duymuyorum. Bu kesinlikle bir tercih birtakım tedavilerden sonra eskisi gibi olabiliyorlar. VE DİNİMİZCE HARAM ANLASANIZ ARTIK ŞUNU.
310 Yorumla- +1 yıl
Dayatmadan başka bişey değilsiniz. Dinimizce değil dinimce diyeceksin herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.
- +1 yıl
Müslümanlık için dedim. Kimse de benim gibi düşünmek zorunda değil doğru ama buda benim görüşüm. DAYATMA DEĞİL. Sayin hoşgörülu birey😏
- +1 yıl
Evet bu tür farklılıkları hoşgörü ile karşılamayı öğrendim zamanla. Çünkü karşı olduklarımın insanlıklarına bakmayı öğrendim hâlâda kendimi geliştirmeye çalışıyorum sanada tavsiye ederim nefret etmek yerine anlamayı çalışmayı.
"Dinimizce" diyerekte gayet açık bir şekilde görüyorum içten içe farklılıklara ne denli açık olduğunu. - +1 yıl
Nefret ettiğimi söylediğimi hatirlamıyorum. Farklılıklara acık olup olmadığımı eşcinselliği desteklemediğimden mi çıkarıyorsunuz Pekte geliştirememişsiniz. mantıksız karşılık vermeyin lütfen
- +1 yıl
Desteklemek zorunda değilsiniz karşı çıkmayın yeter. Evet hastalık olarak tedavi olunabilir bı durum olarak görmenizden belli. İyi geceler...
- +1 yıl
Niye boş yapiyosunuz araştirmadan falan.
- +1 yıl
Araştırmadığım kanaatine nereden vardınız? 🙂 Kalıplaşmış, tabularınızı yıkamadığınız düşünce yapılarınızla. "Hoşgörülü birey" diyerek kendinizce aşağılamaya çalışmanızla lütfen susun artık!
- +1 yıl
Komiksiniz.
- +1 yıl
Malesef siz değilsiniz.🙂
- +1 yıl
Aman ne hoş. Neyse size ve düşüncelerinize iyi geceler diliyorum.
+1 yılAllah aşkına bunun nesine saygı duyuyorsunuz? Kız kıza, erkek erkeğe ilişki mi olur ya dinimiz açısından haram bir şeyi destekleyenler de bu günaha ortak oluyor
30 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat