ESKİ SEVGİLİM GECE 3.30 DA MESAJ ATIP GERİ SİLMİŞ?

Merhaba arkadaşlar. 10 senelik ilişkim kız arkadaşımın ailesinin beni istememesinden dolayı kız arkadaşımın ilişkiyi bitirmesi ile 10 senemiz sonlandırılmıştı. Neden istememelerinin sebebi ise mezhep mevzusu. Kız arkadaşım da seçim yapmak zorunda kaldı ve ayrıldı. Fakat arkadaş kalalım dedi ben senden kopamam her zaman hayatım da ol dedi. Ama ben sürdüremedim olmadı yapamadım. Sonra benden biriktirdiğimiz anıları istedi 10 senede epey bi anılarımız birikmişti. Sinema biletleri, hediyeler, kitaplar çokca sayamadığım şey. Gittim verdim hem vermişken tamamen bitereyim dedim. Çok kalmadım orda anıları verdim sonra bana yaşattığın her şey için sana çok teşekkür ederim seni sevgi ile uğurluyorum. Artık özgürsün ve hayatına dilediğin gibi devam edebilirsin. Seni affediyorum Hoşçakal dedim. Ve gittim. 2 gün sonra da gece 3.30 da mesaj atıp silmiş. Yanlışlıkla olması %1 ihtimal diye düşünüyorum. Sizce neden attı ve sildi. Tecrübeli arkadaşlar varsa fikirlerini belirtebilirler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca ayrılalı 3 ay oldu yeni değil. Ama tamamen bitireli 3 4 gün oldu hiç görüşmek istemiyorum artık.
ESKİ SEVGİLİM GECE 3.30 DA MESAJ ATIP GERİ SİLMİŞ?