sizce kızlar ilk mesajı atmalı mıdır?
erkekler size ilk mesajı karşı taraf attığında ne düşünüyorsunuz? veya kızlar siz nasıl cesaretlenip atabiliyorsunuz😂
erkekler size ilk mesajı karşı taraf attığında ne düşünüyorsunuz? veya kızlar siz nasıl cesaretlenip atabiliyorsunuz😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok, atani dovuyorlar cunku...
Bi kurtulun artik su takintinizdan ya, sevdiysen begendiysen neden bu kadar inatlasirsiniz illa karsidan beklersiniz.
Bana boyle bir sey olmasi mumkun degil ama gayet normal karsiliyom ya, olumsuz da olsa kirmadan guzel tatli dille sohbet edercesine anlatirim olayi, huyum degildir oyle havalara girmeler guzelim yakisikliyim ben en seksi benim falanlar. Kizlarin bazilarinda var bu cunku, hoslarina gidiyor boyle kendilerini goklerde hissetmeleri...
peki ne yazayim direkt merhabalı bir giriş yeterli mi yoksa bir sey soruyormuş gibi mi yazayım😂
Valla her turlu girersin ki, bunun bi dogru yanlis yolu olmaz ki bahane olarak ne bulursan😂Istersen direkt meseleye gir, hem fazla uzatmamis olursun. Belki cocugun sevdigi vardir, cevabini alirsin yoluna devam edersin...
geçen hikaye atmıştım kendi fotoğrafımı hikayemi beğendi o yüzden yazmaya cesaretlendim sanırım sevdiği yoktur heralde 🥶🥶
Ne var bunda zaten, ucunda adam olumu yok ya. Merak etme dovmezler. Inshallah kdfjg.
Yani ben genelde oldugum gibi boyle rahatsiz vermeden falan yazmayi severim, yapimda var bu ve ben mesela su sekilde girebilirdim. "Sey bir sey demek istiyom da, rahatsizlik verdiysem kusura bakma" gibisinden, hem masumca bi yaklasim ve samimi oldugunu gosterir bence, oyle kaba kufurlu karsilanacagini sanmam...
Yaz gitsin bu kadar ince düsünmeyin, ne düşünürse düşünsün yani..
ya aslında hikaye atmıştım kendi fotografım hikayemi beğendi o yuzden cesaretlendim yazmak icin ama emin değilim yine de 🥲
Atsın bi zahmet nolur yani. sığ bi kafa değilse bu bana mesaj attı herkese yazıyor diye düşünmez erkekte zaten.
Atsa ne olacak ki incileri mi dökülecek? Hoşlandıysa atabilir, nasıl bir erkek hoşlanınca yazabiliyorsa bir kızda yazabilmeli
gerçekten incilerim dökülmez 😂 sadece erkeğin gözünde basit bir kızmış gibi durur deniliyor sürekli onun için
Hayır öyle bir şey yok. Aksine bir erkek kadının erkeğe ilgisinin olduğunu görünce dahada hoşuna gider bence
ne yazayım peki😂
Selam napıyosun yaz
Ne biliyim atsın ne farkeder
kız attığında bu kız herkese yazıyodur gibi bir düşünce oluyormuş sanırım erkeklerde..
Saçma
Erkek ilk mesaj atmali
neden
Atabir eger erkek hoslandigini bilmiyorsa kizin.
Maçın sonucu yatakta biter hiç durma hemen gönder
Şu saçmalıkları Bi bırakın artık ya
keşke kızlar hep mesaj atsa
yav alt tarafı mesaj sanki nikaha davet ediyonuz
Atılır
ne yazılır🥲
Napıyorsun yaz dümdüz
Atmali