Hayatınızdan onlarca kişi geçmesine rağmen evlenmediyseniz vardır bir eksik dkd
Yoksa siz iflah olmaz bir sırtlan mısınız?😃

Sadece bir kişi girebildi hayatıma. Hiç bir eksiği yoktu ama bazen olmayınca olmuyor
Haklı nedenlerim vardı ama onunla ilgili olan tek kısmı benle ilgili duruma olan duruşu idi.
Yine olsa yine terk ederim pişman değilim
Sadece lanetine uğradım galiba 3 yıldır kimse dikkatimi çekmiyor 🙄
Hayatıma girenler, genellikle türlü bahanelerle yıllarca oyalayan arkadaş ortamımdı. Hep boş işlerle uğraşmaktan aşkı aramaya fırsatım olmadı. Kendim aramak istesem de hem çekingenliğimden hem de peşimi bırakmayan arkadaşlar yüzünden olmuyordu. Doğru düzgün destek alamıyorum. Destek aradıklarım, uzun bir süre geri dönüş yapmıyor. Bir gün, aşk için bulunduğum yeri terk etme niyetindeyim. Tam destek (aşkı arama, tanıştırma, buluşma konularında) olabilecek birine ihtiyacım var; ama bu devirde bulmak zor. Bir gün sokak ortasında aşksızlık krizinden ağlayacağım.
Evlenme olayına 1 kez yeltendim yani bu insanı seviyorum, kaybetmemem gerekiyor diye düşündüm. Bana yapmadığı kalmadı onunda. :D Zor anında daha çok kenetlenme ve sadakat olabilir arayıp bulamadığım şey. Emek olmadan yemek arıyor insanlar artık.
Kimseye güvenemiyorum yapı itibariyle maalesef. Güven ve samimiyet duygusundan yoksun insanların büyük bir kısmı.. O sebeple zaten yanlış insanları hayatıma dahil etmektense yalnızlığı tercih ediyorum.. Elbet bir gün diyelim.. Keyifli günler.. 😎🤘
Cevap
18Cevap
Merhaba,
Samimiyet sanırım. İnsanların çok büyük bölümü olduklarından farklı bir davranıyorlar. Hiçbir konuda renklerini belli etmiyorlar. Hayatı tiyatro sahnesi olarak görüyorlar. Yani arayıp bulduğum insanlarda oldu ama sadece aradığım nitelikler yeterli olmuyor demek ki.
Birlikte zaman geçirebilir miyim diye düşünüyorum o kişiyle. Aklımda binbir sahne canlanıyor, nerdeyse hepsinde mutsuz olcakmışım gibi hissettim çoğunda. Bir de başkalarına bakıyorum, belki tam anlamıyla mutlu değiller ama bir şekilde idare ediyorlar. Sanırım ben orta yolu bulamadığım için bu yalnızlıktan kurtulamıyorum.
İlişkilerimizin hepsinin neticelenmemesi olağan bir durumdur
Bir kısmı yetiştirilme biçimimizden çevreden ve toplum yapısından oluşan eğri doğru karakterimin yapısından beklentilerimden oluşmuş davranış ve seçimlerimin neticesidir
Evli ve kız babası olarak gençlerimizde bu yollardan seçimlerden geçerek yol alacaklar
O zamanlar hayatımda ne istediğimi tam olarak bilmiyordum. Hayatımda ne istediğimi bildiğim günden beri hayatımda birisi olmadı 😂
"Karakter" aradım ama bulamadım. Bir insanda olmayan bir şeyi ne kadar ararsan ara bulamıyorsun, onu anladım.
güven ve samimiyet olmamasından kaynaklanıyor. içten yürekten sevgi bağlılık olmaması bizi uzaklaştırıyor.
Hayatıma giren insanda aradığımı bulduğum için yanımda kalma izni verdim. Onlar neyi arayıp bulamadılar ve gittiler bilmiyorum.
Bir şey aramam yav ne arıyacam, ne dicem kıza merso araban var mı ya da sence insanlar nereden geldi mi 😂
Yeri geldi kıymet bılemedım, yerı geldi kıymetım bilinmedi. Tam tecrübe kazandım kimse karşıma çıkmıyor 😊
Güven sadakat tabiki her gelen dedi seni seviyorum asla bırakmam sen bırakırsın ama yine ben bırakmam sonuç; onlar bıraktı ben çok sevmeme rağmen.
Güven, huzur, sadakat, empati, yanında rahat olabilmek, kendimi ifade edebilmek.. diye gider liste.
Hiç dominant inatçı ve emir vermeyi seven bir kadınla karşılaşmadım.
zeka merhamet empati ve tutku..
tek sıkıntı hepsini tek insanda aramak :)
Samimiyet..
Ben temas bağımlısıyım ve ruhum sürekli gezip eğlenmeyi seviyor.
Sevgi aradım. Sevdiğim kadar da sevildim.
Dürüstlük bulamadım hiç
Güven sadakat dürüstlük 😶😖
Olduğu gibi davranmamaları
Sigdirmadigim gercegi
Arayıp bulamadığım şey sadakat
Dürüstlük
Yeterince dürüst değillerdi.
Samimiyet içtenlik
Karşılık 😂
Sadakat ve guven
İstediğim herşeyi
Bende anlamadım