Sana benzeyen, hayata benzer pencereden baktığın ve aynı ruh dilini konuştuğun kişiler.. buldun mu?

Ben bulduğumu düşünüyorum ama yanılma payı da bırakmak lazım tabi
Sana benzeyen, hayata benzer pencereden baktığın ve aynı ruh dilini konuştuğun kişiler.. buldun mu?

Ben bulduğumu düşünüyorum ama yanılma payı da bırakmak lazım tabi
Çevremde öyle insanlar yok aslında. İhtiyacım olduğunu da düşünmüyorum eşsiz yaratılışımızın bir parçası belki de bilemiyorum. Sonuçta fikir ayrılıkları olacak ki güzellikler çıksın ortaya. Yanlış da düşünüyor olabilirim olsun yanlışı görmeden de doğruyu bulamayan yine biziz sonuçta.
Öyle tabi ki ama bir süre sonra insanı bayıyor. Kendi gibi birileri olmadığında da depresifleşebiliyor insan tabi ki insandan insana değişiklik gösterir..
Şu soruya uzun uzun içimi dökesim var da kimseyi sıkmadan kısa keseceğim 😄
Benzerlikler bulduğum kişiler oluyor ama bugüne kadar birebir 'ben' diyebileceğim kimse olmadı. O yüzden bazen içsel bir yalnızlık çekiyorum. Sanki beni benden başka kimse anlayamaz, kimse benim baktığım yerden bakıp aynı şeyleri göremez gibi geliyor. Benim dışımda herkes başka bir kafada gibi ve bu çok sinir bozucu.
Yaa keşke döksen içini 🥹 ben böyle görüşleri daha çok seviyorum. Kalbinden gelen sözler dökülüyor buraya ve samimiyetle dolu oluyor.. Klasikleşmiş görüşlerden uzakta ama nasıl istersen.
Maalesef ya. Sadece aynı dili konuşabilsek bu bile yetecek ama bırak konuşmayı aynı yerden bakan bile yok..
Ay ayy harika olur 🥳 inşallah başka bi sorumdaa 🌿
Tam olarak bulmuş değilim. Benim de kendime yakın bulduğum insanlar oldu ama her seferinde o kişilerden soğuyorum. Asla kendimi onlara tam olarak açamıyorum. Çünkü fikir ayrılığı yaşarsak aramıza daha da mesafe girer.
Kesinlikle bide dedem şey demişti kimseyle tamamen aynı fikirde olamazsın. Fikirler bize özel ya ondan da kaynaklı biraz. Tamamen aynı olmasak bile%70 anlaştığımız konuştuğumuz birini bulsak yeter gibi
Aynen asla tam olarak anlaştığımız birini bulamayız çok yakın ilişkilerde bile mutlaka fikir ayrılıkları ve farklı görüşler olabiliyor
kesinlikle bulursak da inanılmaz bi dua almışızdır
Bir hoca diyordu istediğin gibi % kaçini bulsan otur şükür namazını kıl derdi çünkü kimse kendisi gibisi bulamıyor elbet farklılıklar vardır... elbette farklılıklar olacak çünkü her insanda allahin farklılıklar esmalari vardır... kimi farklı Esma yoğun kısmında daha farklı allahin esmasi yoğun
MaaşAllah çok doğru, iman ehli insan gördü mü şükür namazı kılmak şart oluyor
Çok insan tanıdım bu sitede olsun dışarıdaki hayatda olsun öyle insanlar var ki o kadar takvali ve naif insan çok var gerçekten kimi düşünce olarak güzel dusunceleri var kimi ahlak yönden de güzel ahlakı var kimi manevi kalp olarak çok güzel kalpi var
Bu sitede olsun gerçekten bazen şok oluyorum
İyi ki.. Özellikle burada bazen bende denk geliyorum şaşırıyorum. Üstelik en beklemediğim kişilerde rastlıyorum fenomenlerde vs. Rabbim sayılarını attırsın
Neden ki
teşekkürler, ecmain
farklı bir bakış açısı, teşekkürler
ricalar
Cevap
6Cevap
Hayır maalesef bulamadım bulabileceğimi de sanmıyorum artık..
Yakın hissettiklerim var. Bir hissimi duygumu paylaşırken onun beni anlayacağını, içimdeki hangi hücre tepki veriyorsa onunda o hücreleri hareket ediyor, kafasında soru işareti oluşmuyor diye düşündüğümm. şu an birlikte değilim ama için soğuk değil.
ayy maaşAllah çoksel bi duyguu
Kafa dengi birini bulmak çok zor … kendim gibi birini bulmadım ama farklı olmanın avantajlarını öğrendim erkenden…. Farklıyken anlatabilmeyi zoru başarmayı öğrendim
1 kişi buldum, o da en yakın arkadaşım zaten.
Vardır öyle insanlar çok çok az da olsa. Ama benim karşıma çıkar mı pek sanmıyorum
Çıkar inşallah
İnşallah
Buldum bir tanecik
Var mı taktik maktik
Var, ön yargılı olmamak lazım
Seni buldum ya 😜✌🏻
yaa 🥹🫂🥳
Ayırr buyamadım o buyduğun kim?
Birkaç dane güzel insan
Aaa olur mu öyle şey minnoşuum en güzel kalplilerdensin sende 🫰🌿
Bulamadım
Tam olarak hayır
Çok zor bu
öyle
Gibi gibi 🤔
nası bulduun taktik ver bakem
Bilmiyorum 🤔🤔 ama emin değilim bulduğumdan da bazen kafamı karıştırıyorlar. İnsanlardan her şey beklenir 🤔
he yaa
🥲
Bulamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?