Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Hoşlandığım biri var. Onun doğru insan olmadığını biliyorum. Neden mi derseniz. Aldatma potansiyelinin olduğunu ciddi düşünmediğini açıkça söyledi. 😬
Ben de kendimi geri çektim. Bunu kabul etmedim. Numarasını sildim o da öyle yaptı. 2 haftadır konuşmuyoruz. Kendimi zor tutuyorum. Yanlış bir insana kapılmak istemiyorum. Nasıl unutabilirim. 😥
Hoşlandığım biri var. Onun doğru insan olmadığını biliyorum. Neden mi derseniz. Aldatma potansiyelinin olduğunu ciddi düşünmediğini açıkça söyledi. 😬
Ben de kendimi geri çektim. Bunu kabul etmedim. Numarasını sildim o da öyle yaptı. 2 haftadır konuşmuyoruz. Kendimi zor tutuyorum. Yanlış bir insana kapılmak istemiyorum. Nasıl unutabilirim. 😥
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşa gör, uhde kalmasın içinde
Adam açıkça fuckbuddy istiyor resmen. Bunu yaparak karakterimi aşağıya çekmek istemiyorum. Sadece onu düşünmek istemiyorum.
Sen gönlünü mü kaptırdin
Maalesef 😬
Ne yapacağımı bilmiyorum 😢
Yaş kaç senin
21
Hmmm
Ekler misin özel bir şey soracağım
Burdan söyleyebilirsiniz. .
Söyleyemem
Konu ne ile ilgili?
Ekonomi
İlgi alanım değil 😅
Ekle sen
Yeni birini bul çivi çiviyi söker
Başka birini kullanmak oluyor bu. Bu beni kötü hissettirir. Yapabilecegimi sanmıyorum.😥
Bir kişiye odaklanarak yaşayamazsın, kimse sonsuza kadar kalmıyor hayatında. Seni aleni kullanmak isteyen birine kendini kullandırmak yerine seni sen olduğun için isteyen biriyle ol derim
Onu zaten istemiyorum. Konuşmaya devam etmek istediğini söyledi. Ben bunu kabul etmedim.
Sadece onu odak noktadan nasıl çıkarabilirim. Değmeyecek biri için zaman harcamak istemiyorum
Yeni insanlarla sohbet etmeye çalış kendi hayatına odaklan akışına bırak hayat güzel sürprizlerle dolu
Şu anda bunu yapmaya çalışıyorum. Öyle ama düşüncelerime engel olamıyorum. Görüş için gerçekten teşekkür ederim 🙂
Ben teşekkür ederim, inanın unutulmayacak kişi veya kişiler yok. Sadece doğru zaman ve doğru insanlar gerekli bunun için. Dilerim her şey güzel olur :)
Çok çok haklısın. Umarım bu yakın bir zamanda olur. Tek istediğim bu 🙃
Hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir demişler. Ne olacağını hiçbir zaman bilemeyiz umuyorum er ya da geç sizi hakeden biri karşınıza çıkar :)
Bu güzel dilekleriniz için gerçekten teşekkür ederim ☺️
Bende hoş sohbetiniz için teşekkür ederim. Keyifli bir gece diliyorum :)
Aynısını sizin için düşünüyorum. İyi geceler 🙃
Canınız sıkılırsa sohbet etmek isterseniz, dilediğiniz zaman yazabilirsiniz. Şimdilik sizin için en güzelini diliyorum hoşçakalın :)
Teşekkür ederim. Aklımda olacaksınız. Hoşçakalın 🙂
Tuttun mu
Halla yazmadım. Ama zorlanıyorum sanırım 😢
Takip eder misin
Neden?
Soracaklarim var
Buradan sorabilirsiniz
Kalsın
Peki siz bilirsiniz.