Tavsiyenize ihtiyacım var?

Öncelikle yaklaşık 1 yıla aşkın beraberiz daha yeni uzak mesafeye geçtik mecburiyetten ve haftada sadece 1 kere falan buluşabiliyoruz genelde hep onu sıktığımı söyler. bazen benim istemediğim şeyleri yaptığı için ona karşı çok konuşabiliyorum ve bu durumu sıkmak olarak algılıyor fakat kendimi ve istediklerimi açıklamak için söylüyorum ona. son zamanlarda aramızda fazla tartışma çıkmaya başladı bana çok ilgilenmediğimi söyledi fakat yoğun çalışıyorum ve sadece gün sonu ona ilgi gösterebiliyorum kendisinin bi hastalığı var bu yüzden ara sıra konuşmak istemez kendi içine kapanır ben konuşmak istesemde arada beni bile görmezden gelir bu durumu hep alttan aldım şuanda da alttan alıyorum fakat şu an benimde sorunlarım var ve ister istemez onu yanımda istiyorum bu yüzden biraz ilgi istiyorum ama bu konuda darlandığını söyledi daha öncesinde birbirimize fazla zarar verdiğimizi gördüğümüz için ortaklaşa 2 hafta kadar ara vermeyi denedik ve aradan sonra neler olabileceğini konuştuk kendisi bu ara verme sürecinde çok rahat olduğunu asla kimsenin onu sıktığını hissetmediğini söyledi. Uzaktan bazı şeyler zor oluyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum akıl verin lütfen
Tavsiyenize ihtiyacım var?