Sen bilirsin hayatına karışamam, yaz yazma diyemem ama beklentiye girmeni istemem.
Çünkü arkada bırakıp gitmek çok kötü olacak yaşamak zorunda değilsin dedi. Böyle diyor ne desem
Diğer mağazalara da bakayım geleyim. Bunlar burada kalsın.
Dedim kal burda hayatını kur beraber yaşarız dedim o inatla kendi hayatını düşünüyor. Bende kalabalık etmiyim hayatını düzene sokunca yazarsın falan dedim ama napsam? Sen bilirsin hayatına karışamam yaz yazma diyemem dedi , Ama beklentiye girmeni istemem.
Çünkü arkada bırakıp gitmek çok kötü olacak yaşamak zorunda değilsin. böyle diyor ne desem
Kararını vermişe benziyor, takıl kafana göre.
Ne diyim ki sence
Kendine iyi bak?
Hoşçakal falan dedim yol ayırdım. Bir süre yokum dedim paylaşımm yaparak. Hemen nereye Belki senin istediğin gibi olamam ama iyi bir arkadaşın olabilirim. Ortadan kaybolursan merak ederim dedi. Cevap vereyim mi
Seçimini yapmışsın de sal gitsin. Yaralı kalacağına bir defa öl.
Haklısın. Cevap vermedim bir süre de girmicemm hesaba en azından o da unutur beni
merhaba, rahatsız ettim ama kıza telefon numaramı daha önceden vermiştim kız whatsapp üzerinden yazdı iyi misin falan filen diye. Ne yapsam?
Lütfen benimle iletişim kurma, böylesi daha iyi de, unutma, 1000 defa yara alacağına bir defa öl.
Dedim ama inadına uzatıyor 🤦🏽♂️
Bahane. Boşvermelizin.
Dedim kal burda hayatını kur beraber yaşarız dedim o inatla kendi hayatını düşünüyor. Bende kalabalık etmiyim hayatını düzene sokunca yazarsın falan dedim ama napsam?
Sen bilirsin hayatına karışamam. Yaz yazma diyemem. Ama beklentiye girmeni istemem.
Çünkü arkada bırakıp gitmek çok kötü olacak yaşamak zorunda değilsin. Böyle diyor
Alttaki arkadaşa katılıyorum kararını vermiş zaten fazlasıyla net. Hayatına bak
Son olarak ne diyim peki yani
İyi dileklerde bulun.
"Peki hayatında mutluluklar dilerim umarım iyi yerlere gelirsin kendine iyi bak" gibi şeyler..
Hoşçakal falan dedim yol ayırdım. Bir süre yokum dedim paylaşımm yaparak. Hemen nereye Belki senin istediğin gibi olamam ama iyi bir arkadaşın olabilirim. Ortadan kaybolursan merak ederim dedi. Cevap vereyim mi
Bu kız ne istediğini bilmiyor. Seni elinde tutmaya çalışıyor. Egosunu okşuyorsun. Seni değil, kendine olan safça duygularını kullanıp ego tatmini yapıyor. Tamamen iletişimi kesmelisin yoksa onu asla unutamazsın iletişim halindeyken. O da bunu istiyor zaten.
Ben de anlamadım çok ufak şeylere sinir yapıyor bazen. Cevap vermiyim mi şimdi? Uygulamayı silecektim ben bir süre girmicektim. Beni merak edecek birisi olaydın hayatında yer olurdu mu diyim? Yoksa benim merak edilecek hayatım ve benliğim yok diyerek kesip atayım mı
Hiç trip atmana gerek yok. Cevap vermeyebilirsin tam yerinde olur.
Yurtdışı için fikrin önemli diyor ama kendi fikrini savunuyor uyguluyor. Tuhaf insanlar ya. Uygulamayı siliip 1 ay girmiyim ben de , o zamana kadar o da unutur herhal
Seni hayatında istemiyorsa neden fikrini önemsiyor 😀 cidden tuhaf birisiymis allah sabır versin. Uzak dur daha fazla kullandırma kendini sadece senin safça olan duygularını kullanıyor.
Cevap vermicem zaten silicem uygulamayıda görmem mesajlarını. Hatta dedim benim fikrim önemli mi ona göre cevaplicam dedim. Evet dediği için yazdım ettim. Kal dedim beraber hayat kurarız beraber gideriz imkan olursa dedim. Sonra o da seni tanımıyorum ki daha ddedi bunu demek için erken dedi falan 🤦🏽♂️
Seni değil ilgini istiyor 😂
Jdjdjd kesin öyle zaten. Cevap vermeye gerek yok. Uygulamayı siliip 1 ay yok olayım dimi?
Evett öyle yap. Adamsın sen hahahah.
Adam mıyım? aglicaktım bir an ama neyse
Evet öylesin. Net insanları severim gayet net birisine benziyorsun her şeyin de farkındasın. Kimse için ne üzül ne ağla.
Teşekkür ederim. Net insanımdır, eskiden olsa aglardım kalırdım falan ama beni seçenek yapmayan insanı ben napıyım ki hayatımda. Yalnızlık daha iyi. Teşekkür ederim cevaplar için
Rica ederim. En iyisini yapıyorsun. Hayatında mutluluklar. Umarım karşına sana değer verecek iyi insanlar çıkar.
Umarım çıkar :ş
merhaba, rahatsız ettim ama kıza telefon numaramı daha önceden vermiştim kız whatsapp üzerinden yazdı iyi misin falan filen diye. Ne yapsam?
Cevap
1Cevap
Seni sevmeyenin peşinde koşma mesela
Dedim kal burda hayatını kur beraber yaşarız dedim o inatla kendi hayatını düşünüyor. Bende kalabalık etmiyim hayatını düzene sokunca yazarsın falan dedim ama napsam?
Sen bilirsin hayatına karışamam. Yaz yazma diyemem. Ama beklentiye girmeni istemem.
Çünkü arkada bırakıp gitmek çok kötü olacak yaşamak zorunda değilsin. Böyle diyor
Cevap vereyim mi yoksa uygulamayı silicem 1 ay girmem hiç
Sal gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar