Kız arkadaşım yurt dışına gideceğim diye kriz çıkarıyor, TikTok'a ayrılık videoları stokluyor, siz olsanız ne yapardınız?

Niyetimin ciddi olduğu, aileme tanıştırdığım bir kız var. Yakında yurt dışına gideceğim. Kız her fırsatta bana "Efe sen oraya gidince beni bırakırsın, orada başkasını bulursun" diyerek güven problemleri yaratıyor, psikolojik baskı kuruyor, beni darlıyor. Ben de "olmaz öyle şey" diye buna güven vermeye çalışıyorum.

Dün gece beraberiz, canı bir şey çekmiş, şeker almaya gittim. Yanından sadece 2-3 dakika ayrıldım. Bir döndüm ki; hanımefendi o ayrılma korkusu yaşayan haliyle gitmiş "Seni tek kalemde silerim, herkessiz de yaparım" tadında artistik TikTok videoları çekip stoklamış.

Ulan hem "beni bırakırsın" diye ağlayıp güven istiyorsun, hem de ben şeker almaya gidince arkamdan ayrılık provası yapıyorsun! Olay patlayınca arabada saatlerce ağladı, eve gidince "ölüyorum, bırakma" diye yalvarıyor ama bu neyin kafası beyler?

Sizce bu kız gerçekten korkuyor mu yoksa beni mi ayakta uyutuyor? Ben şerefimi, ailemi ortaya koymuşum; o benim 2 dakikalık yokluğumda ayrılık hesabı yapıyor. Doğru olan sarsılır ama yıkılmaz dedik ama bu kadarı da fazla değil mi?

Düşünceleriniz benim için önemli, ne yapayım ben bu saatten sonra?

Kız arkadaşım yurt dışına gideceğim diye kriz çıkarıyor, TikTok'a ayrılık videoları stokluyor, siz olsanız ne yapardınız?