Deli olarak görülen birisine aşık oldum ve ona nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum?

birkaç aydır anneannemin köyündeyiz deli diye dışladıkları bir adam var eski polismiş adam ses duyunca ağlayarak kulaklarını kapatıyor temaslardan korkuyor sürekli sert bakıyor kekeleyerek konuşuyor durduk yere toprağı kazıyor ağlayarak neler yaşadığını bilmiyorum ama büyük bir travması olduğu ortada herkes çok dışlıyor adamı evini falan taşlıyorlar o kadar yalnız bi adam ki herkes kötü biri olduğunu söyleyip duruyor ama daha geçen gün bi çocuğu köpeklerden kurtarmış ve ilk değil bu yardımı aslında ne kadar iyi kalpli birisi olduğu ortada kendimi burda yakın hissettiğim tek kişi o tek onun yanında huzurlu hissediyorum yanına gidince o kadar mutlu oluyor ki ne kadar zamandır yalnız kalmışsa her gidişimde umutla "yarın gelecek misin?" diye soruyor... geçen hafta köyde yemek dağıttılar yanımızdan geçti kimse çağırmadı aksine laf attılar ertesi gün evinde o yemeği yaptığını gördüm o kadar içim acıdı ki ona karşı hislerim var ama o bu durumdayken bencillik edemem ona nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum
Deli olarak görülen birisine aşık oldum ve ona nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum?