İlk ay çok ilgiliydi çok iyiydik sürekli mesajlaşırdık konuşurduk o zamanlar ben ona karşı pek bir şey hissetmiyordum 2. ayda bana sarılınca beni öpünce bir şeyler hissetmeye başladım daha sonra ilk aylardaki ilgi bitti diyebilirim ben ararsam mesaj atarsam gayet samimi konuşuyor gayet iyiyiz buluşuncada aynı şekilde sanki hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyoruz ama bu çocuk ben mesaj atmazsam atmaz aramazsam aramaz telefonda çok samimiyiz buluşunca da öyle sarılıyoruz opusuyoruz biliyorum bu çocuk benimle gönül eğlendiriyor ama aramızdaki bağı koparamıyorum onun beni sevmesini istiyorum aşık olmasını istiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bazen yakışıklı erkekler ortalama kızlarla takılır, kendine bağlar. Sonrada ortalama kızlar peşinden koşar.
ne kadar doğru çünkü çocuk yakışıklı ilk zamanlar ben yüz vermiyordum şimdi aşık oldum pü anasını
Yakışıklı arkadaşım çok oldu. Biliyorum oyüzden böyle şeyleri. Sen bu çocuktan vazgeç. Güzelde olsan düzgün bir ilişkisi olmaz bunların.
valla sevdi mi seviyor eski ilişkilerini anlatmıştı
Erkeklerin her dediğine inanma. Bir arkadaşım var. 6 yıllık sevgilisinden ayrıldı. Ondan ayrıldıktan sonra bir tane düzgün kızla takılmadı. Hepsiyle sevgili oldu, seviyor gibi yaptı, cinsellik yaşadı. Muhabbet etsen sana aşkla ilgili birsürü şey anlatır , romantik biri sanarsın. Ama yaşadığı ilişkilere bakıyorsun apayrı 3 yıldır.
ohaaa e benim konuştuğum çocuk buu isminin ilk harfi neee
"O" harfi
yok degilmis dkkwjd
Bu tarz tipler her yerde. Bir erkek kıza eski ilişkisiyle ilgili bir şeyler anlatır. Yok aldatıldım yok terk edildim. Şöyle oldu , böyle oldu. Hem kendini acındırır , hem kendisini iyi biri gibi gösterir, hemde merhamet duygunu harekete geçirir. Kadınların serseri , ya da hayatının belirli döneminde başarısız tipleri düzeltmeye çalışma eğilimi var. Birine yardım edip onu adam etmeye çalışıyorsunuz içgüdüsel olarak. Ayrıca psikolojide biri için bir şey yaptığında onu kendin için değerli biri olarak görmeye başlarsın.
aynen dediğiniz gibi
Buluşunca sarılma öpüşme mesajda soğuk yap seninle 2 dk durmaz terkeder bide bununla aşk yaşamak istiyorsun. d
sorun benim ona aşık olmam bu yüzden bitiremiyorum ne zaman zor durumda olsam kendimi kötü hissetsem ona koşuyorum
Başka düzgün birini biriyle konuşursan ondan koparsın sen bana yaz dm den
Ters köşe yap iti. Ver sevgiyi ve ilgiyi finalde g*t olup peşinde koşsun.
ay valla bilmiyorum
istek attim onaylar misin
o sana senin ona verdiğin değeri vermeyecekse zorlama bence.
haklısın ama nasıl diyim onun yanında mutlusun egleniyorsun gulebiliyorsun ve ona aşıksın bu yüzden vazgeçemiyorum hayatım zaten zor ve berbat bana çok iyi geliyor
o zaman tamamen hayatından çıkartma ama o sana bir değer veriyorsa sen ona 5 verme ilgini azalt mesela.
kesinlikle zaten haftaya gidiyorum bu şehirden üniversiteye gideceğim:))
anladım orada da yeni biri çıkar karşına nasıl olsa :)
aynen öyle o yüzden son kez buluşucam
peki sen bilirsin :)
Buluştuğunuzda soğuk davran öpmesine izin verme bırakırsa yaramaz devam ederse konuşmaya ondan sonrasına bakarsın
kanka zaten yaramaz yani bunu biliyorum evine çağırdı köpeğimi severiz ayağına ben gitmedim bi kaç kez daha çağırdı yine yok dedim ve benim ciddi biri olduğumu bilir ama ona rağmen ben arayınca falan canımlı cicimli
Yaramaz o zmn nefret ediyorum böylelerinden güzelce sevmek varken işleri güçleri cinsellik bende erkeğim ama hiç böyle huylarım yok
adamların aklından cinsellik bir türlü gitmiyor bana gelen erkekler hep böyle bende bıktım artık hemen cinsellik yaşamak isterler abi bi durun ya
Herkesin yetişme tarzı ve ahlağı farkı işte
Belki sevgili olmadığınızı düşünüyordur.
e sevgili değiliz zaten
Acaba kızlar öpünce yani öyle yakınlaşma olunca mı bağlanıyor bi erkeğe
olabiliyor çünkü benim şöyle oldu o gün çok kötüydum panik atak vs. geçirmistim komşularla kavga etmistik sonra onunla buluştum dedim çok kötüyüm ben kesinlikle aramda bi çekim yoktu arkadaş olarak görüyordum hatta çünkü başından beri belliydi niyeti o yüzden arkadaş kalmak en mantıklısı demistim sonra ona sarıldım ama bak arkadaşca bu beni omzumdan öptü sarıldı bana daha sonra öptü falan bide 2 aydır konusmuyorduk biz ben ayrılmıştım bu cocuktan araya özlem falan girince çocuk sarılıp öpünce bide zaten kötüydüm sonra bir seyler hissetmeye başladım
O an için gırıklandı daha önce yakınlaşma olmamış mıydı
ilk buluşmada bana sarılmaya çalıştı saçlarımı falan dağıtmıştı ben baya kızmıştım tepki göstermiştim
yani o gün ona ilk defa sarıldım bide 2 ay gibi bir zaman olmuştu çok özlemiştim
Hmm şu mesele kızların sarılmaya ihtiyacı olduğunda sarılırsa erkek bi duygusal bağ kuruyo kız
Sevdiğine sarılmak inanılmaz rahatlatır insanı yaa
yanii evet
amacı belli işte ona göre karar ver
evet belli ama onunla mutluyum işte bilmiyorum
İşte bak buda başka bir sorun ne yaşamak istiyosan onu yaşa öpüşmüşsün oynaşmışsın bu senin özelin mutluysan neden devam etmiceksin çok sorgulama kendi keyfin için görüş
oynaşma deme kanka o kadar da değil nskwjs
ya bende senin gibi düşünüyorum aramazsa aramasın diyorum ama zamanla bunlar aşka dönüşüyor işte
dönmesede olur sen eğlendir gönlünü çok büyütme nasıl mutluysan o sen kullan onu grekiyosa
ben onu nasıl kullanabilirim ki
Üstüne düşme dönüş yapar
haftaya gidiyorum zaten bu son buluşmam olacak :((
Sevişin boş ver takmayın ya
Durum vahim kendini üzmeye hazır ol
haftaya gidiyorum kanka allahtan xnjwjs
Bas tekmeyi soğuk davran bakalım nolacak
ya çocuk beni cepte görüyor biz bi ara 2 ay konuşmamistik ve ben bitirmiştim sonra dayanamayıp yazdim ama kendisinede soyledim arkadas olarak goruselim demistim simdi meselq bana sey diyor sen benimle konusmasan bile 2 ay sonra yazarsın diyo
Egoist pislikk
aynen haftaya gidiyorum buralardan o zaman her seyi yoluna koyucam
Hayırlısı kanka
Sende onu oyle git o zaman asik olma
Kullanıyor seni apaçık
biliyorum ama ona aşığım işte kopamıyorum bende onunla mutluyum yanında kendimi çok iyi hissediyorum biliyorum her şey yalancıktan ama napim
Yazsana Bi dk bana
Konuşmamız lazım
Evlen
Yaşlarınız kaç
ben 21 o 25
B ile mi başlıyor ismi
yok
Ay tamam benimde vardıda böyle birtane ayrıldı tam sengili olmak üzereyken benden birkaç hafta önce ondan sordum
Ayrıl
Düşmüşsün dara
valla ya
Hacı şimdi sen acil bi alternatif bulup yoluna bak, o biladerim hayırsızmış.
kanka zaten haftaya gidiyorum üniler açılıyor bu son buluşmam olacak galiba
Bide son defa ayağına buluşacak mısın
Eleman istediğini almış gibi duruyor :D
ya aşığım işte napim bu son olsun son kez sarılmak istiyorum ona