Merhabalar ben ay herhangi bir ergenim bi kac ay once yasanan ve hala devam eden bir sorunum var kafamda birini olusturdum adı Rüzgar sarışın saçlı karateci mavi gozleri ve boyu 173cm en sevdigi ders sosyal siyah ve lacivert en sevdigi renk hobisi yemek yapmak ve kitap okumak fobisi yanlizlik ve en sevdigide benim. Annesi neslihan teyze kahverengi sacli 40 yaslarinda biri babasi halit yurt disinda ve rüzgar babasindan nefret ediyor. Bide erkek kardesi var duyma engelli adida aras Bazen telefonum acikken bile onunla kafamda anilar kuruyorum ve hatta bazen disaridan tepkilerimi veriyorum ama bazen farkinda olmuyorum. Gozum hep onu canlandiriyor nereye dalarsam direkt aklimda onunla anilara daliyorum ve bunun farkinda olmuyorum bzaen 1 saat bazen 3 saat bazende 15dk sınır yok evde herhangi bir yemek yaptigimda sanki yanimda varmis gibi onunla konusarak yapiyorum veya onun yuzune bisiler suruyorum filan.. annem 1 kere yakaladi ondan sonra odada hep tekken yaptim.. artik bu hayaller normal degil gibi geliyor mesela nasil desem.. kafamdaki gerceklikde benim babam yok annem abim kardesim ve ben varim derslerim super en iyi oldugum ders matematik annemle ruzgarin annesi neslihan teyze birbirleriyle liseden beri arkadas olduklari icin ruzgarla bende otomatikmen arkadaşım. Oradaki gercekligimde ben bir kickbokcuyum ve basariliyim maclara filan gidiyorum bide antrenörumuz var adi Ali ben hep ali hocam derim rüzgarla ikimiz o hocayi gideriz ve aksam 5den 7ye kadar antreman yalariz vs vs.. gercek hayatta okula giderken ruzgarla olan anilarimi dusunuyorum ama okula geldigimde onun orada olmadigini fark ediyorum ama baya bir sure geciyor tabi.. ben ne yapmaliyim? Kurtulmak istiyorum ama kurtulamiyorum annemlere anlatsam beni takmayacaklardir veya telefonumu alip azarlayacaklar.. yardim edin. Şu an boyle diyorum ama 5 dakika sonra ruzgarla olan anilara dalicam..
3 ay