"Dalga geçmeyin öncelikle" demenin insanı dalga geçmek için ne kadar tetikleyen bir cümle olduğunu biliyor musun?
https://www.youtube.com/watch?v=rW2inwcYnBs
Bilmiyorsan bir daha yazma.
Aradığın cevap veya istek nedir? İçten gönderilmemiş cümlelerin senin bu durumuna çözüm bulacağı mı?
Bu bataklıkta yapılan herhangi bir yorumun senin kafandaki derdi -saplantıyı- azaltacağı mı?
Onu beklediğin sürece alamazsın.
Ve eğer bu saçma ve milletin sevgili bulmak için kullandığı platforma gelmek yerine, anneni dinleyip psikoloğa gitseydin soruna çoktan bir çözüm bulmuştun.
Ve biliyor musun? Psikologlar dalga geçmez...
2.50'ye kadar güzeldi aslında..
17 Yorumla- +1 yıl
Bana bak öyle bir mesaj atıp çıkıp gidemezsin. Sen de benim hayatımın bir parçasısın. Mesaj atmadım diye kızıyorsun ya, attım mı da rahatsız olan sensin?! Seni rahatsız etmek, sana olduğu kadar bana da zarar. Sonuçta kaybetmek var. Şimdi bana cevap hakkı tanısan iyi olacak, dostum.
- +1 yıl
Aslında arkadaş olmak da o kadar önemli değil. Nasıl olsa profilin gizli değil. Ama elimin altında bir adresinin olması güzel, zira her girdiğimde profilindeyim.. Her neyse şu lanet olası özel mesajı aç da sana, senin sevdiğin dilden, konuşayım ama özelden buradan konuşursam banned alırım. :))
En İyi Cevaplar
+1 yılBiz buna Hayranlık diyoruz , tvde vs. gördügün bir Müzisyene , fotbollcuya ,oyuncuya , sanatçıya , Hayranlık duyabilirisin , hatta çogu müzisyene aşığım diyen bir çok insan var
hayran kalmanın aşırılaşmasıdır bu kısaca HAYRANLIK diyoruz biz buna
Benide hayran oldugum , sanatçılar var , bir çok insanında evlenelim dese sektirmeden hemen kabul edeceği sanatçı var
Çünkü Işıklar makyaj fiziki özellikler kamera profosyonel çekimler sayesinde günlük gördügün insanlardan çok farklı görünüyolar buda insanı çekiyor.00 Yorumla
bence hoşlantıdır da sen fazla ciddiye alıyorsundur eskiden bende luganoyu çok begenirdim hergün fb tv yı acar antremanlarını izlerdim maçlarda gözüm hep ondaydı gol atınca 5x sevinirdim hem fener adına hem lugano attı diye:D şimdi gel gör sarısınlar ilgimi bile çekmez oldu:D bence geçeçek snnkide böyle bişi oldugunu düşünüyorum:)
00 Yorumla
+1 yılBırakma peşini o da senin benim gibi insan anormal bir durum yok :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılgünün sorusu olduğuna göre guru ya da expertsin.Ey ks kimleri guru,expert yaptığını gör.Soruna gelirsek aşk öyle kolay olmaz zannımca iki kişi yaşarsa aşk olur.senin ki fiziksel çekim veya hoşlantıdır olsa olsa.bu durumda bulabilirsen git konuş diycem olmıycak mail at bir iletişim kurmaya çalış bakem.eğer sen de saplantı halini almaya başlarsa da bir psikologa danış derim.Hayırlı geceler kolay gele.
30 YorumlaÇok şaşırdım gerçekten okuyunca ama şimdi dediğin gibi nette görmüşsün adam avrupa takımında falan oynuyormuş ünlüymüş vs. Nerde bulcaksında tanışcaksın falan büyüklerimiz olmucak duaya amin deme derler. Bence daha fazla araştırma o kişiyi takıntı saplantı haline getirmemeye çalış kendine. Görüp hoşlanmış olabilirsin herkesin başına gelebilir bence psikologlukda bir durumun yok,düşününce zaten olmuyacak birşey oldugunu anlarsın..
00 Yorumla
+1 yılya öyle diyorsunda ergensin işte ergenlik çağında sevdiğin beyendiğin insanların fotosunu odanın duvarına yapıştılırsın doğrumudur doğrudur sende bu olay takıntı veya hayranlık çok hoşuna gitme gibi daha kötüsü kara sevda diycem şimdi oda bir fotoğraftan olmaz herhalde yani oturup iki saat konuşsan bu ne beeee dersin ama ne kadar erişilmezse o kadar gözünde yükselir hesabı yani ergensin.
20 Yorumla
+1 yılben de aylardır bir kız için deli oluyorum.Bir gazetede gördüm,sonra bir dergide,sonra TV'de.Çok güzel bir kız,baya baya tutuldum yani.Hiç tanımıyorum ama çok hanımefendi bir kıza benziyor.Hani teklif etsem belki gelir benim fakir mahalleme.Ejnebi filan ama düzgün bir insana benziyor.Annemin elini öper,benim yarim olur bir ömür.Kağıt helva bile yer belki yazın benimle .Haaa adı da adriano muydu yoksa lima mıydı bir türlü ezberleyemedim.Eeeee aşk bu,adam da akıl mı bırakır?
10 Yorumla
+1 yıltwetterden bul önce ...sonra çocuğumuz doğmak üzerediye bir twet at ... dönerse senindir sönmezse çocuk ondan değildir :))))) ...şaka şaka dönerse sana ulaşmalıydım de duygularını söyle açık açık tekpisini gör ve HEMEN EVİNE GİTME...sonra bakarız
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah followback aldım bile çoktan :D
her ınsada oldugu gıbı sende aynı duyguları yasıyorsun karsındakı ınsanın sana aynı duyguyu hıs edebılırmı zor ıhtımal ama kendısıne kendını tanıtmanı ve fızık olarak aklıda guzelmı bence secımın huyunu ogrenmen olsun işin zor basarılar dılerım rabbım ısallah aklındakılerı ve ona karsı dusuncelerını aynı tatda yasatmayı nasıp etsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık olmuşmuş. bir de aklı başında bir insanım diyo kardeşim bir git işine gözünü seviyim. aşk bu mudur senin gözünde ya? doktor konusunda annen haklı. en fazla hayranlık olabilir bunun adı. tanımadığın, görmediğin bir insana aşık olamazsın. gördün hoşuna gitti hepsi bu.bir de avrupa takımında oynayan futbolcu öyle mi? inan senin gibi aşık olduğunu sanıp tanışmaya çalışan binlerce kızla karşılaşıyordur. sen onlardan sadece bir tanesisin ve muhtemelen onu hiç göremeyeceksin bile.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya git psikopat şizofren kız gelmiş ölü başlığı hortlatıyo :D
+1 yılöncelikle kim bu futbolcu? hem olamaz mı bence psikologluk bir durum yok eğer 4 ay içinde geçmezsse o zaman psikolog düşünülebilir kendimden biliyorum aslı enver vardı bir ara allahıma kitabıma aylarca o kızı düşündüm ama sapıkça değil ciddi bir çekilde
00 Yorumla
+1 yılpsikoloğa gidilecek bir durum yok ki aşkta mantık yoktur.zaten düşünülerek gelişen bir durum olsa aşk olmazdı
10 YorumlaPsikolog kesmez ağır bir psikiyatri tedaviye ihtiyacın var.Canlı olarak görmediğin,konuşmadığın birine aşık olmak nedir aşk çok basit bir şeymiş gibi ona bakarsan ben de kate upton a aşık oldum aynı mantık
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
+1 yılsen bu çockla zaman geçirmemişsn doğru dürüst bir anın yok.Aşk öyle basit bişey olmadı olamazda ztnn..ona bakarsan bende mabel matiz hayranıyım ama dikkat edersen hayranıyım diorm altnı çizermm..Aşık olmak değildr bu:))
00 Yorumla
+1 yılSenin bu yazını okuyunca aklıma Arda turan İle Sinem Kobal geldi 2 yılı geçti sanırım birlikteliği hala evlenmediler ,senin bu ilginde karşılıksız senin için en uygun olan bu ilgiden vaz geçmek olacaktır
00 Yorumlaat kendini en yüksek yerden .
aşk bumu şimdi
aaaaaaaaaaaaa gördüm heeee aşık oldum
eeeeeeeeeee esi gördüm oldum
canım hani paylaşım hani elektirik
hani ten dokunuş ... ama olsun çok yakışıklıııııııııııııı00 Yorumla
+1 yılAslında aşk değil, her insanın aklında 0-2 yaşında bir tip oluşur ve büyüdükçe bu şekillenmeye başlar. Sen o kişide hayalindeki ideal erkeği bulmuşsun bence ama kendini kaptırma derim, sorun olabilir senin için.
00 YorumlaHayranlık,hoşlanma gibi bir şey bu tahminimce.Yakışıklı bulduğun için (her kimse artık) araştırmışsın hayranlığında artmış gibi gözüküyor.Zamanla geçer...
Ama ben gerçekten merak ettim kim bu futbolcu?00 YorumlaArayıştasın sadece...
Arayışta oldugun için doğal olarak o seni artı şekilde etkilemiş... Aşk filan yok... sadece ilgi duyuyorsun o sadece rol model, akışına bırak...02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım saplantı olmaz ve hemen geçer
+1 yılyurt dışında oynayan, trilyonlar kazanan bir futbolcu için nasıl bir fikir verebiliriz ki. daha yan sınıftaki çocuk bana bakıyor acaba seviyor mu tarzı sorulara bile zar zor iki kelam ediyoruz.
10 YorumlaArda turan( sinem koballe birlikte), Nuri şahin (evli), Mesut özil ( mankenlerle takılıyor ),sabri reyiz ( istanbulun Avrupa yakasında oynuyor) bir tek o kaldı :)
10 Yorumla
+1 yılhiçbirşey yapma. psikologa git görün. tedavi ol. bende adrianayı istiyorum , evli olmasaydı çikolata çiçek götürüp isterdim ama, neyse, kaçırdım fıstığı :D
01 Yorumla- +1 yıl
gidip babasından iste. buket yap çikeleta al
böyle şeyler olabliyor hayatta buna benzer bir durum yaşadım ve hala yaşıyorum gülünecek bir durum yok eğer hakkında araştırma yaptıysan ona ulaşabilirsin de uğraş elinden gelen herşeyi yap ve ona ulaş ben ulaştım şu anda arkadaş olarak konuşuyoruz ve yakın zamanda bulunduğu şehre gidicem eğer olursa görüşücez ve o zaman bir şeyler beliricek sana tavsiyem kim ne derse desin umudunu yitirme ;)
00 Yorumla
+1 yılDuygusal boşlukta veya yalnız olduğun bir dönemdemisin ? Böyle zamanlarda insanlar birini sevmeye onunla ilgili hayaller kurmaya ve yeni umutlara ihtiyaç duyar.
00 YorumlaBence bu yaşadığın şey aşk değil hayranlık çünkü aşk konuşmakla ve aranızdaki iletişimle gerçekleşenbir durumdur
11 YorumlaOradan bakınca öyle görünüyor olabilir de buradan bakınca çok aklı başında gözükmüyorsun. Fiziksel olarak çekici bulmuşsun adamı. Normal bir şey bu da.
00 YorumlaAblamda soner sarıkabadayı ya aşıktı o zaman meşhur falan değil. Şiir falan yazmıştı teşekkür etmişti o da . facebook ta 5000 beğenisi ya var ya yok öyle işte. Şimdi eniştemle evli 2 yaşında ellerinden öper bir çocuğu var :))
00 Yorumla
+1 yılgelmişsin milletle kafa buluyosun. seni psikolog kesmez ruh ve sinir hastalıkları hastanelerine yatırsınlar. hayali futbolcu sevgilinle yaşayıp geberirsiniz <3
11 Yorumla
Soran+1 yılSanane
ben de adriana lima'ya aşığım da açılamadım bir türlü :/
20 Yorumlaİnsan tanımadığı sadece fotoğrafını gördüğü birine aşık olamaz..Bu aşk değil, aşk böyle bir şey değil..
10 YorumlaMesut ozil mi yoksa maymundan iki dakkika sonra dogan :))))
03 Yorumla
Soran+1 yılOfff 463134678 defa dedim HAYIR
Soran+1 yılSöylememm
+1 yılYa biliyomusun geçen bende rastgele bir kız resmi gördüm..nette..bende deli gibi aşık oldum ne yapayım acaba..hatta çarşıda yürürken otobüste trende zaman zaman aşık olurum ben..
01 Yorumla- +1 yıl
nikahı bas..
bana göre yasadığın sey hayranlık malum kişinin sadece dısarıya yansıması seni etkilemiş onunla tanısabilsen keske belli olur ask mı değil mi bence tanısmalısın
00 Yorumla
+1 yılenteresan :) istemek ve inanmak başarının yarısıdır. kendine güveniyosan türkiyeye ugradıgında ilgisini cekmenin yollarını ara :)
00 Yorumla
+1 yılBunu akli basinda olan halin bencede annen en iyisini yapar piskologa goturmekle kafayi yemissin sen kizim
00 Yorumlabende lisedeyken nihat doğana aşık olmuştum.gözüme o kadar yakışıklı gelmiştiki allahım dedim bu nasıl erkek..o zamanlar surviverde yarışmıyordu.bi programda konuk sanatçıydı şarkı söylüyorduu
02 Yorumla
+1 yılkendi kendine şaşırıyorsun, ergen değilim aklı başında biriyim diyorsun? Ya kendini kandırıyorsun ya da bazı şeyleri büyütüyorsun.
00 Yorumla
+1 yılEskiden mantıgın bittigi yerde askerlik başlardı,şimdi buna ek olarak aşk başlıyor,bence gayet dogal bunlar,aşkın kendiside bir saçmalıktan ibaret,saçmalık dediğime bakmayın sakın,saçma saçma şeyler yaptırır sana,durduk yere güldürür,düşündürür
00 YorumlaGerçek aşkın belirtileri link bir bak bakalım takıntımı aşk mı belki yardımcı olur...
00 Yorumla
+1 yılvay anasını kimmiş bu topçu yahu.ilk fırsatta maçına git.sahaya çırılçıplak atta boynuna sarıl:)
10 YorumlaIlk bakışta ask diicem buna gerçekten ona bakınca kalpin titriyor sa asktir bu pesinden git askini hissettir ona ask nerde ımkansız varsa onu secermis senin ki ımkansız olmaz ınşallah canim. ..
00 Yorumla
+1 yılOnu Kazanabileceğini Düşünüyorsan Savaş Ama Kazanacağına İnan :)
00 Yorumla
+1 yılizdivaç programlarında duydugumuz sey gercek mıymıs yanı hadı lenn!
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç.. senin tipin olabilir o..git bul getir onu.
02 Yorumla
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
Bunlar deli çağların zamanla geçer takma kafana..ben bazen durduk yerde çarşıya çıkarım aşık olunacak kaç kız var diye bakmaya...deliriyoruz işte deli çağımız anlamıyomusun ondan..:))
+1 yılbende lisede Fabio Luciano'ya aşık olduğumu sanıyodum geçti gitti geçer bacım geçerr :)
00 Yorumla
+1 yılhayranlık bence abartmışsın biraz herkesde ünlü birine takıntı olabilir
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz diye birşey yok olabilir.. Ama olmayacak duaya amin deyip te canını sıkmaya üzülmeye değmez..
00 Yorumla ulasılmaz herzaman degerlıdır ama bu sekıl devam edemezsın ılgılenecek baska seyler ve kısıler bul ve unut bence...
00 YorumlaBi süre sonra kafanda basitleşir ya baslarda ilgin fazla olsa bile
00 Yorumlaolabilir neden olmasın ama bence öok büyük beklentiler içine girme üzülürsün...
01 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=u8O4TKmEcqw
bunu dinle
11 Yorumla
+1 yılkime aşık oldun? almancı genç futbolcuları türkiyeye getiren menejer bir arkadaşım var. sorarım istersen.
00 Yorumlabence ailen inanmiyosa bile takma, sen inanirsan olur elbette neden olmasin ki,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüstüne git bakaım nekdar sürcek aşkmı takıntımı anlarsın blkide bulundğn duygusal boşlktan kaynaklı boyle hissetmiş olablirsn sahsen bnada olmuştu ünlü brsne:)
00 Yorumladalga geçme demişsinde dalga geçilmeyecek gibi değil :D :D
00 YorumlaHee bide geçenlerde bir kız Selçuk İnan için estetik ameliyatı olmuştu akrabalık var heralde.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsdfg :D
Yarın birgün çıkacan haberlere 'futbolcu bana bir hay bile demiyo' die.
İkinci hay muhabbetini daha kaldıramaz bu millet ona göre.10 Yorumla
+1 yılcevrende kı tıplerın hepsı senın dıkatını cekemeyecek kadar dusuk sevıyede sanırım ruh dunyan ulasılamzı ıstıyor hep:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyice sapık oldunuz haa azıcık insanlara kardeş gözüyle bakmayı deneyin olmaz mı tövbe yarabbi Allah ıslah etsin
10 Yorumla:))) ne komiksin kızım gitmiş futbolcuya aşık olmuş hemde resme bakarak:)))) pikoloji k sorunların var senin bende ozaman megan foxa aşığım :))))9 nasıl yapcaz bu işi
00 Yorumlabence gidip tanışmalısın sohbet etmelisin konuşmalısın onunla bence açılmalısın ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelmisin çirkinmi eğer çirkinsen hiç boşuna ümitlenme ama güzelsen belki %1 ihtimal olsada senden etkilenme ihtimali olabilir hayatım
01 Yorumla
Soran+1 yılİnstagramda takip ediyor, sence?
Dediğim gibi bunu ona açıklamalısın ve bunu yaparken gözlerinin içine bak.
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Cam Cilt
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat