Aşk İlişkileri Kendime aşık edeceğim kişiye aşık oldum ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Soru yukarda, kınamayın dalga geçmeyin arkadaşlar başınıza geliyor sonra 🤣 Kendime aşık edeceğim kişiye aşık oldum ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
minikkiz55 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. aa nasıl yani sen kendine aşık edip koşturup ego tatminimi yapcaktin knk oynayıp 😀? 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla minikkiz55 +1 yıl yine edebilirdin knk taktik var bende köpek edelimmi onu kapında paspas ederiz ne dersin 😀😀 Yorumla minikkiz55 +1 yıl yine edebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Taktik ne söyle lütfen Yorumla minikkiz55 +1 yıl burdan mi yazayım biras özel sır ama istersen yaz kutum açık knk istek atmana gerek yok ordan anlatayım ama etkili taktiktir😀 Yorumla Soran +1 yıl Buradan anlat işte Yorumla minikkiz55 +1 yıl tm knk dinle şimdi 😀afallatma taktiği var şimdi kafa karıştırma öncelikle çocuk toy çekingen birimi yoksa tam tersimi eğer çekingen kızlarla arası olmayan bi tipse aşırı şanslısın 😀😀? Yorumla Soran +1 yıl Yoo normal biri çekingen değil Yorumla minikkiz55 +1 yıl tm knk şimdi ona uzaktan mesela bi ilgili gözüküp başka bi gün ilgisiz gözüküp kafasını karistirabilirmisin? Yorumla Soran +1 yıl Yaptım onu kanka, ilk başlarda yaptım ama şimdi yapamıyorum kdldleldmxmx Yorumla minikkiz55 +1 yıl knk bu şart ama peki o zmn obur plan kiskandirabilirmisin başka bi erkek le peki kudurtmak icin? Yorumla Soran +1 yıl Kız, benden hoşlanmadan nasıl kıskandırayım onu ama belki hoşlanıyordur denerim teşekkğrler Yorumla minikkiz55 +1 yıl knk ıyide hiç mi hoşlanmıyor yanı hicmi ilgisi yok hicmi belli etmedi yani Yorumla Soran +1 yıl Belli etti ama ben daha çok istiyorum 🤣 Yorumla minikkiz55 +1 yıl knk sen sadece ilgimi istiyon ya sevgilik falan dusunmuyonmu 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok düşünmüyorum 🤣🤣 Yorumla minikkiz55 +1 yıl aynı ben gibisin valla kız yeyim seni 😂🤣🤣 kac senedir aşık oldun sen uzun süremi böylesin bu durum 😀 Yorumla
tavşanprens Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karşısına çık silah doğrult " ya benimsin yara torpaaağn" de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi fikir o zaman o da bana kesin aşık olur mutlu son Yorumla tavşanprens +1 yıl ahahaha Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl ava giden avlanır diyen boşa dememiş :D geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🤣
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kankaa amaç neydi ki senin neden aşık etmeye çalıştınki? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Amaç yok, öylesine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he knk yakışıklı falan mı yanı oyuzdenmj ermeye çalıştın hoşlandındamı😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl etmeye çalıştın Yorumla Soran +1 yıl Yani çokta yakışıklı değil hoşlandım belki biraz ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl unutmak için engellemeye çalış denedinmi hic bütün hesaplardan falan knk? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl böyle denedinmi knk Yorumla Soran +1 yıl Aslında denedim konuşmayı kestim falan ama aklımda hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl normal konuşma demiyorum knk hesaplardan diyorum engellesen unutursun onda diyom? Yorumla Soran +1 yıl Tamam engelliyorum bu gece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya ben senin icin diyom bende yasadim bunu cunku Yorumla Soran +1 yıl Ahhhh beeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nolduuuuu☺☺😊🤗 Yorumla
kanya_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Iki güne geçer her yerden engelle gdfsa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir işe yarar mı dersin kız Yorumla kanya_ +1 yıl Yarar sen dene :d Yorumla
uknowuright Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Çok yerli dizi izleme bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dizi izlemiyorum Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Ömür kısa oyunu bırak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Aynen Yorumla
Hüseyin5834 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Git evlen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Düğüne davetiyemi isterim artık bdbsbs Yorumla Soran +1 yıl İlk sana yollayacağız Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Ciddi misin yaa Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Bak şimdi bende ciddi zannettim ama neyse sağlık olsun bayyy Yorumla
BlackCorns Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Fazla kasma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aa nasıl yani sen kendine aşık edip koşturup ego tatminimi yapcaktin knk oynayıp 😀?
Evet
yine edebilirdin knk taktik var bende köpek edelimmi onu kapında paspas ederiz ne dersin 😀😀
yine edebilirsin
Taktik ne söyle lütfen
burdan mi yazayım biras özel sır ama istersen yaz kutum açık knk istek atmana gerek yok ordan anlatayım ama etkili taktiktir😀
Buradan anlat işte
tm knk dinle şimdi 😀afallatma taktiği var şimdi kafa karıştırma öncelikle çocuk toy çekingen birimi yoksa tam tersimi eğer çekingen kızlarla arası olmayan bi tipse aşırı şanslısın 😀😀?
Yoo normal biri çekingen değil
tm knk şimdi ona uzaktan mesela bi ilgili gözüküp başka bi gün ilgisiz gözüküp kafasını karistirabilirmisin?
Yaptım onu kanka, ilk başlarda yaptım ama şimdi yapamıyorum kdldleldmxmx
knk bu şart ama peki o zmn obur plan kiskandirabilirmisin başka bi erkek le peki kudurtmak icin?
Kız, benden hoşlanmadan nasıl kıskandırayım onu ama belki hoşlanıyordur denerim teşekkğrler
knk ıyide hiç mi hoşlanmıyor yanı hicmi ilgisi yok hicmi belli etmedi yani
Belli etti ama ben daha çok istiyorum 🤣
knk sen sadece ilgimi istiyon ya sevgilik falan dusunmuyonmu 😂🤣
Yok düşünmüyorum 🤣🤣
aynı ben gibisin valla kız yeyim seni 😂🤣🤣 kac senedir aşık oldun sen uzun süremi böylesin bu durum 😀
Karşısına çık silah doğrult " ya benimsin yara torpaaağn" de
Çok iyi fikir o zaman o da bana kesin aşık olur mutlu son
ahahaha
ava giden avlanır diyen boşa dememiş :D geçmiş olsun
Teşekkürler 🤣
Kankaa amaç neydi ki senin neden aşık etmeye çalıştınki?
Amaç yok, öylesine
he knk yakışıklı falan mı yanı oyuzdenmj ermeye çalıştın hoşlandındamı😀😀
etmeye çalıştın
Yani çokta yakışıklı değil hoşlandım belki biraz ondan
unutmak için engellemeye çalış denedinmi hic bütün hesaplardan falan knk?
böyle denedinmi knk
Aslında denedim konuşmayı kestim falan ama aklımda hala
normal konuşma demiyorum knk hesaplardan diyorum engellesen unutursun onda diyom?
Tamam engelliyorum bu gece
ya ben senin icin diyom bende yasadim bunu cunku
Ahhhh beeeee
nolduuuuu☺☺😊🤗
Iki güne geçer her yerden engelle gdfsa
Bir işe yarar mı dersin kız
Yarar sen dene :d
Çok yerli dizi izleme bence
Dizi izlemiyorum
Ömür kısa oyunu bırak
Tamam
Aynen