Eski Sevgili neden Arkadaşça buluşalım der?

Yıllarca tanıdığım Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra ara sıra iletişimimiz oldu. Sonra bana bit kez arkadaşça buluşalım herseyi konuşalım dedi. Ya tam olarak arkadaşça ayrılırız belki de yeniden başlarız dedi. Ben onu çok sevdim hep sevdim. İlk sevgilimdi hem. Bana çok zor olur üzülürüm onu arkadaş gibi yeniden görmeye. O yüzden ona ben seni çok sevdim sana arkadaş gibi bakmadım bakamam dedim. Ve eğer sen benimle arkadaş olarak buluşmak istiyorsan ben kendimi daha çok üzmemek için bunu yapamam dedim. Bir tarafdan onu görmeyi çok istiyorum çok uzun zaman geçti yüz yüze gelmedik. Bir yerlerde de umutlandım belki yeniden başlarız her şey iyi olur. Ama diğer taraftan o net değil bana karşı ve kesin olarak demedi benimle yeniden başlamak istediğini. O yüzden onu yeniden görür ve arkadaş olarak tamamen ayrılırsak daha çok üzüleceğimden korktum. Sizce onun amacı neydi sana neyinse sözünü vermiyorum ama son kez arkadaşça her şeyi konuşalım karar verelim demekle,? Ben doğru mu yaptım ona hislerimi ve sevgimi ve onunla arkadaş olamayacağımı açık olarak söylemekle?
Eski Sevgili neden Arkadaşça buluşalım der?