Selamlar... Ben kalınsın demiyorum bu arada, sadece soru. 😃

Selamlar... Ben kalınsın demiyorum bu arada, sadece soru. 😃
Bence herkesin kendi kararıdır yani genelde kıskançlık olduğu için olabilir ya da işte yeni sevgilisi olanlar mesela bu durumu istemezler doğal olarak. yani ben sevgili edinseydim sonra bir nedenden ayrılsaydım eğer aldatmak ya da ihanet gibi kötü bir ayrılık yaşamadıysam ben arkadaş olarak kalmak isterdim ya da eski sevgilime sorardım oda evet derse olurdu istemiyorsa da zaten hayatımdan çıkartırım tamamen
İyi biriyse, fikirleri hoşuma gidiyorsa, bana dost olarak bişeyler katabilecek biriyse ve benimde ona dost olarak bişeyler yapabileceğimi biliyorsam kalırım. Aramızda tensel çekim bitmiş ve ilişkimizi bitirmiş olabiliriz. Kafalarımız hala uyuşuyorsa neden arkadaş olmayalım. Kimin hoş karşılayıp karşılamayacagına aldırış etmem. Hayatıma girecek insana da durumu anlatırım. Rahatsız oluyorsa zaten dostum olarak bunu anlar ve muhabbetimize ara veririz. Alınmaca gücenmece olmaz.
Bence özel duygular yaşanılan birinin yüzüne arkadaş gözüyle bakamazsın. Tatlıya bağlamadan ayrılan çiftlerin çoğunlukta olduğunu varsayarsak; sevgi yanında saygıyı da götürünce arkadaşlığın hoş karşılanmayacağı aşikâr. :))
Eski sevgilim olmadığı için soruya cevap veremem ama sadece fikrimi söyleyebilirim. Eski sevgiliyle arkadaş olunacağını düşünmüyorum çünkü ayrıldıysak bi şeyler yaşandı ki ayrılmışız ve yanında olsun da istenmez. Gerçi ayrılık gözüküyorsa neden sevgili yapılıyor anlam da veremiyorum. Evlilik gibi bir mutluluğa varmalı değil mi 😃
Cevap
8Cevap
Kalınmaz çünkü bu imkansıza yakın. Tamamen duygularını aldırmış falan olman lazım, yaşadığın ve paylaştığın her şeyi unutman lazım.
Eski sevgi iyi olsaydı zaten hayatımda olmasını becerirdi. Ne yapıcam onun arkadaşlığını? Yeterince arkadaşım var 😬
Çünkü ona karşı sevgi beslemişsin bişiler olmuş yani duygusal ki sevgili olunmuş.. o yüzden yeni gelen sevgilinin bu durumu normal karşılamaması normal. Ha tabi sorun değil derse o da kendi sorunu. Yapacak bişey yok
olmaz babam olmaz. ben çalıştığım yerde boşanıp evlenmiş kadınal çalıştım eski kocasıyla dosttu , gitti geldi, bir kavga anında gene kaptı hatunu 2. evliliğide bozuldu şu an ortada. , arkadaşda olsa seviyeni koruycan hayat meşhurdu 52 de dost kazığı. Allah Allah ramaznda sevabım gelmiş.
Bilmiyorum bende tuhaf tepkiler verilmesini anlamıyorum. Şahsen ben kalabilirim karşıda bir problem yoksa.
Biz eski sevgilimle 2 sene falan arkadaş kaldık gayet iyiydik ya. Sagolsun yüksek lisans tezime falan bayağı yardım etmişti kskdakksks
Neden hoş karşılanmasın, yeter ki iki taraf da bir daha yeni sevgiliye yelken açıp baş ağrıtmasın.
cut.
insan arkadaş kalamıyor çünkü yaşanmışlıklar hatırlanıyor olmuyor
Çünkü bir yerden tekrar patlak vereceği kesin.
Duygularımı aldırmam gerekir çünkü 😋 diğerleri istediği gibi karşılayabilir sonrasında
İki medeni insan olsaydık kalırdık herhalde ama ben karşımdaki kişiye göre şekil alırım
hoş karşılanmalı veya karşılanmamalı bilmiyorum ama bence kalınmamalı :D
Saçma geliyor sen bilmezsin :D
Bidi bidi bidi
Gözleride bozulmuş çık cık cık
Benim aklım almıyo
Arkadaş kalmak mümkün değil bence
Aynen Öyle
Çünkü eski sevgili.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?