soru gayet açık sevgili eş ne ise artık 10 yaş çokmu ideali ne olmalı?
not: 22 yaşındayım
not: 22 yaşındayım
Aşkın yaşı olmaz derler ama bana göre bu saçma bana göre en fazla 5 yaş olmalıdır. Eğer 10 yaş fark varsa ve yaşlandıkça yanında yaşlı görünmeye başlayacaktır hele bakımlı değilse ve 10 yaş ile kuşak farkı bile olabilir :) Seni bir süre sonra sadece küçük biri olarak görebilir ve sözlerini önemsemeye bilir :)
Çok tabi ya :/
22 yaşında bir kız için 32 yaşındaki bir erkeğin uygun yaş aralığında olduğunu düşünmüyorum açıkçası..kadının yaşı arttıkça 10 yaş aralığı makul bir kavram..her ikinizin hayat görüşleri ve düşünceleri çok farklıdır şu durumda..
10 yaş çok..7 den sonrası ilişki açısında sakıncalı oluyor yani kuşak farklılığı doğuyor.
Cevap
10Cevap
bu soruyu genç abazaların yoğun olduğu bir mekanda sorarsan alacağın cevap bellidir: çok tabii ööle bişii olmaz...ama aslında çok değildir ama tam sınır denilebilir. seviyorsan keyfine bak(tabi evlenirsen, yoksa tecrübeli bir abi fena halde bozar)
Çözümü kendi yaşıtlarında aramak en iyisidir.Her şeyi aynı dönemlerde paylaşır ve aynı dönemlerde bitirirsiniz.Cinsel yaşam dahil.
anlaşıyorsan sıkıntı yok ama bu ilişkinin ilerisinide düşün...:D
aşkın yaşı olmaz ama 10 yaş biraz fazla gibi. sıkıntı yapma :)
çok değil..yaşa bakmayın bu kadar..ruhlar yaşlanmıyor.
Eğer düşüncelerimiz uyuşuyorsa. Gayette iyi anlaşıyorsak bence sorun değil.
Ben 24 Yaşındayım Bayan Arkadaşım 35 Yaşında Takılma Bunlara ;)
ben 10 yaşındayım mesela sevgilim vardı ayrıldık 9yaşındayken oldu 3ay sonra ayrıldık
aşk varsa gerisi teferuattır.
mak. 10 yaş ama ideal 2-4,5 tabi
çağ farkı gibi resmen
amca derim
cok :/
çok bncede!
Çok.
Bana göre çok.
yok değil
çok tabi
Çok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?