İlişkide 10 yaş farkı etrafımda 10 yaş arayla evlenen birçok insan gördüm özellikle bizim komşumuzdu kocası karısını çok kıskançlık yapıyordu arabasını görünmez cam taktırmış ki kimse görmesin diye bir yere göndermiyordu öyle yani bu da bir kıskançlıktı erkek onunla 10 yaş büyük olduğu için bence bu bir cahiliyet döneminden kalma gibi bir şey eğer işte kadın da olgunsa birbirlerini anlayabiliyorlarsa ve yeterince birbirlerine tanımış haldeyse bence 10 yaş çok da önemli bir şey değil hatta 10 yaş erkeğin olgun olması bence çok iyi çünkü kadını tamamlayacak olan şey olgun erkektir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlişkide 10 yaş fark, kişiden kişiye değişebilir. Eğer iki taraf da olgunsa, birbirlerini anlıyor ve saygı duyuyorlarsa bu fark çok da önemli olmayabilir. Ancak yaş farkı bazen farklı hayat beklentileri, yaşam tarzı ya da enerjiler arasında uyuşmazlığa da yol açabilir. Özellikle biri 20’li yaşlarındaysa, diğeri 30’larında ya da daha yukarıdaysa, hayatın farklı evrelerinde olabilirler. Bu da zamanla sorun yaratabilir. Kısacası, yaş farkı tek başına bir problem değildir, önemli olan iki kişinin aynı yolda yürüyüp yürüyemediği.
32 Yorumla- 1 yıl
@Mocando 40 30 a bakıyorsa net sübyancıdır
1 yılAşkın yaşı yoktur. Yaş farkı hiç yoktur. Ama ilişkisi belli olgunluk ve denklik gerektirir. Bazen bu denklik tartılan pamukla demir gibi farklı kategorilerde de cereyan eder. Yaş farkına neden olan aşkların aşıkları yaşayamadıkları yaşlardaki duygularına ket vurmasıyla alakalıdır. Misal ben gençlik aşkımı doğru dürüst yaşayamadı. Gençlerin aşkları beni çok heyecanlandırır. Bu heyecanla aşk pazarına çıksam birde şeytanın bacağının kırmış olsam niçin bir genç sevgilim olmasın. Ama gençken hep benden daha olgun kadınlara bakardım. Gün gelir hesap döner.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl10 biraz fazla ama aşk varsa bir şey diyemeyiz. Gönül bu herkese konabilir. Yaştan ziyade, kişilerin birbirine uyumluluğu esas olan. İnsanlar anlaştığı sürece yaşı sorun etmeyecektir. Birde bunun saygı tarafı var. Bunlarda yitirilmemeli.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı yoktur diyorlar, ama kim demişse bir zahmet tanıt beni de o everest aşkına! 😅 10 yaş fark bence biraz hislere, biraz beklentilere bağlı. Eğer iki taraf da aynı hızda anlıyor, eğleniyor ve yaşama dair şeyleri ortak paydada bulabiliyorsa sorun yok. Ama biri TikTok keşfiyle eğlenirken diğeri “70’ler müzikleri ne güzeldi ya!” modundaysa zorlanabilir. Peki sen ne düşünüyorsun? Yaşa takılır mısın yoksa kalbine mi söz geçirmezsin? 😉💞
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılKadın büyükse sorun erkek büyükse bence mümkün
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılVala anlaştıktan sonra gerisi sadece boş laf bence
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Benden 10 yaş büyük değilse çok değil sjhsj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBenim için çok değildir sınırdır. ben de sevdiğim kadının benden 10 yaş büyük olmasını isterdim olgun kadın sevdiğim için. ama herkesin düşüncesi farklıdır tabi ki de
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal gadası
20 Yorumla
1 yılEn fazla 10 yaş olsun derim hep ben. Ama 10 yaş bile ilerleyen zamanlarda problem olabilir diye düşünüyorum. Kişiye de bağlı bu.
30 Yorumla
1 yılAçıkçası çok, anliyorum kucuk kızlar için büyük erkek daha olgun tecrübeli, ne istediğini bilen biri olma ihtimali daha yüksek. Ve bu hoş geliyor küçük erkekler içinde büyük bir kadınla olmak ise hem havalı hem de anaç bir sevgisi hoşgörüsü olma ihtimali daha yüksek. Bunlar kârları. Fakat zararı şu , eş ve sevgili gibi kavramları biraz anlamlı yapan şey aslında hayata beraber atılmak Zorluklara beraber göhüs germek beraber Tecrübe etmek. Maalesef burada ihtimal düşük. Dünya geniş insan çok kendi yaşıtlarında birini bulmak daha sağlıklı. Fakat bunların hepsi normal ilişki kuralları için geçerli. Gerçekten karsindakini Kendi özün gibi hissetttiysen yaşın, burada yazılan hiçbir yorumun önemi yok
10 YorumlaTabii ki fazla en fazla bir ilişkide 5 yaş olması taraftarıyım 10 yaş olduğu zaman ya da daha büyük olduğu zaman bir tarafın tecrübeleri ya da hayatta doymuşlukları fazla olduğu için diğer tarafı anlamakta güçlük çekiyor ve belli bir zaman sonra şunu anlamaya başlıyorsunuz, anlaşmazlıklar oluyor kaçınılmazlıklar oluyor veya kişiler birbirini yanlış anlayabiliyor O yüzden ilişkilerde aynı yaşa yakın 2-3 yaş farkı olması hadi en fazla 5 yaş farkı olması Bence daha güzel
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYıl 2025 hala neden yaş soruları soruluyor acaba 😂😂
48 Yorumla- 1 yıl
Alakası şu Artık insanlar çok şeyi günümüzde aştı 1980 ler kafası yok artık
- 1 yıl
Ya orası öyle ben de zaten Yanlış anlama o görüşte değilim ama artık ciddi ilişkide bir merhum kalmadığı için artık herkes birbiriyle takılmadık gezdiği için yaşa çok fazla bakmıyorlar o anlamda söylemek istedim
- 1 yıl
O yüzden bulduğunda takılacaksın duygusal bağ kurmayacaksın Günümüzde en mantıklısı
- 1 yıl
🤣🤣🤣
1 yılO kadar kapsamlı bi konu Kİ benim düşüncem iki tarafta reşitse aradaki yaş farkının bir problemi yok (çok abartılardan bahsetmiyorum 19-40 gibi değil mesela) zaten o insanla frekansınıZ uyuyorsa yaşın bi önemi yok seveceğiniz kişiyi siz seçmiyorsunuz bi kişiyi yaşından dolayı da sevemezsiniz Zaten
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSelam,
Bence bu insanların yaşına göre değişkenlik gösterir. 30-20 absürt olabiliyorken 35-25 durmaz. Bence idealdir.
31 Yorumla
Cevap sahibi1 yılLila sakinnn
Gizli Üye(25-29)1 yılBence helal olan yasal olan tüm ilişki yaş farkı gözetmeksizin absürt olmamalı. Toplum sübyancı diyebiliyor ama ortada çocuğa yönelik yapılan bir girişim yok zaten rüşt yaşını geçmiş kendi rızasıyla geliyor ise buna anormal gözle bakılmasını absürt buluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 43 nişanlım 30 yaşında yaza düğünümüz var maddı durumlarımız süper kafalar uyuyor ( cınsellıge karşı biraz soğuk sadece yanı çocuk ıcın evet onun dışında aramam diyor bende aksine çok düşkünüm nasıl aşarız fikrim yok ) . Sevgi var yoğun eğlence var mizah aynı hayaller aynı bakalım mutluyuz sımdılık. O degıl onlarda kadınla yattım kalktım yemediğim nane kalmadı hep dua etmiştim rabbim kız oğlan kız nasıp et diye oldu sonunda şükür
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@BydostMrt hacım gerçekten öyle ama serzenişinde haklısın ama nasip ıstedıgım gıbı oldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uyum varsa problem değil yaşını göstermeyen insanlar da var.. benimle yaşıt arkadaşlar var mesela sanki 10 yaş büyükmüş gibi çökmüşler
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBen on yaş genç biriyle evlenmek istiyorum ilgililere duyrulus
Yaş 34
Boy 165
Kg 80
İstenilen özeller
Kürt veya Ermeni olsun
Zengin olsun
Sarışın veya mavi gözlü olsun
Uzun boylu olsun
Yeşil gözlü olsun
Kaslı ve Dr olsun
Gamzeli olsun
Adı da engin olsun
02 Yorumla- 1 yıl
Engin neden
- 1 yıl
İsmin engin olması ve Dr olması şartın dışındakilere sahibim
Sana talibim
Hadi evlenelim djdkdk
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
30 yaşında 20 gibi davranan da var, 20 yaşında 30 gibi davranan da..
Kişilikle ilgili.
Ben yaşıma göre olgun olduğum için yaşıtlarımla anlaşamıyorum.
10 yaş ideal 🙃30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYasin 24 veya ustuyse 10 14 yasin sorun olacagini sanmam. Arada nesil farklari olabilir ama bu kisiye baglidir.) Herkes etkilenebilir, sevebilir. Abarti fark yoksa onemli olan sevgidir. Hayat kısa. Mutlu anınız çok olsun bari :)
10 Yorumla çoğumuzun anneannesi ve dedesinin arasında ki yaş farkı min 10 zaten bence çok da sorun yok ama belli bir yaş ortalaması olması lazım. mesela bana sorarsanız 15 yaşında bir insanla 25 yaşında bir insan beraber olamaz ama aynı durum 25 ve 35 yaş arasında ki iki insan için gayet normal. tabi bu fikir kişiden kişiye değişebilir
20 Yorumla
1 yılBence gerek yok İnsanın öncelikleri beklentileri bile farklı oluyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılÇok zor oluyor çünkü karşıdaki ben kıskancım diye diye insanı kısıtlıyor
34 Yorumla- 1 yıl
kac yas olmalı peki
- 1 yıl
@kardanadam28 İşine bak kardeşim yol al hadi
- 1 yıl
bkz. Kezban
- 1 yıl
@kardanadam28 Puhahaaaaaaa
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciddi ciddi yeter ki beni yarı yolda bırakmasın kafasına girmeye başladım...
32 Yorumla- 1 yıl
Kürt erkeği sadıktır.
Gizli Üye(25-29)1 yılKendimden 18 yaş büyük sevdiğim vardı. 3 yıl devam ettik çokta güzeldi. Bence ilişkide yaş sorun olmamalı. Kalbinin sesine göre hareket etmek lazım. Yaşı sorun eden bir partnerin varsa uzak durmakta fayda var. Her zaman yaşı sorun edecektir.
10 Yorumla
1 yıl10 yaş çok bir yerden sonra anlasiliyo bir kere kuşak bile aynı değil fikirler , zevkler bile farklı oluyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yorumlara bakacak olursan herkesin kendi sınırları var. Kimisine göre ideal kimisine göre çok. Bana kalırsa en fazla 7 olmalı
10 YorumlaBirazcık 5 olsa daha iyi 10 eskiden annemizin babamızın zamanında kaldı o zaman bir şey demiyorlarmış şimdi devir değişti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılbence evet cok toplumumuz genelde erkek buyuk olsun diyor ama ben buna katılıyorum arada o kadar yas farkı olmamalı
11 Yorumla- 1 yıl
Kürdistan da kadının erkekten büyük olduğu Kürt çiftler de görüyoruz ve çok mutlular maşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılhangi yaşlarda olduğu önemli 80-90 sa normal ama 10-20 ise yaşlar çok anormal :D
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılGençken sorun olmaz ama 40lı yaşlara doğru ya da 40larda problem olur bence o kadar fark fazla
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaşa göre değişir 18-28 ise çok ama 28 ile 38 değil 38-48 hiç değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılÇok bu arada ben istemem. 42 yaşında aaaoo amca ben artık çıtır seviyorum jdjdjd
20 Yorumla Yakışıyorsanız sırıtmıyorsanız uyuşuyorsanız çok değildir. 😊
10 Yorumla
1 yılŞimdiki ilişkilerde kadınlar 10 yaş küçük erkek istiyorlar
10 Yorumla
1 yılRakam olarak fazla ama uyum olarak bakmak lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yani birazcık gibi ama değişir kişiden kişiye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBenden 10 yaş küçük biriyle birlikte olmam sorun değil ama büyük olmasın kadınlar da sanırım tam tersini düşünüyor senin düşüncen nedir
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFazla. Benim hayat enerjime ayak uyduramaz, beni enerji anlamında aşağıya çeken biriyle olmam.
20 Yorumladaha önce olgun bir kadınla beraber olmuş biri olarak söylüyorum, erkekte nedense bi yetememe kompleksi oluyor bu tarz ilişkilerde bence kendimizi kastığımız için. Tavsiye dostlar yapmayın sakın öyle bir şey sürekli bulamıyoruz milf ve olgun kadınları çünkü onlar en iyileri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek bayandan büyükse bence çok değil ama eğer bayan büyükse coookkkkk.
23 Yorumla- 1 yıl
mesela kac yasinda olmali erkek en cok
Cevap sahibi1 yılYani bence maksimum 7-8 yaş ideal bundan fazlası kişilerin olgunluk ve anlayışına göre değişir..
- 1 yıl
sen kac yaasindasin mesela
Hayır. Buradan biriyle tanışmıştım, aramızda 9 yaş vardı. 3,5 yıl beraberdik ve uzak mesafe ilişkisiydi. Yani yaş sorun morun değil
010 Yorumla- 1 yıl
Profilinizde ki kedi ne kadardır sizinle acaba?
- 1 yıl
Nerede yaşıyorsunuz?
- 1 yıl
Kedime çok benzettim ve dediğiniz zamanda İzmirde kayboldu o günden beri haber alamadık sahiplendirmiştik aşırı merak ediyorduk
- 1 yıl
Sorun olmayacaksa özelden fotoğraflarına bakabilir miyim?
- 1 yıl
@Çalışkanmiskin Eğer kedinse, gram umrumda değil. Kafama silah da dayasanız vermem. Kim sahiplenmişse, hiç bakamamış ki hayvana araba çarpmış ve ölmeyi bekliyordu. Kalçası kırıldığı için çişini yapamıyordu. Mesanesini sıkarak çiş yaptırıyordum. Veterinerim, "çişini kendisinin yapması büyük bir mucize" dedi. Hatta uyutmayı bile teklif etti. Balkonda ona baktım, üzerime, tüm balkona kakasını yaptı, o kakaların içinde ona sarılarak uyudum ve sevginin gücüyle mucize gerçekleşti. Şimdi sevgili gibiyiz kendisiyle. Evden 3 günlüğüne Makedonya'ya gittim diye her gün bağırmış evde annem dedi. O yüzden asla vermem. Aksine sahiplenen aileye dava bile açarım avukatlarımla. Hayvanı sokağa atmışlar diye.
- 1 yıl
Hayır hayır geri almayacağım merak etmeyin ve sahiplenen kişi sokağa atmadı maalesef kendisi kaçtı bizim evden de sürekli kaçardı balkondan atlardı yeni sahibi bile 1 hafta boyunca aradı aradık sadece durumunu merak ediyorum bizim elimizde büyüdü sokakta bulduk bebek gibi baktık ona ama bazı durumlardan dolayı istemeyerek sahiplendirmek zorunda kaldık
- 1 yıl
Çok dua ettik iyi olması için iyi birine denk gelmesi için umarım kedim sizin yanınızdadır da bir gönül rahatlığıyla nefes alsak hala üzülüyoruz onun için haber alamıyoruz diye
Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. 10 yaş fark çok değil ama kadının ve erkeğin yaşı sorun yani 18 ile 28 olmayabilir hatta olmaz ama 35-45 sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
1 yılKişilerin olgunluk yapısına göre değişir. Ayrıca yaşa göre de. 18 yaş ve 28 yaş için çok mesela
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılYok be ne çoğu 😅 ben 23 yaşında birini sevemez miyim severim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılresimdeki kiz uvey babasiyla sevisiyordu. bu mu ornek simdi
02 Yorumla- 1 yıl
Görsel sadece bu ayrıca hiçbir fikrim yok kim kimle ne yapıyordu , film mi, tiyatro mu. soruya görsel arıyorum Pinterest hoşuma gideni kullanıyorum. Fotoların tarihçesi hakkında fikrim yok olmak da zorunda değil, KS ye uygun olması yani kurallara tek dikkat ettiğim de budur efenim
- 1 yıl
Fransizca mi yazalim. :) . ce n'est pas adapté à notre culture, madame
1 yılDeğil eğer kişiyle kafa dengiyseniz ve anlaşabiliyorsanız bence daha da keyifli ve güzel olur ilişki
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAçıkçası kızımin 10 yaş büyük bir adamla olmasını istemem. Aldatabilir çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim yaş sınırım en fazla 10 dur yani benim için problem olmazdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 yaş küçüğü de büyüğü de istemem, herkes zihinsel dengiyle ardaşlar lütfen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAklı minicik yaşı eşit olmasından iyidir
26 Yorumla- 1 yıl
İlla haftalık bi delirtmeden rahat etmez onlar kendi soruları süper seçilmiyor diye böyle soruları linç atarlar ama sor bi sulu sıvılı yataklı soru bak bitanesin bize gelince türbe burası ehli müslim oluyor
- 1 yıl
Emekler ve bi kaç dost olmasa kapat git hep aynı dertler seviye yerde sorma bunu diyenler git bak kendi kıçının arasındaki boku silemeyen insanlar
- 1 yıl
Hiç takılma lilam bak altın günü gibi linç günü düşün sırayla dönüyor bu üç gün önce bendim sırayla geliyo herkese dönüyor böyle salla gitsin yaramız yok goxunmuyoruz hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBüyük olan erkekse tolere edilebilir ama büyük plan kadınsa olmaz
00 Yorumla Nesil farkı oluşturacak ölçüde bir yaş farkı değil.
00 Yorumla
1 yılfazla ama o kişi henry cavill olursa anca tamamdır :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence yaş pek önemli değil, anlaşıp güven sağlandığı sürece.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hani 20 ve 30 gibiyse evet çoktur. Ama 40 ve 50 yahut 60 ve 70 normaldir.
00 Yorumla13-23 mantıken pedofili ve iğrenç durur ama 23 ve 33 o kadar sırıtmaz yine de bence en fazla 5 yaş farkı olmalı
10 YorumlaAslında herkes okey ama mesela zamanında hangi taraf büyükse biri 20 yaşında biri o sıra 10 yaşında olaya biraz da böyle bakılırsa garip geliyo
10 YorumlaHayır değil 😅
12 YorumlaBence değil, 30’dan aşağı çok çocuksu geliyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl20 ve 30yassa sorun. Ama 30 40 sa sorun degildir ve ya daha ustu
10 Yorumlafarkın hangi iki yaş arasında olduğuna göre deiğişir
10 Yorumla
1 yılYas sadece sayidir falan diyenleri boş ver. 10 yas fazla.
10 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat