İlişkide 10 yaş çok mu?

soru yukarıda erkegin 10 yas büyük olması cok mu?
Bence çok ve yaşça büyük birisi bana kalırsa her küçük gördüğü reşit olan kıza yazması da benim için sapıklık olarak geliyor
Benim hiç sevgilim olmadı engelliyim diye reddedildim siz kızlar yaşıtınıza göre birini bulmazsanız mutsuz olmaya devam edersiniz
Hadi diyelim o ilişki gitti evliliğe kadar o adam ile bir tartışma yaşadınız ve boşandınız sonra ne oldu genç yaşta dul kaldınız olabilir de olmayabilir de bu yönden mantık yürütmek gerek ilişki aşk dediğin şey biraz mesafe gerektirir özellikle de yaş açısından ve güven
30-40 neysede 20-30 olunca baya çok
22-32 😔
Aşkım çok yaa 😒 Şimdi sen "yok bu çok başka" diyeceksin ama emin ol değil. Sana çekici geliyor ama gelmesin niyeti sevgi filan değil o ayakları geçsinler. Düşme dikkatli ol diyorum.
cok haklısın valla zaten şerefsizin teki
🤣🤣🤣 öyle tabiki adam olsa bu yaş grubuyla işi olmazdı zaten.
dogru valla ya sapık işte sinirlerim bozuluyor 😂😂😂
Cevap
38Cevap
Biraz fazla
Evet çok.
Hayır gayet ideal
Yaşın bir önemi yok güzelim. Her insan nüfusta yazan beyin yaşına sahip değil. Hayta bakış açısı, hobileri, nasıl eğlendiğine bak.
Yahu neden sorun olsun, kafalar uyuştuktan sonra hiç sorun olmaz bence
Bence çok, bu durumu doğru bulmuyorum en fazla beş yaş olmalı kendi fikrimce
Olgun olmaz mi
18-28 ise rakamlar cok ama 38-48 ise cok degil yaslar ilerledikce olgunluklar artar arada yas mesafesi kalmaz ama gencken sıkıntıdır uzak durulmalı
Benim annemden babam arasında da 10 yaş fark var görücü usül evlendiler ama genede 10 yaş fazla normalde ben yanlış buluyorum bu durumu
şu an görüştüğüm güzel insanla aramda 17 yaş var mutluyuz
55 yasinda misin
@FckMeHardDaddy
teşekkür ederim
Az önce beni arkadan yapan erkek 22 yaşında idi. ben 35
bu detayı vermesen de olurdu
İlk defa seviştikten sonra aniden girdi ama ikinci erkek akıntısı gelince sıcacık hissediyorum
bizim aramızda da okadar yaş farkı var sorun yok şimdilik
evli misiniz
ben mal tipsizim eğer tip varsa sorun olmaz bence
niye mal ve tipsizim diyorsun kendine
Tam sınır.. aslında belli bi olgunluktan sonra problem değil de 22-32 yaş için hayata bakış noktasında çok büyük handikaplsr oluşturur..
sizinki çok fazla bizim 15 yaş var sorun olmuyor
22-32 yasındayız yani
Eşimle aramda 12 yaş var. 22 yıldır evliyim.
ayy ne güzel allah hic ayırmasın
Amin
eniste bey nasıl kıskanc mı böyle iliskilerde genelde erkek kadının elinden kacmasından korkup kıskanc oluyor diyor herkes
Kıvamında ben bazen karıştırıyorum ortalığı
ahshahshajsha helal abla
Zaten kadın doğum falan yapınca aradaki fark kapanıyor gibi değilmi
Bazı durumlar çok büyük sorunlar yaratabiliyor ama kesinlikle bi sakıncası yok
Sırf benden 10 yaş büyük diye bıraktım ben valla bana göre çok
20 yaş farkı ile bile düzgün gidiyor, Yaşlar sadece rakamdır.
Birbirinizi tamamlayabiliyorsaniz ve hayatinizdan beraber tat alabiliyorsaniz hic onemli degil bence
Uyum varsa sorun yok.
En İyi Cevap