2 senelik sevgilimin itirafi sonucu nasil toparlayacagim ben?

2 senelik bir iliskim vardi. hala inanamiyorum. bana dunyanin en iyisi gibi davranan insanin aslinda bambaska birisi cikmasini aklim almiyor. bana her seyini anlatiyor saniyordum. megersem ben hicbir sey bilmiyormusum. yanindayken telefonunu aldim. whatsapta bir konusma arsivlenmisti ama engellenmis bir konusma. ama Can diye kayıtlıydı. konusmaya bastigim gibi telefonu cekip aldi elimden. bagirdim cagirdim noluyo dedim. aglayarak anlatmaya basladı. bana 6 ay surdugunu soyledigi eski iliskisi aslinda 3 bucuk sene surmus. ve kiza baya aşıkmış galiba.. cok sevmis belliki.. beni sevdiginden daha cok sevmis onu. belkide beni hic sevmedi.. her neyse bunlar ayrilmis ama bu birakmamış takıntı yapmış. kızın arkadaslarina silah falan cekmis. uzaklastirma karari almis falan. bunlarin hicbirinden haberim yoktu. ben hayatinda ilk defa bana asık oldu saniyordum. cunku ben hayatimda ilk defa asık olmustum ilk defa bir erkekle sevgili olmuştum. bana diyordu ki keşke hayatımda hep sen olsaydin onceki ilişkisinden pisman oldugunu falan soylemisti eskiden. bunlar demekki yalanmis. herneyse o bunlari anlatinca bende dedimki ee bu mesajlar niye duruyo bunlar ne demek oluyor dedim. bazi seyler silinmez dedi. kafamdan asagi kaynar sular dokuldu. dilim baglandi elim ayagim buz kesti. nefes darligi basladi. acil beni hastaneye goturdu. orda kalp carpintisi var dediler. neyse bi sekilde kendimi topladim cektim gittim yanindan. 20 gun olacak nerdeyse. hicbir sekilde iletisime girmedim. oda zaten ne aradi ne sordu. ben dayanamiyorum. anlamiyorum. ben neydim peki bu hikayede? yara bandi mi? kendimi o kadar kotu hissediyorum ki. nasil toparlayacam bilmiyorum. bu arada aileler biliyordu baya ciddi bir iliskiydi şaka gibi gercekten...
2 senelik sevgilimin itirafi sonucu nasil toparlayacagim ben?