Sınav senesi aşık olmak?

Öncelikle herkese merhaba. Bu sene YKS' ye girecek bir kardeşiniz/arkadaşınız olarak size bir şey danışmak istiyorum.

Çoğunluğumuz YKS'ye (Üniversite sınavına) girmeden önce dershanede eğitim görmüştür ve orada birilerine aşık olmuş/hoşlanmıştır. Bende bu durumdan muzdarip olduğum için hemen konuya giriyorum.
Önceki okulumdan tanışıyoruz hatta belki de hiç konuşmuşluğumuz yok. O zamanlar kendisini tanımıyorum tabi, tipim değil hoşlanmıyorum ( emin olun bende onu tipi değilim :( )
Ama bu sene dershanede gördüm kendisini. Çok değişmiş, güzelleşmiş yani bambaşka bir şey olmuş. Ben bununla aynı sınıftayım ve benim onu tanıdğımı hatta eskiden aynı okulda olduğumuzu bilmiyor belkide. Ben bu kıza açık açık ilk görüşte aşık oldum. Ve bu sene YKS' ye gireceğim. Sizden açılma tavsiyesi istemiyorum... Şimdilik (Saçımı kazıtalı 1-1,5 ay oldu çim adam gibiyim, bakmayacağını biliyorum)
Ben nasıl bundan kurtulurum, bu aşık olma evresinden nasıl eskisi gibi normal arkadaş olma evresine geçebilirim rica ediyorum yardım edin. Bu 1 sene boyunca devam edemez.
NOT: Her ay sınıflar değişiyor belkide her hafta yani sınıf değiştirme olanaksız. Ayrı sınıflarda olsak da onun oralarda bir yerde olma ihtimali içten içe bitirir
Sınav senesi aşık olmak?