Sınava hazırlanıyorum ilk defa aşık oldum ya da öyle sanıyorum lütfen okuyup yardımcı olun?

Yks ye hazırlanıyorum bu yıl yeni okula nakil olmuştum okul başladığında kızı görmüştüm ama aşık olma durumu yoktu hoş biriydi yıl içinde arada lafladığımız oldu ama çok kısa yanyana konuştuğumuz olmadı bu hafta pazartesi konuştuk ve o gün garip hissettim salı günü değişik duygular içindeydim okula gittiğimde sürekli ona bakasım geliyor biriyle gördüğümde kıskanıyordum bugünde aynı şeyler oldu kız çok samimi herkesle arkadaş bir cesaretle Instagram'dan istek aldım kabul etti ama tüm arkadaşlarımda takip ediyor bana Özel değil git açıl diyenler olucak düşündüm ama birbirimizi çok tanımıyoruz bile hemde dalga konusu olma ihtimali var arada derste gözgöze geliyoruz oda yaklaşıyor gibi bilmiyorum belkide abartıyorum derslerim allak bullak oldu 3 günde kendimi zorladım ama kısa sürede aklıma geliyor sürekli profil fotoğrafına bakasım geliyor hiç aşık olmamıştım çok garip keşke olmasaydım Ogün hiç konuşma saydım :( hedefim çok yüksek kesinlikle derslerime odaklanmam gerek aşık mıyım onuda tam bilmiyorum kendimi kandırıyor olabilir miyim eğer kansırmıyorsam lütfen unutmak ondan soğumak için taktik verir misiniz

Sınava hazırlanıyorum ilk defa aşık oldum ya da öyle sanıyorum lütfen okuyup yardımcı olun?