Sınav senesi aşk?

Şimdi biz bu çocukla 9. sınıfta tanıştık o 10. aınıftı ben 9 sonra bununla konuşmaya başladık flört olduk ama aramızda çok bir şey geçmedi sadece merhaba işte çikolata alma igten yazışma o kadar ardından bu beni bir sabah çıkarmıştı bende neden diye düşündüm ama 2 güne unuttum sonra bir öğrendim sevgili yapmış o zamanlar fazla sevmediğim için umursamıyordum ardından 2 ay sonra istek attım kabul etti ama gt yapmadı 2 yıl geçti şu an 11im oda 12 sınav senesi gibi bir şey ben buna yazın istek attım nasıl oldu bilmiyorum bir türlü daha fazla aşık oldum ve gittim igten yazdım işte ben seni hala seviyorum şu an sınav senemiz o yüzden ilişki beklemiyorum içimde kalmasın motive olup çalışayım diye yazdım ayrıca ilerde bir şey bekliyorum ve senin cevabına göre fikrimi değiştireceğim dedim. o şöyle dedi şu an herhangi bir şekilde kız arkadaş yapmıycam ilerde konuşuruz belki dedi. ardından net olmanı istiyorum ben sana öğrenmek için yazdım dedim. anlattım zaten ilerde ki durumlara göre değişir üniyi uzak istiyorum falan filandedi. evet doğru bende öyle istiyorum ama ilerde olma ihtimalini net olarak söylemeni istiyorum ki aklım takılmasın sana dedim iletişimi keserim istersen çıkart dedim he birde bana karşı hislerin neler dedim. şu an sadece nötr dedi iyi ya da kötü bir şey diyemem. dedim bir karar ver anlattım diyorsun ama net değilsin nötr ne demek onu anlamadım dedim. işte şu an zaten olmazda ilerde ikimiz içinde uygun olursa neden olmasın diye nötr dedim dedi şu an sadece derslerine odaklan dedi şu an bunları düşünme dedi. bende tamam seni düşünmüyorum artık bacikomsun dedim ilerde bir şey olursa sevgili olmak istersen bulursun beni dedim kalp attı buna sadece. He birde iyi geceler reisss rahatsızlık vermedim umarım dikkat et çalışş dedim. iyi geceler sende iyi çalış dedi bu kadar. ardından ben bunu çıkardım 1 gün olmadı geri ekledim vazgeçemiyorum umut veriyor ne düşünmeliyim unutmalı mıyım ya da gelecekte bir şey olmayacak mı seviyor mu sevmese çıkartırdı diye düşünüyorum ne yapmam gerek tavsiye verin ikimizde sayısalız lütfennn

Sınav senesi aşk?