AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Sevgin varsa neyi dert ediyorsun
Bırak o adam dert edinsin
Bende sadece filmlerde oluyor sanıyordum
Gerçekte böyle ilişkiler var mı
Hiçbirşey yapma olduğun gibi davran o anlasın durumu sen takma kafanı
Seni ezen bir ifade kullanmadığı sürede tadını çıkar.
Adam zaten baba parasi yiyiyo bosver ye bir sey olmaz
Bence sen kuruntu yapıyorsun kendi kendine akışına bırak ve bu düşünceleri sil at kafandan
benim eşimde öyle 38 yaşında ben 23 ama harka bir insan bir dediğimi iki etmez. cin*ellik istiyor sadece biraz fazladan bende onu reddetmem eziklik hissetmedim hiç
Niye adama istediğini veriyorsan sorun yok demektir.
Eni sonu birine yedirecek bu parayı bari sen ye 😅😅
Sevgilinin zengin olmasi bir lütuftur. Yaslanın arkanıza keyfinize bakın kızlar 😁🤫
Kendi adıma lütuf olarak görmem. Hatta zenginliğini belli ediyorsa rahatsız bile olurum
Bu durum seni hep rahatsız edecek o nedenle ayrıl sevgilinden.
Böyle zengin oglanlara da böylesi geliyor demek ki git parasını ye keyfine bak
Seni anlıyorum ama yapacak bir şey yok. ( kiz catur çutur ye yaaa amann ) 😜😂😂
Bunu hiç dert etme niye dert ediyorsun ki bilmiyormuşsun bu daha iyi bilsen para avcısı olacaktın şimdi keyfini sür
Zenginlik bir dert çünkü niye zengin biri ile evlenirsen başka kızlar onun peşine takılır. Veya adam çok zenginim diye kızlarla takılır merhamet gönül sahiplik Zengin olsun
anladığım kadarıyla sevgilin vakit geçirmekten hoşlandığı şeyleri seninle de paylaşıyor bunun için bence biraz rahat hissedebilirsin onun dışında o sana hayatının maddi imkanlarını sağlıyorsa sende manevi imkanlarını sağla
Bence ne yap biliyon mu sende kendi butcenle bir aktive yap onemli olan bilikte olmaniz ve eglenmeniz bence onu bir piknige goture bilirsin mesela ya da lunaparka gibi yerlere unutma siz bilikte iken mutluysaniz gerisi onemli değil
Seni gerçekten seviyorsa kendini ezik hissetme bence eğer seni gerçekten sevmiyorsa o kendisini ezik hissetsin sen onun Zengin olduğunu bile bilmiyormuşsun paranın önemi yok diyormuş birbirinizi seviyorsanız bence böyle düşünme
Yani senin hesap ödememen için adamın zengin olmasına gerek yok bu türk erkeginin yapısında var cebinde parası olmasa bike borç bulur yine bi kadına ödedtmez bakma artık buna pek önem verilmiyor ama bu böledir
Ortamlarda hal ve hareketlerin varoş kalmiyorsa keyfine bak. Çok zengin sevgilim olsa buna dikkat ederdim öncelikle
Bunu bu kadar sorun etme Tam tersi olsaydı sıkıntı olurdu asıl Kız zengin erkek yoksul olduğunda erkeğin gururu açısından daha çok sorun oluyo
Kızın gururu yok mu yani bu ne saçma bir mantık
Kızlar yüzsüz a*q ortam meraklısı.
Kız olmamana ve en fazla 2 3 kızı yakından tanıyan bir insan olmana rağmen (ki bu kafayla 2 3 bile çok sana a*k) tüm kızları tanır gibi yorum yapıyor ergen velet
A*q senin 62 çekmeye çalıştığın yollarda ben cenabet geziyordum neyin boşunu yapıyon
Senin yaşın kadar elimden kız geçti a*mk
Profil resmindeki bebe olduğunu anlamayalim diye bi de profilini mi gizledin slimshady mdmsksmsksksk
A*mini parçalarım senin kes. Icinden geldiği gibi davranmak ne zamandır bebelik. Kafana yazık at çöpe
Ne kadar çomar var tr ye doluşmuş a*q.
Karım yaparım senii
Bamya çükünle kendini nasıl da bi bok zannetmişsin kxksjdkdkd
Çünkü seni karım yaparım demek çomarlık değil he kckskdks kim seni seçsin * *k bebesi geri kafalı bağnaz
Delik deşik ederim a*mini. Cok gördün galiba bamya diye önyargı yaptığına göre. djdjsks
Görünce dudağı ucuklayacak, ölmeyi bayılmak sanıyor a*q
Hayatında a*m görmemiş ergen gelmiş burada cinsel atar yapıyor kdkdkd
Nasıl da veletler bile çüküne güveniyor lxldkdkskdk yaylan slimshady kdkdkdkek
Hahaha komiksin Beni tanımadan hakkımda tek bisey bilmeden bu kadar çok bilmişlik yapman tam bi cahil kafası Skerken bayiltirim senii
Ölmeyi bayılmak sanma kaybol şimdi
Profilinde hayır yok a*q Yaş kaç 14-15?
Çok bilmişlik değil cahil pi*çler hemen belli ediyor kendini yokluktan kendini atacak yer bulamamışsın anca şöyle yaparım böyle yaparım diye havlıyorsun
Profile girince yaş yazdığını bile bilmiyorsun hala havalı tictoc hareketleri yaptığını sanan profil resmi kullanıyorsun o hareket yıllar öncede kaldı büyü artık bebe
Yanıma gel de neler yapabileceğimi kendin gör yavrumm Dayanabilirsen beklerim shckvksjxjsjs
Ay eğlendim valla veletlerle uğraşırken kdkdkkdks
Belli profilinden kimin veled olduğu kendine güveniyorsan adres atayım gel yavru djskskskskx kaldıramam ben diyosan da boş yapma burda
Sığır o foto 3 yıl öncesinden kalma canım istedi pp yaptım bilip bilmeden boş yapma sjdjdjs
Hadi at lan Adres kxkskdkskd büyüteçle bile bulunmaz ki seninki şimdi ne gerek var gerçi
Sen bosver bunları tiktok çek poz ver büyünce öğrenirsin ablası
Hadi bakayım yol al şimdi sabah sabah eğlendim kxkskdkekdkdk
Köklerim sana elimde can verirsin ölümün elimden olur fdjdjdjdjs
Olur da iki üç kız tanırsan herkesin senin gibi ortam meraklısı bamya olmadığını anlarsın belki jdkdk
Ne boş yaptın sabah sabah ergenus hadi kaçtım ben Kendine güveniyorsan mesajını ac djsjsjskskvdkkxk
Oy çen köklemeyi de mi biliorsun mxmdkdkekfkkekd
Buradan atsana daha çok kişi gelir yiyorsa at hadi kxkskdod
Laflara bak 15 yaşında veled gibi laf sokuyor bi de fjdjsks
Tamam sen göğüslerini buraya at söz bende atcam djxjxksks
Göğsün varsa tabi
Ee hani hiçbir şey atmamissin pısırık mesajlara
Açtın mi ki veled
Gerzek anca lafsin mesaj kutun bile kapalı hadi boş yapma teneke duxjsksks
Sen değil misin ben parçalarım diyip yalandan klavye delikanlılığı yapan bebe at hadi Adres at o kadar iddialıydın
Got varsa azıcık sende ac mesaj kutunu kalp krizi geçirteyim sana veled
Sen kesin gay filansin a*mk sjcjsjzjzjz
Lan senin gibi kendini bi bok sanan ispatlamak için kıçını yırtan o mesaj bu mesaj diye çırpınan bebeye niye nude atayım sen git karın yap kxkskrkwk başkasinin soy adını kendininkine ekle hayal kur xkkekdkekf karısı yaparmış kdkskdkekf
Açtım lan mesaj kutumu at hadi
ya tenekesi sende göğüs bile yoktu burda boş yapıyon 70 b var mi göğüslerin veled fjdjsjsjsks
Şu an burada karakterini siktim diye mi gay diyorsun kdkskdks
Açmışsın bk anca lafsin a*q kör cahili
Senin gibi ezikleri s*kime takmıyorum raad ol fjdksjsjs
Neyse sen git de azıcık kalcani göğüslerini büyüt büyü de kıza benze az djdjdksjsks
Valla ister inan ister inanma ben de üzgünüm bu durumdan ama 95 bedenim taşıması bile zor ya gerçi sen bilmezsin böyle şeyleri anca internetten kdkdkskd
Kesin oylesindir kezban
Kendine güvenip mesaj kutusunu bile açamıyor boş yapıyor burda ergenusdjdjsjsj
O profildeki kizmi sence kör nxkkskdkekf yazık kız görmeye görmeye onu da anlamıyor acıdım lan
Profilin veled işi kaybol şimdi anca lafsin
K pop da dinliyondur sen djfkdkskakskz
Açtım a*mk kutusunu mesaj falan yok yalancı bebe şanslısın ki kendim zaten kendime ispatladım bebelerin inanması götümde değil
K pop ne a*mk kdkskdkekfkekf
Yrrak açmışsın yalancı veled
Ulan harbi velede denk gelmişim kdkekxkdkfkdkfkekf
Hâlâ yazamiyom veled
Sen iyi bilirsin k pop ne djsjsjsk ppne bakarsak yabancısı değilsin onun
Hayatında erkek görmemiş profil fotosuna erkek koyarak kendini tatmin ediyo djsjsjsjsis
Kara cahil bebe profildeki maleskin grubu İtalya eurovision şampiyonu emin ol tictoc söylemiyorlar kckskdkekrkekfk
Neyse ppne bakınca seni adam yerine koyamıyorum isim gücüm var sorry kaçtım ben djsjsjsjsj korkak
Ulan ne cahil be bfkkdkxkejf
Ben tiktok mu cekiyom a*q beyinsizi hangi mandiranin mamulusun sen
Dhdjsjskskx
Şişe atıp düzgün düşerse eğlen sen jdkekfkek lan bebe kdkdkekf
Işte anca bunlarla tatmin edersin kendini Bu kafayla gidersen sen anca bunlarla tatmin edersin kendini
Zaten cümlelerine bakarsak kezban egosu var sende djsksksks
Çirkin egosu mu demeliydim yoksa djfkdksmsks
Hayatında hiç opusmemis kız burda boş yapıyor ya djdjsjsksks
Git hadi işine veled hayal dünyana dön
Teneke seni sizden tonla var a*q djdkfksks
Lxkdkfkekfkdkfkekrkekro ulan eğitimimi partnerlerimi eğlencelerimi bilsen abla bokun olayım beni de al dersin gözünü sevdiğimin sosyal mesyasi işte boku bile erkek gösteriyor kdkxmekfkdkfk
Aynı durumu ben yaşadım. Kız ölümüne zengin aldığı hediyeler vs uçuk.. ama yürümedi maalesef.. zengin kız fakir oğlan edebiyatı yalan reis ama sen tam tersini yap bakalım çalışır bence
Rahatsız olduğun durumları belli etmen lazım bu şekilde hissediyorsan ona anlatmalısin ki senin ezik hissetmeyecegin şeyleri yapın ve kendini mutlu hissetmiş olursun
Eğer sonradan bütün paramı yedin diye kafa ütülemeyecek biriyse çok da kafaya takma sonuçta çoğu insan doğuştan zengin oluyor onun yerinde sende olabilirdin.
Eger karşı taraf sorun etmiyor ve takılmıyorsa bu konuya sen de fazla takılma bu konuya derim. Karşı tarafın gerçekten mutlu olduğunu hissediyorsan sen de mutlu olup tadını çıkarmaya bak. :)
O kadar karakterliysen bana bir şans ver tanışalım. Sadece güzel kalbim var. :)
bunları önemseme bırak harcasın, sen yemezsen başkasına yedirir benden söylemesi
Allah gördüğünden etmesin canım ya. Sıkıntı valla anlaşamazsanız
Hiç ezik hissetme, hatta sende zenginmiş gibi takıl. Ayak uydur. Beklenmedik bireyler bile yapabilirsin
Bende eski sevgilime hiç odetmedim 1 senelik iliskimizde keske odetseydim diyorum Şu an çok param gitti hemde boşu boşuna olmayacak bir ilişki icin
umarım zengin züppesi seni kullanmiyordur iki gün sonra herşeyi yaşayıl otellerde sonra bırakmaz böyle bişey fark edersen erken davran sen ayrıl kendini kullandırma efendi birisi yok diyorsan devam et keyfine bak
Eğer sorun yaratacaksa dert ama paraya önem vermez ise lütuf
İlerisini ciddi düşünüyorsanız sorun yok bence. Ama cidd değilseniz dikkat etmeni öneriririm.
Bizi de çağır beraber yiyelim belki ezik hissi geçer
Çoğu erkek kadınlara para ödetmek istemez zaten. Zengin olduğu için onun da pek sorun ettiğini zannetmiyorum umrunda bile değildir bana kalırsa.
Biz erkekler zaten hesap ödemeyi, hediye almayı, gezdirmeye vs yani para yedirmeyiz seven varlıklarız sorun yok
Hiç te ezik filan hissetme o seni ezik hissetiriyorsa ayrıl ama bu duyguya kendin giriyorsan ypma ne gerek var
Ayrıl ozaman, madem o kadar karakterli olduğunu düşünüyorsun
Sen zaten yatakta karşılığını veriyorsun paranın, içini ferah tut bence
bence takma çünkü parasıyla taşınmadın onunla tanıştın sonuçta bu yüzden salla gitsin ve bunu çok kafana takarsan sorun çıkma ihtimali yüksek
Zengin sevgili istemezdim. Aldatma ihtimali yüksek olur.
aldatma ihtimalinin zenginlikle değilde karakterle bağdaştığını sanıyordum
Tabii ki de karakterle alakalı. Zengin erkeğin peşinde çok erkek olur diye dedim
Çok kadın*
Ya bırakı. Bu g*t*nü yiyim ayaklarını sen parasını yiyorsun oda seni işte 😀 para çokemel çokomel para ilişkisi
Kızım adam senin a... nı parçalıyor sen içim parçalanıyor diyosn boşver alan da verende razı
Seni gerçekten seviyorsa seninle harcadığı parayı bir saniye bile düsünmez merak etme
Çok fazla dusunulmeyecek şeyler seviyorsa seni kollar ezdirmez bu olay bence karakterinde bitiyor.
Bırak ablacım hayatını kurtar fakat olduğun gibi devam et
Adamı iyi tanımaya çalış, ilerde bunları senin önüne koyarsa sıkıntı olur.
Değerini biliyorsa sıkıntı yok ama şunu bil zengin olmak senin elinde
Yiyebildigin kadar ye onun istedigi guzel vakit gecirmek bunu verebiliyorsan yeterlidir
Adı üstünde “sevgilinin” parası olduğu için seni bağlamamalı
Niye kendini ezik hissediyorsun? Biraz kendini havalı hisset. 😎😅
eğer onun için sorun yoksa ve seviyorsanız bence bırak bu kadar kafaya takma para onun sonuçta
Gerçekten sevgilinse bundan niye ezileceksin çok şanslısın
O konuyu detaylı ele almak isteyen yazabilir bildiğim var
Oda abartiyor ya senin eziklendigini bildiği halde oraya gitmesi abartı Show pesinde
Büyük sorun harbi. Napsak ki acaba
Ya sen ona bu duygularini belli etme yeter, ayrica parasi varki harciyor bunda kafaya takacak bir sey yok bosver yaşa gitsin
Aşağılık kompleksinden vazgeç kız
Senle eğleniyor 2 hafta sonra ayrılırsınız ztn
Kompleks yapma ya da kendi ayarında birini bul