Adına üzüldüm ama bir taraftan iyi düşün en azından içinde kalmamış. Artık ona göre adımlarını rahat atabilirsin. İstediğinde geri bile çekilip olanı seyir edebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim 🤗
Bir kız yağlı kapı değilse bulduğu, bu sekilde açılmaz. İste kızlar kadınlık gurumuz var bizim acılamayız ilk adımı atamayız dediğinde durumu kendi için karlı göremediği için. Şüphesiz burda ciddi bir kar hesabı var.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alaka anlamadim? Ben birinden hoslandigim zaten duygularimi uzun sure saklayamam. Ve acikca soylemeyi tercih ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ay bunu görünce bende hoşlandığım çocuğa yazdığımı düşündüm 🙄 aynı onun gibi yazmış. Bi kötü olmadım değil şimdi.
Adı neydi
İ ile başlıyor
Ayni kisi degil o zaman korkma
Adına üzüldüm ama bir taraftan iyi düşün en azından içinde kalmamış. Artık ona göre adımlarını rahat atabilirsin. İstediğinde geri bile çekilip olanı seyir edebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim 🤗
Haklisin zaten icimde kalsin istemedim o yuzden soyledim ona
Bir beklenti gözeterek söylemediğin için önemi yoktur sanırım 😊 seni reddetmemiş. Şaşırmış
Kafası karışmış ama uzakta durmuş gibi umut vermek istemiyor gibi duruyor
Birşey diyemiyorum demek seni kırmak istemem ama olmaz demiş kibarca
Anladım
Tam olarak reddetmemiş gibi geldi bana :/ bence yaş senin için sorun mu diyip bi ağzını yoklayabilirsin
Haklısın aramızda yaş farkı War ama denemekten zarar gelmez der gibi okudum ben ağzını yoklasan hal. olur
Aklına düştü bi kere bi kaç güne netleşir 🤭
Bir kız yağlı kapı değilse bulduğu, bu sekilde açılmaz. İste kızlar kadınlık gurumuz var bizim acılamayız ilk adımı atamayız dediğinde durumu kendi için karlı göremediği için. Şüphesiz burda ciddi bir kar hesabı var.
Ne alaka anlamadim? Ben birinden hoslandigim zaten duygularimi uzun sure saklayamam. Ve acikca soylemeyi tercih ederim.
Kibarca reddetmiş