Sevmeninde ötesinde olanlarlar. Taparcasına sevenler sevdiği kadının/adamın ter kokusunda bile huzur bulabilenler, sevdiği kadının kanlı pedinin kokusundan iğrenmeyen hatta yeri geldiğinde o pedi 3 kere öpüp alnına koyabilenler daha mutlu, sevdiceğinin yazdigi bi mesajı normal yazı gibi okumaktan ziyade içinde ki mutluluğu anlayıp hissedebilenler daha mutlu, deli gibi sevip tüm derdi tasası sevdiceği olan daha mutlu, onun mutluluğu için çabalayan onun huzurunu mutluluğunu sağlığını kendinden daha değerli görüp kendisini sevdiceğine adayanlar daha mutlu, kısacası seviyorum diyenler değil iliklerine kadar hissedip hissettirmeye çalışanlar daha mutlu, bi bildirim geldiğinde ondan zannedip kalbinin ritmi bozulanlar daha mutlu... ☺
@monarozam42 Evet aşığım öyle böyle bi aşk değil. Asıl şanslı olan benim, onun gibi birini bulabilmek büyük şans onun hayatında olabilmek büyük bi şeref ve gurur ☺ onun olan herşeyde huzur buluyorum terinin damlasindan tutunda kesip attığı istenmeyen kılı bile benim için paha biçilemez değerde ve o kılının bi tanesini bile koynumda saklayıp öpüp koklayacak kadar çok seviyorum. Onunla telefonda konuşurken sesini kaydetip sonrasında defalarca dinliyorum. Belki saplantılı bi sapık zannedeceksiniz ama değilim. O bana Rabbimin emaneti ve o emanetin mutluluğu huzuru sağlığı benden daha değerli çünkü o Rabbimin emaneti olan biri ben ise aciz sıradan bi kulum ve Allah'ın rızasını kazanabilmem için o emaneti gözüm gibi korumam lazım. Ben bunları ona yaranmak gözüne girmek için değil olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm için yapıyorum ve yapacağım da. Aslinda o bunların daha fazlasını hak ediyor işte bu yüzden hep düşünüp duruyorum onu daha fazla nasıl mutlu edebilirim diye.
Bence de 4 5yıl çok fazla... Sen bu kadar severken onun sevgisi senin kadar ise o kadar beklemesi bı garip geldi.. inşAllah sevdiğin kadar seviliyorsundur.
görücü usulü nedir ya ne kadar cahilce.. bir insanı seversin, aşık olursun, onunla güler ağlar, yatar kalkar herşeyini paylaşır, kötü gününde güçsüz anında da yanında olup olmadığına bakarsın tüm bunları düşündüğünde onun hayatında olması seni gülümsetebiliyosa hayatını onunla geçirmeye karar verip evlenirsin. evlenmek için görüşmezsin, hayattaki tek amacın evlenmek mi çocuk oyuncağı mı bu evlenmek için tanışasın biriyle? ne kadar saçma.. görücü usulü dediğiniz şeyle ya mutsuz evlilik sürersin ya da boşanırsın aksi mucize olur çünkü imkansız resmen doğru kişiyi o şekilde bulmak..
Görücü usulü evliliği iki görmede evlenmek mi sanıyorlar artık öyle bir şey kaldı mı o eskidendi😂 Birileri aracı olur o vesileyle tanışırsın edersin aileler birbirlerine gider gelir benim gördüğüm bu şu sıralar. Sevgililikten farkı daha kısa sürüyor birbirini tanıma aşaması. Ama net cevap veremiycem şöyle söyliyim; senelerce uzatmadan, birbirini iyice tanıyıp evlenmek diyelim🤣🤭
bence severek evlenenler daha mutlu , görücü ile evlenenler boşanıyor çünkü sevgili olmadan evlendikleri için birbirlerini tanımıyorlar simdi nişanlilik ne güne var diyenler olucak ama aile baskisindan dolayı çoğu çift evlenmeden önce birbirini tanıyamıyorlar vede boşanıyor
aşk olmadan evlilik neye yarar.. görücü usulu ask olduna inanmıyorum.
Cevap veriyorum hiç biri diyomuşum 😃😃 Yani maalesef genelleme yapamam çünkü severek evlenen 2 gün sonra birbirini gırtlaklayanları da gördü bu gözler görücü usulü evlenip iyi kötü geçinenleri de.. 🤷♀️ Keyifli geceler..
İkisi de değil. Deli gibi aşık olarak evlenenler. Gözü hiçkimseyi görmyenler, aşkindan dağlari delenler; onsuz yapamayanlar... Bence boşanmalarin olduğu evlilikler genel olarak aşk zannedilen ama aşk olmayan evlilikler. Boşanma olsuysa iki kişi birbirine aşiksa bu şekilde ayri gayrı yapamazlar.
Görücü usulü evlenenler aşık olmadığı için rahat takılıyorlar sanki bu yüzden uzun sürüyor Ama aşık olarak evlenenler kıskanıyor tartışıyor anlaşamıyor çünkü aşık beklentisi yüksek olduğu için boşanıyorlar Fakat aşık olmadan evlenmem ben
Görücüye ve sanala yüzde doksan dokuz karşı biriyim. Hayatin akışında bir yerlerde karşılaşma taraftariyim. Nerede ne şekilde evlenirsen evlen, Sadece tertemiz bir sevgi ile evlen.
Evlenmek için evlenenler kategorisine giriyorlar bu da onların zihniyetini "evlenmeden olmaza" yöneltiyor ki insanlar evlenmeden de çocuk sahibi olup, evlenmeden de ilişki yaşayabilirler. Kağıda imza atmak evlilik ise kağıda imza atmamak evlilik değilse bu da sizin etik anlayışınızla ilgilidir beni alakadar etmez.
Eskilere bakınca yani yaşı büyük olan insanlar görücü usulu evlendikleri için daha mutlular şimdiki zamanda severek evlenenler mutlu oluyor bağzısıda mutsuz oluyor
Görücü usulü evlenenleri ben hemen anlıyorum ya demeseler bile yağsız yemek , tuzsuz ayran gibi , fıstıksız bira hep eksik birbirine yabancı sadece yatan uyuyan çocuk yapan 2 kişi..