sevmek diye bir şey yok o sadece bir tabir ilişkiye girmektir bunun doğrusu hanımefendi iki taraf karşılıklı olarak yapar bunu iki tarafta ister iki tarafta beraber yapar doğanın kanunu
iki tarafın da istediği karşılıklı olan sevişmektir zaten. toplumda çıplak kadın görünce erkeklerin yapacakları (maalesef yaptıkları) şeyi söyledim. rızasız olarak kalkan s*klerini kastettim.
1. si istemeyen erkek çıplak kadın gördüğünde sikini kontrol edebilir benimki kalkıyor ya diyen zaten kaldırmaya yer arıyordur ( temastan değil görselden bashediyorum ) 2. si tahrik edici bir durum yaşanadığı zaman kadınlar gibi erkeklerde reaksiyon gösteriyor çok doğal olarak kadın ıslanabilir erkek erekte olabilir bunlar zaman zaman iki tarafında elinde olmuyor. 3. olarak eğer başlığın konusuna gelirsek sokağa çıkan erkekte kadında suçlu sayılmalı + olarak ona cinsel eğilim göstermeye çalışanlarda suçlu sayılmalı adaletli olabilmesi için
@ÖnemliAmaDeğil Tamam. bir soruda ben sorayım o halde sana. Gece tek başına bir kadın hava almak için sokağa neden çıkamıyor- erkek çıkabiliyorken? Ailesi neden izin vermiyor ya da?
gece ben de rahat dışarı çıkamıyorum site ortamı haricine ayrıca bahsettiğin şey toplumun kendi düzeni ben kanunen suçlu durumda olmasından bahsediyorum. aileler kendi kızlarını kısıtlayacağına oğullarını eğitseler zaten o duruma gerek kalmicak yobazlık böyle bir şey.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Toplumda kadınlar çıplak olsa dahi bakamıyorsun, ama erkek çıplak olursa tacizci diye linç ediliyor hapise gidiyor bu eşitlik mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sapik. ciplak kadinlari boykot ediyoruz
Nerdeymis o çıplak kadın ben görmedim
kadınlar erkekleri s*kmiyor beyefendi
sevmek diye bir şey yok o sadece bir tabir ilişkiye girmektir bunun doğrusu hanımefendi iki taraf karşılıklı olarak yapar bunu iki tarafta ister iki tarafta beraber yapar doğanın kanunu
s*kmek diye bir şey*
iki tarafın da istediği karşılıklı olan sevişmektir zaten. toplumda çıplak kadın görünce erkeklerin yapacakları (maalesef yaptıkları) şeyi söyledim. rızasız olarak kalkan s*klerini kastettim.
1. si istemeyen erkek çıplak kadın gördüğünde sikini kontrol edebilir benimki kalkıyor ya diyen zaten kaldırmaya yer arıyordur ( temastan değil görselden bashediyorum )
2. si tahrik edici bir durum yaşanadığı zaman kadınlar gibi erkeklerde reaksiyon gösteriyor çok doğal olarak kadın ıslanabilir erkek erekte olabilir bunlar zaman zaman iki tarafında elinde olmuyor.
3. olarak eğer başlığın konusuna gelirsek sokağa çıkan erkekte kadında suçlu sayılmalı + olarak ona cinsel eğilim göstermeye çalışanlarda suçlu sayılmalı adaletli olabilmesi için
@ÖnemliAmaDeğil Tamam. bir soruda ben sorayım o halde sana. Gece tek başına bir kadın hava almak için sokağa neden çıkamıyor- erkek çıkabiliyorken? Ailesi neden izin vermiyor ya da?
gece ben de rahat dışarı çıkamıyorum site ortamı haricine ayrıca bahsettiğin şey toplumun kendi düzeni ben kanunen suçlu durumda olmasından bahsediyorum. aileler kendi kızlarını kısıtlayacağına oğullarını eğitseler zaten o duruma gerek kalmicak yobazlık böyle bir şey.
@ÖnemliAmaDeğil anlıyorum, teşekkürler cevap için
rica ederim ama toplumun kendi oluşturduğu düzen konusunda sana katılıyorum çok dengesiz bir ülkede yaşıyoruz
Adil değil