Kadınların çıplak gezme isteğini özgürlük olarak değil sapıklık olarak değerlendiriyorum ne bu arsızlığı savunmak?

Örneğin evli erkekler var adam çabalıyor bakmamaya. Veyahut dini kurallara dikkat eden bir genç var. Veyahut Müslüman kadınların da göbek ve diz kapağı sınırı var. Bu baldır bacağınızı ortaya döküp ama siz bakmayın demek ne kadar bencilce neden sorumluluk karşı tarafta! Halbuki sizin örtmeniz lazım. Düşünün bir erkek heryeri belli edecek şekilde giyinsin ya da çıplak gezsin herkes sapık der! Azıttınız iyice kadınlar! Kendinizi sergilemenizin özgürlükle hiç ilgisi yok..

Güncellemeler
+1 yıl
O absürt örtünenlerr kuran teberruc diyor. Tesettür demiyor. O ayrı bir konu. Ama çıplaklık bambaşka bir konu. Yerine göre giyinin kısacası tesettürle ilgisi yok.. Şu mini şeyler dekolteler hele düğünler de sanki kırmızı halıya gelmiş gibi bir yarış.. Bir de halay çekiyorlar heeşeyleri ortada. Bu kadınların annesi babası ailesi yok mu ne bu azgınlık ya! Demem o ki hepimiz çevremizdekileri uyaralım özgürlük falan zırvalarını söylemeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Tesettür den bahsetmiyorum milletin girdiği triplere bak. Neyse hayırlı g. Vatlıklar. Şey pardon hayırlı günler
Kadınların çıplak gezme isteğini özgürlük olarak değil sapıklık olarak değerlendiriyorum ne bu arsızlığı savunmak?