Sırf senden vazgeçtiği için onu istiyorsun başka hiçbir şey yok. Başta ilgilini çekmeyen biri sonradan ilgini çekemez, çekse de sahtedir. Boşu boşuna kendine heyecan yaratma.
013 Yorumla
Soran+1 yılBasta ilgini cekmeyen sey sonradan nasil ilgini cekmez dusuncelerimiz duygularimiz sabitmi kaliyor robotmuyuz onun o surecteki bana karsi tavirlarindan sonra etkilenmis olamazmiyim
- +1 yıl
Nietche kitaplarını okudunuz mu bilmiyorum, ben okumayı severim de konu ben değilim :) Şimdi şöyle özetleyeyim zaten çekicilik dediğimiz şey karşı tarafın dış görünüşü, hareketleri, konuşma tarzı falandır. Sen ilk başta bu özelliklerin hiçbirinden etkilenmedin. He şu da olabilir o zamanlar dikkatini çekmedi, şimdi çekti, o zaman da sevebilirsin, robot değilsin. Ama sen o adama hislerini açıkladığında, ilişkide ezik tarafında olacaksın. Kullanıp atma ihtimali çok yüksek.
Soran+1 yılDun aramistim diger patronuma soylemis diger patronumda geldi bana dediki bir sıkıntimi var ben bana soyle demistim felan dedi sonra şimdi odasina cikmiyor benden kaciyor
Soran+1 yılbugun cagirdi yanina yaninda diger patronumda vardi otur dedi derdin ne dun ariyorsun birseyler soyluyorsun dedim benden kaynakli problemmi var dedim bana karsi eskisi gibi degilsiniz soguksunuz dedi bu sicaklik sogukluk ne anlamda dedi yani ilk geldigin icin insan bagirirmi seni tanimiyordum bile dedim huzursuz ettigimi dusundum dedi oyle bir sey olsa soyleriz seni ya kardesimiz olarak goruruz ya da eleman onun otesi olarak gormeyiz rahat ol felan dedi yemek yemiyorsun niye yemiyorsun dedi canim istemiyor dedim dedi sagligina dikkat et sorunlar cozulucek bir seys cozeriz cozulmiyecek bir seyse zaten baska sekilde hallederiz kovariz anlaminda dedi sonra tamam bak işine dedi çiktim o an dayanamadim aglamaya başladım tutamadim kendimi diger patronum geldi yanima dedi evham yapiyorsun ortada bir sey yokki uzme kendini kucuk kardesim olarak goruyorum seni felan dedi simdi patronum ne cay istiyor ne yemegini istiyor patronum goturuyor
Soran+1 yılBurasi iş yeri dedi olabilir felan
Soran+1 yılAramadimki dun mesaj attim sadece musaitmisiniz diye oda aradi
Soran+1 yılBen kendimi ifade edemiyorum😭😭 benim takildigim nokta tam olarak buydu şuanki gibi kaciyordu buydu sorun
Soran+1 yılAşağıladı beni resmen
Soran+1 yılBende zaten kendi halimde olucam artik isimi yapip cikicam gerekmedikce asla muhattap olmiyicam o kadar oyle yapsam duzelirmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bir soğukluk hissetim dersiniz , anlamaya çalışıyorum vs dersiniz. size tavsiyem patrondan uzak durun imajınız fena zedelenir. yinede sen bilirsin tabiki.
032 Yorumla
Soran+1 yılDaha ugrasmam zaten kendi halimde olucam artik Şu an bile pisman oldum yap isini cik ne diye bu tarz muhabbetlere girersin
Soran+1 yılSimdi olabildigince toparlamam lazim olayi nasil toparliyabilirim zatem herkes suphe ediyordu benden benim ona karsi ellerim hep titriyor kalbim hizli hizli carpiyor heyecanlaniyorum tamam normaldede heyecanliyim ama buna karsi asiri ve fazla
Soran+1 yılYok sayinca pesimden geliyor
Soran+1 yılBasta mesafeliydim yani umrumda degildi o yuzden geliyordu
Soran+1 yılDun aramistim diger patronuma soylemis diger patronumda geldi bana dediki bir sıkıntimi var ben bana soyle demistim felan dedi sonra şimdi odasina cikmiyor benden kaciyor
Soran+1 yılbugun cagirdi yanina yaninda diger patronumda vardi otur dedi derdin ne dun ariyorsun birseyler soyluyorsun dedim benden kaynakli problemmi var dedim bana karsi eskisi gibi degilsiniz soguksunuz dedi bu sicaklik sogukluk ne anlamda dedi yani ilk geldigin icin insan bagirirmi seni tanimiyordum bile dedim huzursuz ettigimi dusundum dedi oyle bir sey olsa soyleriz seni ya kardesimiz olarak goruruz ya da eleman onun otesi olarak gormeyiz rahat ol felan dedi yemek yemiyorsun niye yemiyorsun dedi canim istemiyor dedim dedi sagligina dikkat et sorunlar cozulucek bir seys cozeriz cozulmiyecek bir seyse zaten baska sekilde hallederiz kovariz anlaminda dedi sonra tamam bak işine dedi çiktim o an dayanamadim aglamaya başladım tutamadim kendimi diger patronum geldi yanima dedi evham yapiyorsun ortada bir sey yokki uzme kendini kucuk kardesim olarak goruyorum seni felan dedi simdi patronum ne cay istiyor ne yemegini istiyor patronum goturuyor
Soran+1 yılArtik kendi halimde olucam heyecanim felanda kalmaz ellerimde titremez baya sert davrandi isimi yapip cikicam pek muhabbete dahilde olmiyicam o kadar duzelirmi
- +1 yıl
Kesinlikle öyle yap, düzelir, asla duygusal bir intiba bırakma. İşini yap çık git. Belliki başta yanlış giden bir şey oldu, en azından bundan için düzeltme imkanın var. İşyerinde de patron VS ile yakınlaşmak çok büyük hata. Samimi konuşmalar, özel mesajlaşmalar vb şeyler hiç iyi sonuç vermez. Neyse sizde artık öğrendiniz. Sıkma canını işine bak
Soran+1 yılDuzelirmi oyle yaparsam
Soran+1 yılZaten işime bakicam artik sadece agır geldi sert usluple konustu ikiside seni kardesimiz gibi goruyoruz bilmem ne dediklerinde hani sanki ben ikisinede yuruyormusum gibi dayanamadim cikistada agladim aksama kadar zor tuttum zaten kendimi sonra iki eleman gordu ne oldu dediler uykusuz kald dedim ciktim yarin kisa kesicem daha enerji sekilde guzel bir sekilde gidicem herkesle mesafemi koruyucam isime bakicam
Soran+1 yılOyle yapicam zaten ozel hayatinla ilgilenmiyoruz felan dedi
Soran+1 yılPeki yarin sorduklarinda ne soyliyim ya da o iki patronum ne dusundulerde bana onlari soylediler
Soran+1 yılHakkimda kotu dusunuyorlarmidir
Soran+1 yılAramiz normaldi ve bem cok fazla tebessum eden ve sessiz sakin cekingen biriydim pek kimseyle konuşmazdim ama yeni yeni alismistim konusmaya hepte gulumserim herkese karsi ama ilk patronum benden kaçmaya başlamıştı kendimi kotu hissettiriyordu bu bana evet benim ona karsi bir ilgim yoktu sonradan olusmustu ama brlli etmemistim sonra neyse benden kacmaya baslayinca ofise bile gec geliyordu yuzume bakmiyor sert cikismaya baslamisti bu 1 2 gunluk bir sey degildi baya boyle oldugu icin en son dayanamadim mesaj attim musaitmisiniz... bey diye oda aradi cevap veremedim sonra ben aradim buyur dedi bende iyi akşamlar dedim benim kafama bir sey takildi sormak istedim benimle ilgili problemmi var dedim bu saattemi takildi dedi saat 10 bucuktu dedi neyse yarin konusuruz dedi kapatti yarini diger patronum geldi yanima dedi bir problemmi var... beyi aramissin dedim evet ama burayla ilgili degil ozel dedim peki dedi gitti patronum geldi ikisi yukari cikti beni cagirdilar otur dedi sinirliydi sonra derdin ne kafanda kurup kurup gelip birseyler soyluyorsun dedi ama kurdugum bir seyde yok alenen kaciyordu bende dedim sizi huzursuz ediyorsam soyleyebilirsiniz dedi soylerim zaten burasi iş yeri özel hayatinla ilgilenmeyiz biz seni kardesimiz olarak goruyoruz sen nasil gorursun bilemeyiz dedim abim gibi goruyorum sizleri tamam dedi yemek yemiyorsun kendini yoruyorsun iş yapmak için yapma dedi felan bu şekilde
Soran+1 yılSonra beni cagirdi cay istedi cay verdim o kadar diger patronumda dedi ben sana benimle paylas dedim sorunlari bende zaten izinlerimi vs hep onunla paylasiyordum ama bu sorun onu ilgilendirmiyordu o yuzden paylasmadim dedi boyle olacagini biliyordum hep kotu dusunuyorsun dusunme felan dedi en fazla ne yapabilirsin ofisimi batirican felan dedi gitti bende cantami aldim yukari ciktim arkamdan koşa koşa diger patronumun odasina girdi zanneti çıkıcagimi soyliyicem işten cikip gidicem dedi patronuma betul burdami bende lavabodaydim oyle yani sonra cikisa kadar zaten zor tuttum kendimi cikista agladim gorduler arkamdan ne konustular bilemem yarin sorarlar
- +1 yıl
Anladım. Yani gece mesaj atmasaydın iyi olurdu, çok üstüne düşmüşsün. Senin yapman gereken sadece işine odaklanman. Sana mesafeli davranabilir ama sen onu çok kafaya takmışsın. O seni görmezden geliyorsa sende onu görmezden gelecektin işveren işçi statüsünde ilişkiniz devam edecekti. Neyse çok takılma yinede, yoluna bak. Özel değilse yaşın kaç ve patronlarının yaşı birde.
Soran+1 yılGecemi oluyor 10 bucuk ben farkinda degildim erken geliyor o saatler bana
Soran+1 yıl24 yasindayim biri 28 vardir bana karsi boyle davrananda 30 kusur vardir
Soran+1 yılÇok utaniyorum işe gitmeye yuzlerine bakmaya
Soran+1 yılBeni aldiklarina pisman olmuslarmidir benim cikmamida istemiyorlar
Soran+1 yılHaklisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence çok yanlış yapıyorsun asla bir patron işcisine ciddi bakmaz hatta onları kendilerinden altta görür ve zaaflarını kullanarak yatağa atma planı yapar ve işi bitince de yenisini bulur
06 Yorumla
Soran+1 yılYok o oyle degil bende zaten o yuzden etkilendim basta uzak durdum ama asla art niyet hissetmedim ne olduysa sonra benden kacip duruyor yuzume bakmiyor benden bir sey istemiyor
Cevap sahibi+1 yılbu kadını etkileme yoludur gösterir çeker seni etkiler sonrada adımı senden bekler
Soran+1 yılSonra ne olur bu kisi yataga atiyim soyle boyle bu kafada degil
Cevap sahibi+1 yılyahu bana bunu diyorsunuz ben gerçekten kendimi aptal zannediyorum karşınızdakinin zihniyetini nasıl anlayabiliyorsunuz sen sen ol dikkat et benim doğruluğumuda onunla yatarsan anlarsın
+1 yılSana ne söylesem boş iki şey dışında"Rahat ol" "umursama"
01 Yorumla
Soran+1 yılRahat ol umursama hayatta en son yapacagim iki şeydir :((
Gizli Üye(25-29)+1 yılAd senden ilgi görmeyince triplere girmiş sakın heyecan yapma ki yaparsın düzenli nefes alışverişi yap kısa ve net cvplar ver böyle şeyler tam benim ilgi alanım
018 Yorumla
Soran+1 yılYaaa o zaman bana yardim edermisiniz yarina kadar ben zaten heyecanli biriyim telefonda bile sesim felan titredi ne diyecegimi unuttum
Cevap sahibi+1 yılHeyecanıni belli etmemeye çalış yavaş yavaş nefes alıp ver iyi düşün kısa ve net konuş
Soran+1 yılBen soyliyeceklerimide unutiyorum
Soran+1 yılOna bir sey gotururken o nefes teknigini uyguladim ama ise yaramadi ellerim hep titriyor ve kalbim asiri hizli atiyor sesini duyuyorum nerdeyse basta boyle degildim ona karsi
Cevap sahibi+1 yılKonuşurken ellerini kullan sabit durma titremen o şekilde belli olmaz elini ileri geri götür konuşurken
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun
Soran+1 yılEl hareketi cok kullaniyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılÖzet olarak nefes kontrolü ve kısa net cvplar
Benim taktik bu mülakatlarda daha başarısız olmadım her zaman işe yarıyo
Cevap sahibi+1 yılKonuştun mu?
Cevap sahibi+1 yılBaşka bi iş bulamaz mısın?
Soran+1 yılÇıkmalimiyim cikmami istemiyorlar
Cevap sahibi+1 yılTripler falan bitmezse ya da soğuk davranması canını sıkacaksa
Soran+1 yılZaten utaniyorum gitmeye kimbilir ne dusunuyorlar hakkimda
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılSen yinede yapman gerekenleri yap
Cevap sahibi+1 yılCvp vermedin noldu
+1 yılBaşta ilgi gösterdiğini kafanda kurgulamis olabilir misin
06 Yorumla
Soran+1 yılKurgu degildi
- +1 yıl
Nasıl ilgileri vardı
Soran+1 yılYani eminim net begeniyordh
- +1 yıl
Hata yaptığını anlamış demek ki
+1 yılHerkesin içerisinde sormaz zaten.
05 Yorumla
- +1 yıl
Boşver düşme üzerine. Evli mi?
Soran+1 yılEvli degil bugun cagirdi yanina yaninda diger patronumda vardi otur dedi derdin ne dun ariyorsun birseyler soyluyorsun dedim benden kaynakli problemmi var dedim bana karsi eskisi gibi degilsiniz soguksunuz dedi bu sicaklik sogukluk ne anlamda dedi yani ilk geldigin icin insan bagirirmi seni tanimiyordum bile dedim huzursuz ettigimi dusundum dedi oyle bir sey olsa soyleriz seni ya kardesimiz olarak goruruz ya da eleman onun otesi olarak gormeyiz rahat ol felan dedi yemek yemiyorsun niye yemiyorsun dedi canim istemiyor dedim dedi sagligina dikkat et sorunlar cozulucek bir seys cozeriz cozulmiyecek bir seyse zaten baska sekilde hallederiz kovariz anlaminda dedi sonra tamam bak işine dedi çiktim o an dayanamadim aglamaya başladım tutamadim kendimi diger patronum geldi yanima dedi evham yapiyorsun ortada bir sey yokki uzme kendini kucuk kardesim olarak goruyorum seni felan dedi simdi patronum ne cay istiyor ne yemegini istiyor patronum goturuyor
- +1 yıl
Sen asistanımısın? Normal işine bak. Neden duygusal yaklaşıyorsun? Sevmek ve sevilmek iş yerinin etiğine uymaz. Sanki adamla evleneceksin.
Soran+1 yılZaten işime bakicam artik sadece agır geldi sert usluple konustu ikiside seni kardesimiz gibi goruyoruz bilmem ne dediklerinde hani sanki ben ikisinede yuruyormusum gibi dayanamadim cikistada agladim aksama kadar zor tuttum zaten kendimi sonra iki eleman gordu ne oldu dediler uykusuz kald dedim ciktim yarin kisa kesicem daha enerji sekilde guzel bir sekilde gidicem herkesle mesafemi koruyucam isime bakicam
Bence diğerinin yanında açmaz bu konuyu
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılTekstil mi?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne