Yemin ederim parası için değil önyargi ile yaklaşmayin patronum beni aradı yarın konusucaz sizce anlamismidir?

Patronum baslarda beni begeniyordu ben orali olmuyordum sonra benimde ona karsi ilgim olustu 3 bucuk ay calisiyrum sonralari bana karsi tavir almaya başladı ve bir iki gunluk degil yuzume bile bakmiyor gecen gunde elim ayagim titredi herkesin icinde ona karsi oda beni rahatlatmak icin konusturdu sonra bu soguklugundan dolayi mesaj attim musaitmisiniz diye beni aradi cevap veremedim mesaj atti bana bir sey soyliyeceginiz zaman ya da soracaginiz zaman arayin diye aradim dedi buyur dedim iyi aksamlar benim kafama bir sey takildi dedim dedi bu saattemi ses tonuda biraz soguktu sonra dedi evet buyur dedim bana karsi ilk bastakiyle sonraki tavriniz bir degil benden kaynakli sorunmu var dememe kalmadan yok bunlari yarin konusuruz dedi kapatti yarin elemanlarin icinde konuyu acarsa heyecandan olurum zaten onlarda suphe ediyordu ona karsi bir seyler hissettigimde sizce ne soyliyim yarin lutfen yardimci olabildiginiz kadar olun😔😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse kullanmiyormu bu siteyi
Güncellemeler
+1 yıl
Mudurumde var orada oda bana karsi asiri ilgi duyuyor ben yuz vermiyorum onunla ilgisi olabilirmi
Yemin ederim parası için değil önyargi ile yaklaşmayin patronum beni aradı yarın konusucaz sizce anlamismidir?