Bir miktar para gondermis dun tesekkur edemedim birde cok cekiniyorum kendisinden ama bugun yuz yuze soyleyebilirsem geldiginde diyicem ki; Sanırim ramazan dolayisiyla bana bir miktar para gondermissiniz tesekkur ederim kesenize bereket desem garip olur mu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabi ki teşekkür et ince bir davranış. İlgin var mı hiç ona karşı? Veya onun sana?
Benim vardi 3 yil calistigim yer ilk girdigim hatta ilk gordugum dakikadan olustu garip ama olustu sebebi patron oldugu icin degil parasi gucu icinde degil bana asiri cekici gelmisti ilk gordugum dakika dis gorunusude ahim şahım degil ama bir guzel enerji gecmisti daha once calistigim yerde dis gorunusu gucu parasi pulu olan patronumun bana karsi ilgisi vardi sirf o yuzden isi birakmistim hatta adamdan tiksiniyordum korkuyordum bu kisiye karsi oyle olmadı sonrası zamanla ilgimj anladi onunda bana vardi mesafe koydu sınır koydu kendisine mesai saati icinde bile yazmami aramami istemedi disinda yazdigimda mudurum beni ariyordu hala oyle benden kaciyor uzak duruyor sonra zaten evliymis onu ogrendim bende uzak durdum sadece mudurumle muhattap oluyordum artik mesela dun mesajda tesekkur etmedim yazmami istemedigi icin o yuzden yuz yuze edicem
Evet yüz yüze et. Gülümsemeyi ihmal etme. Biraz da ilgili davran bence. Kahve falan teklif ederse kabul et.
Evli kendisi kotu niyetlede yaptigini dusunmuyorum altinda kotu bir sey aramadim o yuzden tesekkur edicem zaten
Tamam sert davranma ince davranışlarını tersleme diyorum. Muhtemelen akşam kahve içelim der, kabul edecek misin?
Ne kadar hayalperestsiniz oyle birsey demez oyle biri degil diyiyorum desede zaten kabul etmem
Ben de diyorum ki kabul et ayıp olur. Şirkette sıkıntı yaşama diyorum.
Niye ayip olsun ve ne gibi sıkinti yasarim
Ya işte maaş artışını az yapar, kıdem vs olayları varsa geç verir. Ondan dolayı yüz ver biraz patrona dedim. Kahveyi kesinlikle reddetmen doğru değil
Ya etmez oyle birsey kahve teklifi vs
Bak eder demiyorum. Ederse reddetmen zarar verir sana diyorum
Hatta gerekiyorsa sen teklif et, siz madem bir jest yapmışsınız ben de size kahve ısmarlayarak kendi imkanlarım kadar bir jest yapmak isterim de.
ben gönderdiği parayi direk geri verirdim , ihtiyacım yok thenksss derdim
Belki ihtiyacı var
Normalde elden verince almiyorum tesekkur ederim diyiyorum ama ramazanda sadece bana degil baskasinada gondermis bu sekilde yaparsam sapik muamelesi etmis olmaz miyim
Ramazan oldugu icin gondermis
@meraklibilginpanda umrumda değil
Soran kişi
yani sen bilirsin ben genede almam , bankadan atsın isterse yine gönderirim ona geri parasını.
İhtiyacım yok
Zİ*kecek yapıyo kendine ne ramazan’ı kendinizi kandırmayın
bence garip olmaz ve bunu kesinlikle yapmalısın.
Dun soyledim rica ederim dedi
çok iyi.
odasına gir bir de seviş istersen usulen konuşurken dersin sadece sana mı göndermiş.
Garip olmaz neden olsun
Sizce neden gonderdi ramazan diyemi bu adam surekli benden kacan ve benim kendisinden uzak durmami isteyen biri ki uzak duruyorum mudurumle muhattap oluyorum kendisiyle muhattap olmami bile istemeyen birisi
Belki bu uzak durmaya bi son verip yakınlaşmak için
Sadece bana degil baskasinada gondermis
O zaman altinda bir şey arama teşekkürler et yeter
Aramiyorumda sasirdim cunku ilgim vardi ona onunda bana oda zamanla sinir koydu ve uzaklasmisti bende oyle kendi hesabindan gondermezdi mudurumden gonderirdi ya da bir personel uzerinden gonderiyordu gonderecegi zaman bu sekilde yapinca sasirdim
Sana yapmamış herkese yapmış
Evet normalde herkese yapacak olsa bile bana kendisinden gondermezdi mudurum araciligiyla ya da personel
Onuda ona sor ne değişti böyle oldu özelliğim ne diye
Kapı disari etsin
Niye kapi dışarı etsin ki
Beni oyle seyler soramam yani sorduğumda kiziyor azarliyor gönderiyor
O zaman sende teşekkür bile etme
Tesekkur etmezsem olmaz ayip olur
Sen neyin pesindesin 🤣iyiki patronun değilim
Birseyin pesinde degilim
Yaş kaç senin
Yaş kaç senin ki
27 ben 34 o
Anladım canım sen o zaman sade bir teşekkür et