SeLamLaaaar 🌺✌🏻 uzun uzun açıklamaya gerek yok. Reddettiğin insan çok güzel/yakışıklı olursa ne hissedersin? Ne geçer içinden o an “ah ben bu kafamı nerelere vurayım 😅” der misin meselaGörsele karar veremedim 😅✌🏻
Ben insanları sadece dış görünüşü ile tartmam elektrik ya vardır ya yoktur elektrik alamadığım bir kişi evrim geçirse benim için çok bir şey değişmez açıkçası elektrik aldığım biri evrim geçirse sanırım çok kıskanırım 😃 çünkü onun elektriğini sadece ben almak isterim ve başkalarını da çarpar diye korkarım ⚡️
Bir kadın, güzel olduğu için sevilmez, Sevdiğin için güzeldir o. Sırf sen seviyorsun diye herkesten farklıdır, herkesten başka bakar gözleri. Senin ona verdiğin değer kadar anlamlıdır, sevdikçe daha da güzelleşip kıymetlenir. Bir kadının güzelliği bilmiyorum kaç para eder, ama sevdiğin kadının bir gülüşü dünyalara değer
yani demem o ki evrim geçirse de kalbe dokunmayan her şey eksik kalır. O yüzden yine bir şey değişmez
Eğer birisini güzelliği için seviyorsan, o Aşk değil Arzudur…Eğer birisini zekası için seviyorsan, o Aşk değil Hayranlıktır…Eğer birisini zenginliği için seviyorsan, o Aşk değil İlgi duymaktır…Fakat, birini seviyorsan, ve bilmiyorsan neden…BU AŞKTIR !
Zaten mesele de o sanırım. Karaktere estetik yaptıramayan dudaklara yaptırıyor. Açığı öyle kapatmaya çalışıyor ama bu daha da korkunç. Ona düşecek anca abaza bulur 😂😂😂
Ya anlık bir pişmanlığım olabilir belki ama bunu o kadar da dert etmem, minimum 1-2 gün pişmanlık duyarım yani hepsi bu :D Diyelim ki başımı duvarlara vuracak kadar pişman oldum ve aşık oldum. Ne yaparım hemen anlatayım ; İletişim kurarım, sohbet ederim ve tartıp ölçerim bana karşı davranışları nasıl, mesajlarıma dönme hızı, yazarken istekli mi, muhabbet etmeye meraklı mı diye. Kendimce gerekli analizi yaptıktan sonra eğer bir ışık görmüşsem tekrar bir adım atarım. Ama o ışığı görmemişsem ve bu süreçte çok soğukluk hissetmişsem hiç o topa bile girmem.
1. kiz zaten guzelmis, 2. abide de pek bir degisim olmamis. Neyse reddettigim kisi hic evrim gecirmedi ama boyle bir sey olsaydi uzulurdum kacirdim diye😄 genelde orn eski sevgililerim benden ayrildiktan sonra garip bir sekilde birden cirkinlesiyorlar o yuzden sorun yok :)
Sevmiyorsam, hicbir zaman sevmem diyecektim ki Burak ozcivitin eski halini gorunce dehşete kapıldım Hoş şu anki hali bile hicbir zaman tipim degildi neyse konumuz bu diyil
Demem, zaten birini reddettiysem onu sevmiyor ve ruh eşi olarak görmüyorumdur o yüzden reddetmişimdir. Sonradan istediği kadar yakışıklı olsun beni ilgilendirmez pek.
Yani ben o kişi için mutlu olurum. O kişiyi evrim geçirmedi veya çirkin diye reddetmedim aşık olmadığım için reddetmişimdir evrim geçirse bişey hissetmem ama şaşırırdım galiba