Yani bende olan seylerine ben bakamıyorum bile dokunamıyorum da gözlerim doluyor direk insan görünce bile aklına gelir direk. Ama o onda benim çok emeğim var kıyafetleri kitapları elindeki telefonu bile bozulunca ben de para koydum yaptırdık yani ama görüyorum ki hala benim aldığım kıyafeti giyiyor benim aldığım romanı paylaşıyor insanın aklına gelmezmi ya nasıl bir şey bu bir de çok kötü ayrıldık yani beddualar etti engelledi filan yollarım hediyelerini filan dedi ortak bir yere bırakırım dedi bende hangi birisini dedim sonra göndermemiş. Kendisi bitirdi yani hala da kullanıyor arsız gibi kuzenime de zaten kullanmıyorum duruyor diyormuş görüyoruz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kullanırım duygusallık yapmaya gerek yok benim yolladıklarımı da o kullanır istemem yani
Ama ölsen umrumda değilsin işte evime gelme yollayacam filan dedi ben zaten istemedim ama kendi kendine kudurdu bende gönder lan dedim gene göndermedi ozaman da giyme ver kurumlara bağış yaparım daha iyi dedim hala yüzsüz bh
sorunun başını okumamışım kötü ayrıldıysak çöpe atarım anlaşmalı ayrılıksa yukarıda dediğim geçerli :D
Aldatıldım terk edildim ben buldum aldatıldıgımı da. Yani baskasıyla flört ediyormuş zaten ayrı şehirlerdeyiz onunla bir den suphelendim araştırım doğru çıktı ben hesap soracakken o direk engelledi ve bitti birde arsız beddualar etti bende gözüne dizine dursun emeklerim dedim gönderirim hediyelerini de demiş gönder lan dedim göndermedigi gibi bir de herkese zaten kullanmıyorum diyor bir bakıyorum üstünde benim aldığım kazak yuuh
düpedüz gurursuzmuş en azından böyle bir insandan kurtulmuşsun kullanırsa kullansın boşver ayrıca aldatma olayına girmedim bile orası başlı başına iğrenç
Sekiz sene mi verdim sevdim ilk oda yakınlastı ben sonradan aşık oldum ondan görünce ilgi sonra kapıldım güzeldi herşey zaten uzaktan akrabayız biz bunla aynı köylüyüz derken geziyorduk egleniyorduk filan beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık sonra on altı yaşındaydım ben sana aşığım dedim biliyorum ama olmaz dedi unut çocuktuk dedi konuşmadım kestim iletisimi sonra sekiz ay geçti başka birisiyle oldu o sonra geri geldi karşılaştık konuşmaya başladık tekrar neydik tam bilmiyordum bile ama hediyeler iltifatlar birbirimize hergun de o arıyordu. Hergun okul çıkışı mutlaka arardı gezerdik ederdik sonra üniverstesinden birini bulmus onla konuşmaya başlamış öğrendim araştırdım buldum konuştuğu kişiyi doğruladı oda bende dayanamadım ağzıma geleni dedim konuştuğu kişiye oda ona söylemiş tabi kıyamet koptu sen kimsin hayatıma karışamazsın arkadaşlarımı ekleyip küfür edemezsin lan gezerken filan kimdim ben ben açıldım söyledim sevdiğimi gizlemedim ki sen benle gezdin
Kaç yaşındasın sen
26 yani ilk askımda sayılmaz ama ilkkez boyle birisini sevdim ben oda narsist çıktı resmen
ilk aşklar biraz zor atlatılır ve aldatılmadın o kendine güvenemediğinden karaktersizlik yapmış önüne gelen herkesede yapar emin ol
Zaten benden sonra birisiyle olmuş ona da tutmuş benim numaramı vermiş biz bir senedir konuşmuyoruz görüşmüyoruz ama sevgilisine benim numaramı vermiş sevgilisini birisi arayıp sevgilin seni aldatıyo demişler özel numara dan bu salak da benden bilmiş benim numaramı vermiş beni arattı. Bende seni ve sevgilini tanımıyorum eğer benden supheleniyorsa versin karakola beni araştırsın ama ben değilsem ben sizi verecem mahkemeye dedim kapattım galiba onuda aldattı. şu an yabancı birisiyle konuşmaya başlamış yurt dışında yaşan birisiymiş internetde tanışmış
Hayır
Bu niye Kullanıyor ozaman bu dolabını açsa zaten yarısı benim aldığım kıyafet de yani kötü bitti kendisi terk etti beddualar etti yollarım dedi gönderirim dedi göndermedi de hala da giyiyor
İvit efenim. Kullanırım
Ben zaten istemedim kendi kendine beddualar etmiş filan bende gözüne dizine dursun dedim. Sonra yollayacam hediyelerini de dedi gönder lan dedim göndermediği gibi herkese birde kullanmıyorum zaten değeri yok diyor sonra da giyiyor hala
Evet