Erkek arkadaşımdan yanlış anladığım için ayrıldım ama ayrılırken çok kırdım onu aciklama yapmaya çalıştı dinlemedim bile engelledim heryerden az önce olayı bir arkadaşından öğrendim. Haksiz olduğumu anladım. Sizce ne desem beni affeder? şu an uzagiz buluşamiyoruz hediye de gönderemiyorum yani sadece mesaj ve konuşmayla bişeyler yapmaya çalışıcam sizce ne desem gönlünü alabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
İlişkimi veya beni yargılayin demedim düzgün bir şekilde sadece sorduğum şeye odaklanıp ona göre yorum atarsanız sevinirim.
Sevgilimi yanlış anlayıp üzdüm gönlünü nasıl alabilirim?
Neden onu dinlemeden engelliyorsun sonuçta sevgilin birbirinizle konuşarak durumu çözmenir gerekirken senin yapmış olduğuna bak yanlış anlayıp ayrılmışsında bende olsam çok kırılırdım.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok haklısın ya ama durum şu olaydan önce yaptığı şeyi bana haber vermedi ve biz limoniydik zaten yani tartışmıştık tesadüfler üst üste gelince ani bir salaklıkla yaptım sence ne desem affeder?
Çok üzüldüğünü seni dinlemeden engellediğime pişman olduğunu bir sorun olunca birlikte halletmemiz gerektiğini özür dilemek istediğini söyleyebilirsin umarım affeder.
Evet ama olay baya farklı yani direk yapmadım. Ondan önce de tartışmıştik inadıma yapıyor sandım ayrıca yapmadan önce bana haber bile vermedi. Herneyse sadece gönlünü nasıl alabileceğimi sordum bir fikrin var mı
Ya konu şu biz tartismistik o wp kullanmaz wp açmış ve benden habersiz wp'de bazı gruplara katılmış içinde o tarz kızların da olduğu sonra mesajıma cevap vermeyip wpda durum paylaşmış ben bunu görünce çıldırdım zaten tartışmıştik ağzıma geleni söyledim ayrıldım. Bugun arkadaşıni bir ders icin aradım haberi yok ayrildigimizdan sonra bana aranız nasıl dedi durumu anlattım sonra bana wp yi iş için ben ona açtım katıldığı gruplar da benim grubum yani teli bendeydi ben gösteriyordum nasıl kullanacağını durum paylasmayi gösterirken durum falan paylaştım falan dedi. Sonra erkek arkadaşıma sordum o da aynısını anlattı zaten wp kullanmayı bilmiyordu olay bundan ibaret
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden onu dinlemeden engelliyorsun sonuçta sevgilin birbirinizle konuşarak durumu çözmenir gerekirken senin yapmış olduğuna bak yanlış anlayıp ayrılmışsında bende olsam çok kırılırdım.
Çok haklısın ya ama durum şu olaydan önce yaptığı şeyi bana haber vermedi ve biz limoniydik zaten yani tartışmıştık tesadüfler üst üste gelince ani bir salaklıkla yaptım sence ne desem affeder?
Çok üzüldüğünü seni dinlemeden engellediğime pişman olduğunu bir sorun olunca birlikte halletmemiz gerektiğini özür dilemek istediğini söyleyebilirsin umarım affeder.
Söyledim hepsini şu an işi var bakalım affeder inşallah şeker gibi çocuk ya kaybetmek istemiyorum
İnşallah sende artık biraz daha dikkatli olursun😊
İnşallah ya affetsin yeter.
yaptığın hataya göre değişir ama eğer ilişkiniz düzelir o saatten sonra aynı ilgiyi alakayı bekleme
Yok ya o kıyamaz bana
valla aşırı sevdiğim biri vardı yalanları acayip soğuttu beni ben bile ondan soğuduysam millet birbirine neler yapmaz
Ama ben ona hiç yalan söylemedim yanlış anladım sadece ayrıca onu çok sevdiğimi biliyor
Beyinsizsin isterse en büyuk hatayi yapsin yinede dinlemeden yargilamiycaksin aptallik etmişsin
Evet ama olay baya farklı yani direk yapmadım. Ondan önce de tartışmıştik inadıma yapıyor sandım ayrıca yapmadan önce bana haber bile vermedi. Herneyse sadece gönlünü nasıl alabileceğimi sordum bir fikrin var mı
Özür dilerim bitanem hatasız kul olmaz beni affet de barısır
Samimi bir şekilde özür dilerdim.
Ya diledim ama yetmedi sanki sence ne demeliyim
Kırgınlığının gitmesi için biraz zaman ver.
Haklısın özürümü dileyip zaman vericem
Ergenler gibi davranıp ergeneler gibi yaşıyorsunuz. Şimdi işin daha zor. Ben olsam yüzüne nike bakmam ama sen yinede ortam yapmaya çalış.
Sen değilsin ama işte konu o
Özür dile peşinden koş
Mecbur yapıyorum 😂sen olsan affeder misin
Affederdim güzel bı özüre 😄 ne kadarlik ilişkindi
8 ay olacak Ya genelde o da öyle zaten eğer tarstismalarimizda o hakliysa başta süründürür sonra affediyor ama bu seferki baya ağır oldu ya
Konu ne ki? Özelden yazsana
Ya konu şu biz tartismistik o wp kullanmaz wp açmış ve benden habersiz wp'de bazı gruplara katılmış içinde o tarz kızların da olduğu sonra mesajıma cevap vermeyip wpda durum paylaşmış ben bunu görünce çıldırdım zaten tartışmıştik ağzıma geleni söyledim ayrıldım. Bugun arkadaşıni bir ders icin aradım haberi yok ayrildigimizdan sonra bana aranız nasıl dedi durumu anlattım sonra bana wp yi iş için ben ona açtım katıldığı gruplar da benim grubum yani teli bendeydi ben gösteriyordum nasıl kullanacağını durum paylasmayi gösterirken durum falan paylaştım falan dedi. Sonra erkek arkadaşıma sordum o da aynısını anlattı zaten wp kullanmayı bilmiyordu olay bundan ibaret
Katıldığı grup ne yazsana özelden