Aşk İlişkileri Eski sevgilinize burdan ne söylemek istersiniz? ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor "İyiyim" dediğimde "emin misin?" diyesordun mu? diyorum ben.. Güncellemeler+1 yıl Soran olursa ; Bu genç eskidi dersin. Eski sevgilinize burdan ne söylemek istersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bir tek dileğim var, musmutlu ol yeter ✌🏻 2 0 Yorumla
PolyannaElisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Kalbin o kadar güzel ki, senden gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor. 1 0 Yorumla
ahuyucel Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. "seni sevmedim ama benide senin gibi sevecek biri cikacagini sanmiyorum" derdim 1 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Iyi olsun mutlu olsun kötü birşey demem sonuçta zamanında iyi anılarım oldu çirkin olmaya gerek yok. 1 0 Yorumla
-TanrımKonuşmalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eskiye laf sokmak için uğraşırken yenisini kaybedemem falann 🤢 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hiç sevgilim olmadı eski sevdiğim kişiye şunu derim eşin ve çocukların ile mutlu ol 1 0 Yorumla
TheLeon Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Allah uzun ömür versin. Allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin.😂😂 1 0 Yorumla
blaaack01 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İyiyim dediğimde emin misin diye sordun mu? Güzel açıkladın 😪 1 0 Yorumla
suskungeveze93 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Allah belani versin it herif derdimHayatımın içine etti😂😂 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Şükür ki eski sevgilim olmadı kalbimi lüzumsuz kişilere vermedim özel kişiye saklıyorum 1 0 Yorumla
BeşiktaşlıHatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İşine baksın benden uzak olsun yeter 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Hayat boyu mutlu ol, iyiki seni tanıdım. 1 0 Yorumla
Kumralvampir___ Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. Allah kahretsnnn😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir tek dileğim var, musmutlu ol yeter ✌🏻
Kalbin o kadar güzel ki, senden gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor.
"seni sevmedim ama benide senin gibi sevecek biri cikacagini sanmiyorum" derdim
Iyi olsun mutlu olsun kötü birşey demem sonuçta zamanında iyi anılarım oldu çirkin olmaya gerek yok.
Eskiye laf sokmak için uğraşırken yenisini kaybedemem falann 🤢
Hiç sevgilim olmadı eski sevdiğim kişiye şunu derim eşin ve çocukların ile mutlu ol
Allah uzun ömür versin. Allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin.😂😂
İyiyim dediğimde emin misin diye sordun mu? Güzel açıkladın 😪
Allah belani versin it herif derdim
Hayatımın içine etti😂😂
Şükür ki eski sevgilim olmadı kalbimi lüzumsuz kişilere vermedim özel kişiye saklıyorum
İşine baksın benden uzak olsun yeter
Eski sevgiliden banane ya
Hayat boyu mutlu ol, iyiki seni tanıdım.
Bana yaşattığıni yaşa.
Benden uzak allaha yakın ol
Valla o konuda derdim yok Toprağım 😂
Seni seviyorum smjllkmnrz
umarım mutlu olursun..
Eski sevgilim yok.
Hiçbir şey.
Yazarsam ban yerim
Kahrolasıca hain
Allah yolunu bahtını açık etsin
Hiçbir şey
Allah kahretsnnn😂😂