Bugün hislerimi ve düşüncelerimi sana açıklamak için bu yazıyı yazmaya karar verdim. Lise yıllarında birlikte geçirdiğimiz zamanların bazı anıları, içimde sızlayan bir hüzünle dolu.
Bir zamanlar, hayatımın merkezi olduğunu düşündüğüm bir ilişki yaşadık. Birlikte büyüyeceğimize, hayallerimizi paylaşacağımıza inanıyordum. Ancak zamanla fark ettim ki, bu ilişki bana değerli bir deneyimden çok daha fazlasını öğretmedi.
Geriye dönüp baktığımda, bazı durumların beni sınırladığını ve mutluluğumu engellediğini fark ediyorum. Sana olan güvenim zedelendi ve kalbimde bir hüsran hissi oluştu. Birlikte geçirdiğimiz zamanlarda, zaman zaman ihmal edildiğimi hissettim ve kendi ihtiyaçlarımı sürekli olarak geri plana attım.
Lise yıllarında, kendimi keşfetmek ve büyümek için bir fırsat olduğunu düşünmüştüm. Ancak seninle geçirdiğim zamanlarda, kendi potansiyelimi gerçekleştirmek yerine, senin beklentilerini ve isteklerini yerine getirmeye odaklandım. Kendimi kaybettiğimi hissettim ve kendi değerimi unuttum.
Artık içimde bir hüznün, hayal kırıklığının ve sitemin olduğunu kabul etmek zorundayım. Lise yıllarımızda, yaşadığımız ilişki bana güçlüklerin üstesinden gelme ve kişisel sınırlarımı çizme konusunda bir ders oldu. İlişkimizin eksikliklerini ve yaralarını görmek beni kırdı, ama aynı zamanda beni daha güçlü kıldı.
Bu yazıyla sana sitem etmek veya suçlamak istemiyorum. Sadece içimdeki duyguları ifade etmek ve geçmişi kabullenmek istiyorum.
Doğruyu , gerçeği keşke 10 sene geçirip 2 çocuk yapmadan önce anlamış olsaydın. Belki bazı şeyler daha oabilir hale gelirdi. Hiç bir şey bırakıldığı gibi kalmaz. Bunu sonunda öğrendin ama geç kaldın.