Vay anasını para her seymiş dedim bugün ilk defa. Evlenen kuzenlerimi akrabalarimi görünce. Ben de sanıyordum sevgi mevgi oluyor. Harcanan paralar ağız ucuklatir, ben de diyorum beni niye seven yok 😂😂 param yokmus. Yakısıklı da degiliz zaten flört de yok. Okumakla da zengin olunmuyor. Ne yapacaz diyin hele.
Güncellemeler
+1 yıl
Garibanın yüzü ne zaman gülecek @mk dünyasinda da biz görecez.
Yakışıklı olsaydım veya param olsaydı sevilirdim değil mi?
Utangaç insanın sevgilisi olmaz düşük özgüveni olanın yine sevgilisi olmaz özgüvenini yükselt para önemli bir faktör ama iş sende bitiyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neyle özgüvenimi yükselteceğim. Yeni kıyafet alamıyorum, ortamlarda bulunacak param yok. Okudugum bölüm zor, bi de kursa yazildim ona her ay para vermek zorundayim. Dımdızlak bir herifim. Yapabildigim tek sey ders calismak. Baska bir sey yapmiyorum, yapamıyorum. Her seyi ayni anda yapacak imkan yok maalesef.
Sevgilim olsun diye kendini sartlandirisan zaten olmaz akışına bırak zamanı gelince zaten olucak içine kapanık biri olmaz sürekli kızlarla muhabbet için de ol sürekli etkileyi bir rol oyna ama bunu yaparken çok kasma yani çok bağlanma o güveni aldıklarında sana gelicek lerdir
Bu kafayla yanlız kalırsın zaten biraz hayat algini degistirmeni öneririm çünkü yarın bir gün sevgilin olsa ya bu beni seviyor diye onu her dediğini yaparsın oda ağzına sicar gider hayata bakış acini değiştir
35 yasinda gariplerimin eli biraz para görüyo o da dugune gidyor. Sonra 20 sene o borclari öduyor ve emeklilik gecmis olsun. Sjxjc hayati yasamadan ahiretlik oldunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Utangaç insanın sevgilisi olmaz düşük özgüveni olanın yine sevgilisi olmaz özgüvenini yükselt para önemli bir faktör ama iş sende bitiyor
Neyle özgüvenimi yükselteceğim. Yeni kıyafet alamıyorum, ortamlarda bulunacak param yok. Okudugum bölüm zor, bi de kursa yazildim ona her ay para vermek zorundayim. Dımdızlak bir herifim. Yapabildigim tek sey ders calismak. Baska bir sey yapmiyorum, yapamıyorum. Her seyi ayni anda yapacak imkan yok maalesef.
Sevgilim olsun diye kendini sartlandirisan zaten olmaz akışına bırak zamanı gelince zaten olucak içine kapanık biri olmaz sürekli kızlarla muhabbet için de ol sürekli etkileyi bir rol oyna ama bunu yaparken çok kasma yani çok bağlanma o güveni aldıklarında sana gelicek lerdir
Şartlandırmıyorum ki, olacağını da pek sanmıyorum zaten. Max görücü usulü benimki. O da bakalım anlasabilecek birini bulursak.
Bu kafayla yanlız kalırsın zaten biraz hayat algini degistirmeni öneririm çünkü yarın bir gün sevgilin olsa ya bu beni seviyor diye onu her dediğini yaparsın oda ağzına sicar gider hayata bakış acini değiştir
Kendi dengin biri bulunca
Kızlarımız şu aralar cok yüksekten ucuyor haberiniz yok galiba
Ya kız ya annesi illaki bir pürüz oluyor
Sen öyle kızlar buluyorsun bence madem sen yakışıklı değilsin o zaman güzel olmayan sessiz sakin maddi durumu pek iyi olmayan kızlar bul
Beraber aç mı kalalım, paramız yok😅
Zengin kız bulacağına inanıyorsan kolay gelsin 😂
Ben sevip sevilecegim bir iliskim olsun istiyorum da işte dünyada da her sey toz pembe degil. Belli seyler gerekiyor.
Kader kısmet bu işler erkekler taa 35 yaşında evleniyor artık sen daha gençsin hemen karalara bağlama
35 yasinda gariplerimin eli biraz para görüyo o da dugune gidyor. Sonra 20 sene o borclari öduyor ve emeklilik gecmis olsun. Sjxjc hayati yasamadan ahiretlik oldunuz
Evet