AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece korku var gelecekle ilgili acaba der miyim diye kendşmş çekersin
Böyle bir duruma düştüğün oldu mu
Olduğu için paylaştım ben de 😅
Sence bırakıyım mi hem de ona umut vermemiş olurum duygularımdan emin değilim
Değilsen bırak ona da günah sana da
Bol boşuna zaman tüketme umutları artırma cidden BK
Yine de biraz baglandım sanırım üzülürüm yine de aynen en mantıklısı
Ben bir psikoloji okumus biri olarak sana anlatyim seviyormusun hemen anlayalim şimdi kisa suredemi baglandin yoksa bira uzunmu ve bu baglanma bakisma vs bundan ibaret boylemj gerceklesti?
Evet evet aynen dediğin gibi flört zaten konuşmadık uzun süredir var ama duygusal gelgit yaşıyorum bu seviyor muyum sevmiyor muyum emin değilim mesela sabah diyorum ki yok ya kesin sevmiyorum akşama seviyor gibi hissediyorum
Anladim peki onu dusundugunde nasil hissediyorsun ben normalde iyi anliyorum insanlari asik mi degilmi cozuyorum sana yardim etmek istedim sadece😊
Huzurlu hissediyorum sakinlik
Tm iyi bisey peki sabah aksam degisik olmanin sebebini soyliycem iliskininiz hangi dereceye kadar geldi yani mesela aranizdaki samimiyet nasik normal bir arkadas gibimi birbirinizle nasilsiniz rahatmisiniz konusurken veya yanyanayken falan
Mesela en son ne zaman konusp gorustunz
Ben rahat hissediyorum o utangaç
He simdi anliyorum yavas yavas sen konuyu actikca daha iyi
Konuşma aşmasına geçmezdik daha flört aşamasında😅
Geçemedik
Peki son olarak utangac muhtemelen bundan kaynaklaniyor sen tam kestiremiyorsun ama halbuki sevgi var icnde ona karsi birde sunu sorucam sana flort dedin sevgilli olalim falan yanj daha ileriye gelmekten falan bahsettimi hic sevfili olmak istedigini falan soyluyormu cocuk cok utangac olabilir bu arada
Nasil konusmaya gecemediniz? orayi anlamadim😅
Sadece bakışma var ben bunu devam ettirmek ya da ettirmemek konusunda emin değilim bakışmayı
Flort bile olmuyor o zmn simdi isler karisti bir dakka e madem bakisma birbirinize belli ediyorsunuz demek neden ilerisi gelmedi hic sence
Çok utangaç bence
Cesaret vermeyi denedinmi buyuk ihtimal iliski olmamistir daha once ya da coknaz olmustur
Az olmustur
Ama emin değilim ki ileriye götürmek konusunda
Senin kafan karisik once bunu net hale getirmen sart bak simdi gercekten sevormusun bunu bi kendine sor uzun zamandir gormuyom dedin ne kadardir gormuyon bu sure icinde soguma evresine gecmis gibisin su anda ne kadar zamandir gorusmuyorsunuz su an
Okul kapandığından beri ama bir tane kullanılmayan ders grubu var orda o da var ne o çıkıyor ne ben çıkıyorum
Son olarak bunuda yazarsan teshisi koyalim daha sormiycam korkma😊😊 rahatsiz etmiycem
Neyi
Yok yani ay yil olarak sordum olarak yani
Teshisi koyucam
Baktığını farkettiğim zamanı soruyorsan 2 sene oldu
2 senemi ben 3 ya da 5 ay zannediyorum canım gercekten iki sene ise gercekten sen ya sevmissin asik olmussun yani o zaman dilimi icinde 2 sene az olmadigi icin su andada bıkma moduma gecmissin kafa karisikligi baslamis
2 sene gormedigin halde nasil hala aklinda
Of durum da çok karışık aslında aklımda yokdu zaten gruplarda da yoktu ki taki o grupta olana kadar yani o grupta olduğu süre dediğin gibi 5 6 ay
Yanlis oldu yani gorusmediginiz zmaa dilimini sordum sadece yani en son ne zaman gorustunuz gordunuz birbiriniz i o anlamda benimde kafam karisti😂
En son bir sene önce
Valla senin durum acayip karisik benden bu kadar konusmaya calis su andan itibaren yakinlasmaya calis bi bakalim ne yapcak gorusme imkanin var mı okul kapali su an ama
Yakınlaşırsam duygularımdan emin olur muyum sence
Tabi yaklasirsan canlanir duygular su an soguksunuz belli iyi 1 sene icinde gormeden sogumamissin bende anlamadim demekki seviyorsun
Daha netlesir her sey uzak kaldigin icin acabalar kafana giriyor iste ama yakin olsan olmaz
Tamam teşekkür ederim 😊
Rica ederim kafani sisirdik ama ksra bakma hatta bugun yakinlasma imkanin varsa hemen yap bence cunku sen seviyorsun anladim ben
Yok asıl ben seni rahatsız ettim kusura bakma
Onemli degil canım