NEDEN HER YERDEN ENGELLEDİ?

Selam arkadaşlar, sevgilimle böyle bi konuşma geçtikten sonra instagram ve whatsapptan engelledi.(Ben yazmasam beni merak eder mi diye o yazana kadar yazmadım. Saçma bi hareket yaptığımın farkındayım 😔😔😔😔😔) Kaç kere aradım açmadı telefonlarımı. Mesaj yazdım dönmedi. (Attığım mesaj şu şekilde. " ... Hiçbir açıklama yapmadam her yerden engelledin. Arıyorum açmıyorsun da. En azından neden böyle yaptığına dair bir açıklama bekliyorum. " ) Neden hiçbir şey söylemeden engelledi. Aklımda soru işaretleriii var. Trip mi atıyor yoksa ayrıldı mı. Ama koskaca adam yani neden engellesin hiçbir şey söylemeden. Yoksa başka biri mi var. Gurur murur dinlemeyip arasam mı bi kaç kere daha (bunu yapmayı hiç istemiyorum (yoksa geri çekilip beklesem mi. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Lütfen yardım edinnn bana. Onu çok seviyorum ve bu kadar saçma bir sebepten onu kaybetmek istemiyorum.
Dipnot : Mesajı gördüğümde ne yazacağımı düşünürken uyuya kalmışım. Sabah da günaydın diyip konuya girecektim. İnstada fotoğraflarına bakmak için profiline girdiğimde çıkardığını gördüm. Ayrıca wpden de sorun ne diye mesaj attıktan sonra engelledi.
Arkadaşlarr gerçekten ne yapmalıyım. Hatalı olduğumu biliyorum ama bu kadar küçük bir şeyden dolayı böyle yapılır mıı? Offf

Konuşma şu şekilde:
Bir gün yazmadım akşamına
-unuttun beni (20.41)
+hatırlatsaydın kendini (20.48(
-Tamam da ben birşey demesem unutuyorsun hep beni (20.53)
-Günaydınnnn (10.22) (gecenin sabahı)
NEDEN HER YERDEN ENGELLEDİ?