Selam arkadaşlar, sevgilimle böyle bi konuşma geçtikten sonra instagram ve whatsapptan engelledi.(Ben yazmasam beni merak eder mi diye o yazana kadar yazmadım. Saçma bi hareket yaptığımın farkındayım 😔😔😔😔😔) Kaç kere aradım açmadı telefonlarımı. Mesaj yazdım dönmedi. (Attığım mesaj şu şekilde. " ... Hiçbir açıklama yapmadam her yerden engelledin. Arıyorum açmıyorsun da. En azından neden böyle yaptığına dair bir açıklama bekliyorum. " ) Neden hiçbir şey söylemeden engelledi. Aklımda soru işaretleriii var. Trip mi atıyor yoksa ayrıldı mı. Ama koskaca adam yani neden engellesin hiçbir şey söylemeden. Yoksa başka biri mi var. Gurur murur dinlemeyip arasam mı bi kaç kere daha (bunu yapmayı hiç istemiyorum (yoksa geri çekilip beklesem mi. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Lütfen yardım edinnn bana. Onu çok seviyorum ve bu kadar saçma bir sebepten onu kaybetmek istemiyorum.
Dipnot : Mesajı gördüğümde ne yazacağımı düşünürken uyuya kalmışım. Sabah da günaydın diyip konuya girecektim. İnstada fotoğraflarına bakmak için profiline girdiğimde çıkardığını gördüm. Ayrıca wpden de sorun ne diye mesaj attıktan sonra engelledi.
Arkadaşlarr gerçekten ne yapmalıyım. Hatalı olduğumu biliyorum ama bu kadar küçük bir şeyden dolayı böyle yapılır mıı? Offf
Konuşma şu şekilde:
Bir gün yazmadım akşamına
-unuttun beni (20.41)
+hatırlatsaydın kendini (20.48(
-Tamam da ben birşey demesem unutuyorsun hep beni (20.53)
-Günaydınnnn (10.22) (gecenin sabahı)
Dipnot : Mesajı gördüğümde ne yazacağımı düşünürken uyuya kalmışım. Sabah da günaydın diyip konuya girecektim. İnstada fotoğraflarına bakmak için profiline girdiğimde çıkardığını gördüm. Ayrıca wpden de sorun ne diye mesaj attıktan sonra engelledi.
Arkadaşlarr gerçekten ne yapmalıyım. Hatalı olduğumu biliyorum ama bu kadar küçük bir şeyden dolayı böyle yapılır mıı? Offf
Konuşma şu şekilde:
Bir gün yazmadım akşamına
-unuttun beni (20.41)
+hatırlatsaydın kendini (20.48(
-Tamam da ben birşey demesem unutuyorsun hep beni (20.53)
-Günaydınnnn (10.22) (gecenin sabahı)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uğraşma çok gıcık Bir tip verem eder insanı senin suçun yok ağır ergen
Mesaj attım üç gün içinde dönmezse kendi yoluma gideceğim.
Kesinlikle koşma peşinden yapacağın en büyük haya bu olur ben sinirlendim yaptığına yazık ya sana valla
Yok koşmayacağım zaten. Gururluyum bundan fazlasını yapamam. Geçirdiğimiz zamana olan saygımdan son kez mesaj attım.
Tamam da sen niye hatırtlatsaydın kendini dedin yani hiçbir şey demeden böyle dediysen kusura bakma ama sen hatalısın
Hatalı olduğumu biliyorum o yüzden uğraşıyorum onun için. Günaydın dedikten sonra onunla bu konuyu konuşacaktım. Direkt konuya girmeden günaydın dedim. Biraz pişkince oldu sanırım.
Nazar mı oldu ne küçük bir konu barışırsınız inşallah seviyorsa bırakmaz zaten sen de özür dile bence
Özür dileyeceğim de mesaj attım dönmedi, arıyorum açmıyor.
İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum ne yapcağım bilemiyorum 😪😪
Döner inşallah bekle bakalım olmazsa arkadaşlarına falan yaz
Kardeşine yazmayı düşündüm ama biraz erken gibi. Arasam mı acaba yine. Böyle de gurursuz gibi mi görünüyorum.
Bir şey sorabilir miyim kaç yaşındasın
19 yaşındayım o da 24
Valla onun yaşı büyükmüş şimdi bak ben de 18 falan zannettim ergen gibi davranması saçma bana kalırsa özrünü ilet kardeşine ve bekle engeli kaldırmasını engeli kaldırınca yaz
Kardeşine yazmadan ona mı yazsam acaba halledebilirdik.
Engelli değilsen tabi ki ona yaz gurursuz olmazsın o hatalı olsa yazma derdim
Peki ne zaman yazmalıyım
Önceden özür dilerim yazdıysan açıklama yaptıysan o da gördüyse onun yazmasını bekle yazma
Özür dilemedim sadece neden engellediğini sordum. onq da dönüş yapmadı
O zaman kendini güzelce ifade et pişmanlığını dile getir şimdi yaz hadi barışın şimdi
Off yazacağım şimdii, umarım barışırııızz.
Hadi inşallah
Bence bırak. Hatırlatsaydın ne demek ya. Demek ki kendini hatırlatan birileri var.
Hatırlatsaydın diyeen benimm 😪😪😪☹☹
Sana bişi diyim mi 6 yıllık tecrübem var ilişki konusunda. Günaydın diyen sen mi o mu
Bu kelimeyi kullanan sensen kırılmış olabilir. Bunu hatırlatsaydın kelimesi beni bile üzdü. Yani neden hatırlama ihtiyacı olsun ki unutmak söz konusu değilken.
Ben günaydın dedim.(Ama bu zamana kadar hep o günaydın derdi. ilişkimizde iyi gidiyordu. Neden böyle oldu anlamadım.
Konuşmak bitecekse de insanların yaptığı gibi anlaşıp bitirmek varken kaçmayı tercih etmesinin bir sebebi olmalı bende başka biri olduğunu düşündüm kişinin hayatında
Off evet bi anlık efelendim ama çok pişmanım. Onu kırdığımı düşünüyorum. Ama engellemek yerine konuşabilirdik. bu konuyu.
Garip ulaşmaya çalış istersen gurursuz olmazsın ki.
O da olabilir ama çok kırılmış olabilir mi. Cünkü bundan önce de soğuk davranıyorsun falan demişti. Acaba onu istemiyorum falan diye düşünüp gurur yapmış olabilir mi. ama yine de çok saçma engellemek
7 kez aradım daha fazla aramaya da utanıyorum bir yandan da konuşmak istiyorum onunla
Mesaj at ben burda bana bir açıklama yapman gerektiğini düşünüyorum. Normal insanlar gibi konuşup konuyu iyi veya kötü halledebiliriz bi son bulacaksa konuşarak olmalı falan filan
Çokk mantıklı bir mesajj, teşekkürrlerrr. Ama ne zaman atmalıyım. Dün atmıştım mesaj.
Ya hiç bilmiyorum ki ben böyle konularda çok aceleciyim hemen her şey olup bitsin istiyorum ama mesaj yazmak konusunda çok iyiyimdir doğru zamanı sen seç Ben sana çok güzel bir mesaj yazarım sen de kopyala-yapıştır yaparsın ama dediğin gibi zamanlama konusunda hiç iyi değilim ben her şey hemen olsun isterim
Bak beni engelliyorsun ve bana hiçbir açıklama yapmadan benim hayatımdan çıkıyorsun. Hayatıma girerken bu benim isteğimle iznimle olurken çıkarken niye aynı şekil olmuyor hiçbir şey söylemeden tek kelime etmeden gitmek ne kadar mantıklı olabilir her insanın yaptığı gibi aramızda anlaşıp konuşup iyi veya kötü bir karar almalıyız devam edecekse eder bitecekse biter ama beni burada bitti mi bitmedi mi gitti mi gitmedi mi gittiyse gelecek mi gibi saçma sapan sorularla tek başıma bırakamazsın açıklama yapmak zorundasın ve ikimiz de bu konuyu halletmek zorundayız
Dedim ya 6 yıllık tecrübem bana çok güzel uzun mesajlar yazdırmayı öğretti yani bak iki tane insan getir bana hayatta barıştır alamazsın de öyle mesaj atarım ki bir barışırlar nikaha kadar giderler😂
Offff çokk güzeell bu mesajj kırk yıl düşünsem yazamadım. Ben de çok aceleciyim aşırı sabırsızım. Geç kalmaktan da korkuyorum ölüm var sonuçta. Allah korusun bir şey olmuş olsa çok çok kötü hissederim.
Ya Bir de başka birinin cevabında okulum aynı yaştayız ama şöyle bir sıkıntı var karşındaki kişinin yaşı senden büyük ya aslında onun da senin kadar olgun olması gerekiyor mesela ben nişanlıyım benim nişanlım benden sadece 1 yaş büyük ve sanki ben 19 o 15 yaşında erkekler biraz daha geç olgunlaştığı için anlayamadım yani 26 yaşındaki bir insan evladı bunu nasıl yapabilir
Off barıştıırr bi yaa
Bizii
Sorryy 24
Tamam mesajı değiştirelim o zaman bitme olmadan yeni bş mesaj atiyim sana.
Oluuurr
Şu son zamanlarda sana soğuk davrandığımı falan söylüyordun. Bilmiyorum ben farkında değildim seni istemeden kırmış incitmiş olabilirim ama neden beni cevaplaması zor sorularla yalnız bırakıp hiçbir açıklama yapmadan gittim merak ediyorum. Bir hatam varsa eğer konuşup çözebileceğimiz i düşünüyorum böyle gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum çünkü hayatıma girerken benim iznimle giriyorsun ama çıkarken bana hiçbir açıklama yapmadan çıkıp gidiyorsun ve bu gitmek değil yarı yolda bırakmak çünkü benim böyle bir şeyden haberim yok bu sana son mesajım istersen kafana toplayıp bana geri dönüş yapabilirsin aramızda konuşup hallrdemeyeceğimiz hiçbir şey yok diye düşünüyorum. Seni kırdığımın farkına varıp sana böyle bir mesaj attım sen de bana bir mesaj at mayı çok görme
Ayy çokk güzell olmuşş, teşekkür ederimmm. İnşallah barışırız
İnşallah ❣️
Attıımm. Çok heyecanlı ve stresliyiim.❤❤❤
Haber verr seninle birlikte heyecanlandım
Tabi ki veririm, ağlayacağım şu an yaa. Karnıma ağrılar giriyor.
Bi sigara yaktım inanır mısın zaten dertliydim😂
Yaa. Bu mesaja da dönmezsw ben de yakacağım gibi
Aramalardan da engellemşş. Son umut kardeşine yazdım. Ayy çok utanıyorum.
Olmadı. Her şey için teşekkür ederim.
Konuşamadın mı hiç?
Hayır, her ulaşabileceğim her yerden engellemiş. Son umut arkadaşıma aratacağım. Brnim yerime arkadaşım konuşacak. O da olmazsa yapacak bir şeyim kalmadı artık. Ben elimdwn geleni yaptım.
Bi kapı kapanırsa daha Güzel bir kapı açılır. İnşallah mutlu olursun çok üzüldüm
İnşallah. Ben de çok üzüldüm. Seviyordum onu.😔
😓😓😓
Bu kadar rahatsa kaybetmekten korkuyordur
Nasıl yani
Ya gücüne gitti ya da birini buldu
Saniyesinde mi buldu. Anlamadığım engelleyerek sorun mu çözülür ya da ilişki böyle mi bitirilir
Aldatıyordur net!
Takip ettiklerini sürekli kontrol ediyordum, ailesi ve iş ve üni. arkadaşları dışında pek kimse yoktu.(diyceksin nerden biliyorsun , stalklamıştım tüm kızları. Kimileri de evliydi ekli olan kızlardan.) 😔😔
İnan bana hiç üzülme şu sözü hiç bi zaman unutma " doğru insan seni asla bırakmayacak" değmez insan için tek damla gözyaşı bile dökme sen değil o seni kaybetti ki zaten ayrılmaya yer arıyormuş.
Ama çok kırılmış olabilir mi?
Alakası yok kırılan insan bu kadarda yapmaz.
Kızmıştır
Kızan bir insana göre fazla bir tepki değil mi