NEDEN TÜM KADINLAR ŞEYMA SUBAŞINA BENZEMEYE BAŞLADI?

Herkesin tercihlerine saygı duyuyorum tabi ama kadınlar artık tercihlerinden çok toplumun onayını almak için herkesin girdiği aynı kılığa girmeye başladı. Scuatlı popolar, şişme dudaklar, ne bileyim şeyma subaşı sarışığınlığında saçlar, bantlı kaşlar. Bu özgüveni düşük hal ve durumlarına yorumlarınız neler. Yabancı kadınlarda neden bu yok da bu türk kadınlarında iyice level atladı.40 derecelik sıcak ta bile kat ve kat makyajlı yüzler görüyorum, diyeceksiniz ki kıskanıyor musun. Hayır kesinlikle, ben çok güzel ve çekici kendine has tarzı olan bir kadınım ki sadece anlamlandıramıyorum. Sosyal medyada viral olan paylaşımlar, keşfette önüme sürekli çıkan aynı yüzler. Nereye gidiyoruz biz. Özellikle bu sütyen ve büstiyer ile dolaşma modası. Özgürlük adı altında heryeri açmak moda olmamalı diye düşünüyorum. Bu insanın özgür iradesi dışında zeka seviyesini topluma kendisini ispat etme çabasından başka bir şey olamaz. Siz bu duruma nasıl yorumluyorsunuz. Ben bu insanların psikolojik sıkıntıları olduğun ve aşağılık kompleksine girdiklerini düşünüyorum. Aynı durum kaslı video ve foto kasan erkekler içinde geçerli.

NEDEN TÜM KADINLAR ŞEYMA SUBAŞINA BENZEMEYE BAŞLADI?