İyi bir şekilde terk etmek imkansız olduğundan sanırım çoğu ayrılıkta terk edilen taraf belli bir süre öz güven problemleri yaşıyor.

Selam🌺
Terk edilmek insanda büyük bir yara açar ve bu yaradan kurtulmak da zordur.
Bu yaradan kurtulmaya çalışırken hep kendimizi suçlarız bu da öz güvenimizi zedeler.
Terk edilmek,
Sadece aşkta değil sosyal hayatta da öyledir ve çok az insan az hasarla atlatır ve ne yazık ki terk edilmek ciddi hasarlar verir duygu ve psikolojimize.
Terkedilmemeye 🍻
Öz güveni zedelemez de güvenmeyi zor kılar bir başkasına.. Başıma bunlar geldi acaba buda mı öyle acaba acaba der kurur durusun kafanda.. İşte asıl zararı budur
Özgüveni, özşefkati yerinde olan bir insanı terkedilme, dışlanma gibi etkenler yıkmaz, o ayakta kalmayı bilir, kendine yeter
Cevap
11Cevap
Üzer naptım ki diye düşümğr insan ve cok kotusu bıdaha kimseye o sekılde olamoyosun acaba budaı onun gbı olurmu diye
Yaşamamak için en az 3 sevgili yaparım biri çıksa bile alt yapıdan yetiştirdiğim gençleri devreye sokar yine 3 lerim
Az da olsa zedeler.
Ama terk eden gözü başı fırıldak bir yapıya sahipse bu zedelenme ya yaşanmaz veya yok denecek kadar az ve kısa süreli olur.
Hepimiz hemfikiriz bu konuda, güven problemi yaşanır dibine kadar.
Alakası yok insan kendini bildikten sonra sorun yok
Zedeler evet fakat bu karşında ki kişiye ne kadar değer verdiğin ile alakalı da bir durum
Terk edilmek, reddedilmek insanı yaralıyor ezik hissettiriyor. Kendimden biliyorum
Verdiğin değere göre değişir ama yine de ucuz atlatmazsın iz bırakır
Bence zedeler. Sonuçta senin istediğin kendine layık gördüğün biri seni istemiyo
Yooook caaaaaanım... Niye zedelesin ki?
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Belkide ama zedelemekden ziyade insanda güven ve korku duygusu olur
Tam tersine daha özgüvenli oluyorum bitmesi karşı taraf hep hataliysa birde huzur benim için
Evet biraz zedelenirsin ancak bu sefer daha da sert basarsan yere zamanla
Biraz zedeler ama zamanla kendine gelirsin ve karşındakine daha az güvenmeye başlarsın.
Yanii illa ki bi gurur kırıyor tabiii
Özgüveni değil güveni zedeler diye düşünüyorum
Karşındakine daha az güveniyorsun
Zor bir durum evet zedeler
ee haliyle
Tabi ki de
zedeliyor
Fazlasıyla.
evet
Kişiye göre değişir
Evet.
Evet bence de