- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba
Bildiğimiz özgüvenden bahsediyoruz değil mi? Yorumları okudukça kafam karıştı, bu sebeple normal bir kaynaktan özgüven açıklaması: Özgüven, kişinin kendini yeterli görmesi ve bunu çevresine yansıtmasıdır. Aynı zamanda, sizi harekete geçiren temel faktörlerden biridir. Özgüven, öznel ve bireyseldir. Şunu söyleyebiliriz ki, duygu, düşünce ve yeteneklerinize güvenerek verdiğiniz kararın arkasında olmanızı sağlayan özgüveninizdir.
Öncelikle özgüven bazı karakterde olan insanlar için doğuştan vardır. Psikolojide olan teorilere ilgili olanlar mbti ya da entj duymuştur kesin. Mesela entj karakterli biri doğuştan özgüvenli olur (ben öyleyim). Kendi verdiğim kararları ve ne istediğimi iyi bilirim ve istediğimi almak için yola koyulurum, bu kadar net. Ama özgüven çocuk yaşlarından geliştirile bilinen de bir şey. Fazla özgüvenli insanlar çoğu zaman (enneagramı bilenler için yazıyorum) E3, E1 ve ya E8 tipli insanlar oluyor ki bu enneagramların sağlıksız olunca öyle oluyor. Özellikle tanıdığım çoğu enneagram 3 böyle. Sürekli kendilerini aşağıda gördükleri için korkuyor ve hırs yaparak başkalarını yenmek, aşağılamak için fırsat kolluyor. Üstelik hep kendini başkalarıyla kıyaslıyor ve rakip belirliyor. Bu sağlıklı değil.
Fazla özgüven eksikliği diğeri gibi sorunlu ve gelişmemiş kişiliğe yol açar. Sürekli şüpheler, karar vermekte zorluk çekmek, bencilce davranmak, sürekli birilerini sınamak, fırsatları kaçırmak, hayat enerjisinin düşüklüğü, gerçeklerden uzaklaşmak ve. s gibi problemler. Genelde enneagram 6, 5 ve 9-lar böyle karakterli olur
Sonuç olarak normal bildiğimiz özgüvenli olmak gerekir ne fazla ne eksik
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBu, gerçekten kişisel bir durum ve duruma göre değişebilir. Genel olarak, her iki durum da farklı şekillerde tehlikeli olabilir:
Özgüven eksikliği: Kişinin kendine güvenmemesi, fırsatları kaçırmasına, potansiyelini gerçekleştiremeyip, sürekli kendini yetersiz hissetmesine yol açabilir. Bu, kişisel ve profesyonel hayatta büyük engeller yaratabilir. Sosyal ilişkilerde de daha çekingen ve pasif olmasına neden olabilir, bu da yalnızlık ya da depresyon gibi duygusal zorlukları beraberinde getirebilir.
Fazla özgüven: Aşırı özgüven de tehlikeli olabilir. Kişinin kendini aşırı değerli görmesi, başkalarının duygularını ve sınırlarını göz ardı etmesine, hatalarını kabul etmeyip, eleştirilere kapalı olmasına yol açabilir. Bu tür bir özgüven, kişiyle çevresindeki insanlar arasında çatışmalara ve olumsuz sonuçlara neden olabilir.
Sonuç olarak, dengeyi bulmak önemli. Kendine güvenmek sağlıklıdır, ancak bunu gerçekçi ve saygılı bir şekilde yapmak en iyi yaklaşım. Ne düşünüyorsun, sence hangi durum daha tehlikeli olabilir?20 Yorumla
1 yılFazla özgüven daha tehlikelidir. Hatta bu yüzden kötü sonuçlara neden olabilir. Mesela çok iyi araba kullanıyorum diyen birisi yüksek bir hız yaptığında başına gelecek ani bir olay sonucunda ne kadar arabayı iyi kullanırsa kullansın araç içerisindekilerin ve kendisinin canını tehlikeye atabilir. Örnek sen ne kadar iyi kullanıyorsan kullan lastiği patlayan bir araç yüksek bir hızda çok tehlikeli olabilir. Bizim iş yerinde çalışan satın almacımız Ankara 'dan dönerken lastiği patlıyor ve yolda kaza geçiriyor felç kalıyor. O kadar uzun yol yapan bir insan bir lastik patlamasıyla belden aşağısı felç oldu. Her an ne olacağı belli olmuyor o yüzden özgüvenimizi fazla yüksekte tutmamalıyız. Soruyu güncellemeyi kişilik karakter olacak şekilde cevapladım.
65 Yorumla- 1 yıl
İyi etmişsin aşkta özgüven anladı heralde site😂😂
Bir türlü çıkmadı kategoriler hala da öyle😂 - 1 yıl
Sanırım birisi taşımış bu kategoriye. Çünkü tek sefer taşıma şansımız var. Ama o şans kullanıldığı için şu an gözükmüyor.
- 1 yıl
Yok yok hayır öyle olmadı. Bu sefer garip bir sistem hatası. Düzeltirler sıkıntı yok👍🏻
- 1 yıl
Umarım. Kolay gelsin ✌️
- 1 yıl
Teşekkür ederiimm😌
Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Arkadaşım tabiki ikisininde ortası gerek.
Ama illa ayrım yapmayalım da özgüven eksikliği hayatında hiç bir risk Almadan kendi halinde düz hatta bazen yanlız bir hayat yaşamınıza sebep olur.
Fazlası ise size ya çok büyük basamaklar atlatır ya da keskin düşüş yaşatır. Ama yinede tekrar başlamak için o gücü bulursunuz. Riski daha fazla 🙂👉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılKontrolsüz öz güven, aşırı öz güven kesinlikle daha tehlikeli sonra küçük dağları yarattıklarını falan sanmaya başlıyorlar 😅
25 Yorumla- 1 yıl
Evet kontrollü ise harika bir özellik ama kontrolsüzse yordam bilmeyen, patavatsız birine çeviriyor✌🏻
- 1 yıl
Aynen, döverim sonra öz güvensiz kalır shjds
- 1 yıl
Alırım o öz güveni alooo 😂😂
- 1 yıl
Ahahah çok kolay kırılıyor o duygu :D dikkat etmek lazım
- 1 yıl
👍🏻😄
1 yılFazla özgüven daha rahatsızlık verici geliyor bana
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüven eksikliği en büyük sorundur gadası
10 Yorumla Ben bu durumu yaş gruplarına göre ayırırım bir öğretmen olarak.
Okul öncesi yaşlarda özgüven eksikliği daha tercih etmediğim durumdur. Fazla özgüven ile boyundan büyük işlere kalkışması belki tehlikeye daha yakın olması demektir lakin iyi bir kontrol ve sessizce beklemekle çok büyük tecrübeler edinebilir.
Örneğin ütü yapmayı deneyip, gömleği yakabilir. Heba olan bir gömlek olur belki. Ama büyük bir tecrübe kazanır.
Eğitim yıllarında ise aksine, fazla özgüven başarısızlığa götürebilir. Özellikle sınavlarda karşısına çıkan soruları bir bakışta çözdüğünü sanması ve yanlış cevabı işaretlemesi sıkça rastladığımız bir durumdur.
Hayata atıldıktan sonra ise, bir seçim yapmak zorundaysam, tıpkı çocukluktaki gibi özgüven eksikliğinin daha fazla götürüsü olduğunu iddia ederim.
'Yine dene, yine yenil. Daha iyi dene, daha iyi yenil' demiş Samuel Beckett...
30 Yorumla
1 yılFazla özgüven daha tehlikeli çünkü insanı gerçeklerden koparıp yanlış kararlar aldırır ve kibirli hale getirir. En büyük riskte öyle insanlar hataları görmezden gelirler ve ders almazlar.
41 Yorumla- 1 yıl
Öyle tatlım kibirli insanlar böyle olanlardan çıkıyor👍🏻
Her ikisi de çok tehlikelidir. Özgüven eksikliği başarılı olmayı ve hayatta ilerlemeye engeller. Kişi potansiyel yeteneğini farkına varmamak ve sergilemek için yeterince kendine inanmadığı için sonuç olarak hep başarısızlık ile karşılaşacaktır.
Özgüveni yüksek insanlar başarılı olabilir ama rahavete kapılmış olması ve ben yaparım hırsı ile hata yapmaya çok açık olabilir. Riski farkına varmamak, yok saymak da başarıya giden yolda tümsek oluşturur.
O yüzden herkes kendine güvenmeli ve inanmalı ama abartmadan. Dozunda yani. 💅🏻
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Özgüvenli kişi öndedir. Özgüven eksikliği kişiye hayatının her alanında zarar verir , kendini hep birileriyle kıyaslar kendini yetersiz hiseder kıskançlık başta gelir bu kişilerde. Özgüven çokluğu kibir olmamalı , kibirli kişi herşeyi bildiğini zanneder, ye ilmeyi sevmez, kendinden başarılı birini çekemez , sevmediğini zorbalamaya, küçümsemeye kadar gider karakteri oturmamış kişilik kısaca.. Özgüvenli birinde bu özellikler yok başkalarının parlamasından rahatsız olmazlar yerine göre davranır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüven eksikliği doğrudan tehlike değildir. Dolaylı tehlike olabilir , yani olası bir sıkıntı anında özgüven eksikliğine bağlı etkisiz kalış tehlikeyi yaşamaya götürebilir. Bunun dışında özgüven eksikliği sorunluluk ve sıkıntılılık olarak görülür. Sorun ve sıkıntı herşeyden önce bu durumu yaşayan kişinin kendisini yıpratır. Özgüven fazlalığı , eğitimlilik, bilinçlilik tecrübe ve soğuk kanlılık vasıflarının tümünü üzerinde taşıyan birindeyse çok çok güzel ve değerlidir. Bu vasıflar yoksa kişide ya da bir iki tanesi bile yoksa, mümkünse o kişinin kimlikte bile ismi değiştirilip tehlike yazılmalı. Gerçekten çok ama çok büyük tehlikedir.
10 Yorumla
1 yılŞimdi bunu kendimiz için mi değerlendirecez yoksa karşı taraf için mi🙄 ben kişinin özgüvenli olmasıni tehlikeli görmüyorum tam tersi öyle insanları çok severim tabi bu durum bazı insanları rahatsız edebiliyor ama yapacak bir şey yok
özgüvenli insanlar çok adım önde ✌️
17 Yorumla- 1 yıl
Kendin ve diğer insanlar fark etmez değerlendirebilirsin🌸☺️
- 1 yıl
Her şekilde de özgüven diyorum balım 🌸
- 1 yıl
Katılıyorum tatlış sana fakat doğru yerde sergilemek benim için daha doğru geliyor.🥰
- 1 yıl
Özgüvenli insan her zaman her yerde özgüvenlidir bunu bastırabilir mi
- 1 yıl
Bastırması gerekmiyor şöyle sen mesela gördüğün saygı kadar göstermek istersin karşındakine. Bu bazen sevilmeyen bir insan da olabilir ama saygı duyduğun sürece olması gereken kadarını kullanır, gösterirsin. Özgüvende ortamına göre kendinde olandan miktar alarak kullanman, göstermen onu karizmatik kılar. Umarım anlatabildim.😂
- 1 yıl
Ben seni her daim anlarım 😂🌸😍
- 1 yıl
Ahaha biraz anlatırken zorlandım analoji kurmak konusunda 😂😂🌸
Sağol baby♥️
Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdiki çocukları öyle bir yetiştiriyorlar ki, aman çocuğumuzun öz güveni eksik olmasın diye. Hepsi şımarık ve beni çocuktan sogutuyorlar. Fazla ozguven tehlikeli. Çünkü zaten öz güveni eksik olan biri bir işe kolay kolay başlayamaz. Ama öz güveni çok fazla olan biri her işe bodozlamasina girişir, ee tabi bu durumun iyi yanları olur bence, mesela is hayatında başarılı olabilir. Ama her işe girismenin de tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Ben hep ezilerek büyümüş biriyim ama şu an ne çok ozguvenliyim ne de az ozguvenliyim. Orta halliyim, insanlarla rahat ve saglikli iletişim kurarım. En iyisi orta halli kalmak olabilir belki.
10 Yorumla
1 yılİkisi de tehlikeli ve istenmez. Özgüven eksikliği mazoşizm, özgüven fazlalığı narsisizm sebebidir, sağlıklı ruh hâli dengede özgüven gerektirir.
40 Yorumla
1 yılÖz güven eksikliği her zaman daha tehlikeli.. Fazla öz güven belki %50'sini kaybettirir ama öz güven eksikliği hiçbir şey kazandırmaz.. Kaldı ki bu istenince oluşan bir şey değil.. Öz güvenli olayım diyince olunmuyor..
21 Yorumla- 1 yıl
Özgüven daha çok zamanla kazanılıyor.✌🏻
Fazla özgüvenli kişi çokça açık verir. Görmesini bilene. Düşük özgüven zamanla kaotik bir şekilde öfkeye evrilebilir. Bkz:ben. Nihayetinde yüksek özgüven beraberinde rahatlığı getirir, dolaylı bir biçimde cahilliği teşvik eder. Çevremdeki çoğu insanda bunu görüyorum. Bu nedenle düşük özgüven daha tehlikelidir çünkü potansiyeli daha fazla.
10 Yorumla
1 yılBana göre, ikisi de tehlikeli ama farklı şekillerde. Özgüven eksikliği, insanın kendini geri çekmesine, fırsatları kaçırmasına ve başkalarının onu yönlendirmesine neden olur. Fazla özgüven ise, kişinin hatalarını görmemesine, kibirli ve başkalarını küçümseyen biri olmasına yol açar. Yani biri insanı durdurur, diğeri ise yanlış yollara sürükler. Dengesi en iyisidir.
10 Yorumla
1 yılKısa ve net cevap vereyim; "Özgüven eksikliği tehlikelidir."
Buna yönelik kitap yazabilirim : ))
13 Yorumla- 1 yıl
Benim için de öyle. Fakat özgüveni etkili gösterme biçiminin daha güçlü gösterdiğine inanıyorum.🙂
- 1 yıl
Konumuz güç değil, tehlike : )) Özgüven eksikliği olan birisinin ne zaman, ne yapacağını asla kestiremezsin : )) Gerçi bu senin uzmanlık alanın, sen daha iyi bilirsin : ))
- 1 yıl
Ben genel olarak yorumladım.🙌🏻🙂
Est.😌
1 yılŞeker şey sen hâlâ burada mısınnn🥰 özgüven eksikliği demek istiyorum özgüvenden zarar gelmez olsa olsa egodan zarar olur
18 Yorumla- 1 yıl
Buralardayım şeker şey neredeyse 1 yıl olacak sen kimdin bakalım eskilerden😅😅😘
- 1 yıl
Aman aman kendimi ifşa etmiyim şimdi 🙊
- 1 yıl
Tahmin ediyorum ama nickinin baş harfi b miydi 😅😅
- 1 yıl
Hıhı
- 1 yıl
Tamam doğruymuş işin de eğitim alanında idi eğer doğruysa daha fazla ifşa yok söz😂😂♥️
- 1 yıl
Evitt yeterince ifşalandim yeter bu kadar 😂
- 1 yıl
Yok yok ahaha daha fazla söz😂😂Bilemez kimse ben bilirim😘🌸
- 1 yıl
Mesaj atamıyorum Xp yetmiyor:(
1 yılEksikliği iticidir ama fazlalığı tehlikelidir ldsfkşsf gerçi fazlalığı da sinir bozucu olapiliyo, oluyo hatta ne olapiliyosu dfsfdsf
15 Yorumla- 1 yıl
Kaprisli oluyor itici fazlalıklar😅😅
- 1 yıl
Dalga geçmesi çok eğlenceli, çaktırmadan laf sok sok, sonra finalde hepsini açığa çıkar. Tetris kombosu gibi oluyo
- 1 yıl
Bak son dediğinde çok fenasın derler😅😅
- 1 yıl
Piliyom diyom ben de djdjdj
- 1 yıl
İyi gözlemcisin öyle ise gerçi ufak çaplı gözlem yeterli bana bu konuda😅😅
Gizli Üye(25-29)1 yılİkisi de kötü. Özgüveni eksik insanlar kendilerini ortaya koyamazlar ve hep ezilirler. Aşırı özgüvenli insanlar da insanlara itici gelir çünkü insanlar karşılarında kendilerini aşağılanmış hisseder. Bir de o aşırı özgüveniyle her yeri yönetmeye kalkar, risk alır ve başını belaya sokar.
10 YorumlaFazla özgüven insanları çileden çıkarır bambaşka birine dönüştürür yapmacık yapar yani en tehlikelisi fazlası bence
12 Yorumla- 1 yıl
Kendini beğenmişlik ve kendini sürekli onaylama durumu onlarda daha çok😄
Gizli Üye(25-29)1 yılÖzgüven eksikliği hatada olası en düşük değer olan global minimaya çok daha yavaş ilerler,
Yüksek özgüven ise:
- Eğer diğer faktörler yeterince iyi kontrol etmiyorsa veya geçici bir sorun varsa dengesiz şekilde global minima çevresinde dengesizce gider gelir
- Eğer faktörler destekleyici ise global minimaya özgüveni ile doğru orantılı bir hızda ve dengeli ilerler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle örnek vereyim, çok fazla yemek yemek nasıl zararsa, hiç yememek de öyle zarar. İkiside benim için eşit.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir örnek ve uygun☺️
Fazla güven daha tehlikeli ve itici bana göre gün gelir öyle sert bir duvara çarpar ki o fazla özgüven yerini yellere kaptırır.
13 Yorumla- 1 yıl
Whuu güzel yargı vermişsin senin karşına göndermek gerek böylesini.😄🥳🥳
Yargı quenn 👑 - 1 yıl
😂😂
Fazla özgüven aslinda özgüven eksikliğinden kaynaklanır.
13 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru tespit🫶🏻
- 1 yıl
Rica ederimm🩵
1 yılEksikliği de fazlası da sıkıntı dengeli olmak faydalı
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle. Nickin dikkatimi çekti güzel uyarı niteliğinde👍🏻
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- 1 yıl
Rica ederimm🌸
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkiside kişiye zarar ama ben fazla özgüveni gereksiz bulurum
12 Yorumla- 1 yıl
Gereksiz aynen olması gereken yerde sergilenmeli✨
aynı şey ikisi, temelinde değersizlik hissi yatar birinde bilinç düzeyinde digerinde bilinçdışı olur. Özgüvenli insanlar doğal sıradan gözükür kendileriyle barışık oldukları için komplekleri yoktur dolayısıyla dışarıdan rahat görünürler.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tehlikelidir konusun da bence her iki durumu da tehlikeli bulurum Bu konuyu tam anlamı ile tanımlaya bilecek insan her iki durumu bilgi ve deneyime sahip olmuş olmak ve kıyasla yapa bilinecek bir insanın söylemi doğru olabilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılİkiside tehlikeli Yerli yersiz aşırı dozaj'da o yüzden ayarı olmalı ikisindende biraz bence
13 Yorumla- 1 yıl
Evet ikisi de sorun Dilberim sosyal ortamlar içinde kişinin kendisi içinde🌸
- 1 yıl
Kesinlikle öyle balım💃🥰✨🤗
- 1 yıl
💕🥰🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
m 1 yılFazla özgüvenli olmam tehlikelidir aşkım. 🌹🌸
12 Yorumla- 1 yıl
Özgüvenim bomba etkisi diyor 💣💥😂🌸
- 1 yıl
😂😂
Çok özgüvenli kişi hemen atılır mantık yoktur. Olsa da sonradan gelir. Özgüvensiz kişi sonuçlarını düşünür doğru kararı verebilir bazen ama veremediği zamanlar da çoktur. Çünkü özgüven eksikliğinden dolayı mantıklı olsa bile yapamayacaktır. O yüzden dozunda olması daha iyidir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılÖzgüven zamanla ve belli bir dönüm noktasıyla kazanılabilir ama fazla özgüven (egoistlik, narsistlik) çok tehlikelidir ve öyle biri düşman başına bile değil.
10 Yorumla
1 yılKarşı taraftan onay isteyen güvence isteyen birilerine yaranmak isteyen iyi görünmek isteyen insanların özgüveni düşüktür aşırı özgüven ego yoksa iyi bişey bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı.
1 yılEksikliği daha tehlikeli kendi başarılarını eyleme dökemediğin için ya nötr ya da negatif bir hayat yaşarsın
10 Yorumla
1 yılİkiside kötü ama teraziye koyunca özgüven eksikliği daha tehlikeli gibi duruyor yaşam kalitesini ciddi şekilde olumsuz etkiler
10 Yorumla
1 yılÖzgüvensizlik tehlikelidir kişiyi içten içe mahveder, fazlası kibirli biri olmaya kadar gider. Ayarında özgüven iyidir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eksik özgüvenle en azından çıkıntılık yapmıyorsun, aşırı özgüvenli insanların biraz rezil olduğunu düşünüyorum ve bunu fark etmiyorlar bile
10 Yorumla
1 yılFazla güven kötüdür bence özgüven eksikliği bir yerden eksik bırakırken fazla özgüvenin olmadık yerlere götüreceği kanaatindeyim
10 Yorumla
1 yılBazen gök den inen bir zeus gibi bazen hades gibi bazen dilenci gibi :D
zeus hades daha baskın
10 YorumlaÖzgüvensizlik daha kötü bişey insana hayatı zindan eder kendini beğenmezsen kimseyle konuşmak istemezsin falan
10 Yorumla
1 yılÖz güven eksikliği alınganlık da getiriyor ve baş etmesi en güç şeylerden. Fazla öz güven kendine çeker kibre dönüşmediği sürece
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özgüven eksikliği kişinin kendisini, fazla özgüven ise çevresini yakar. Baktığımız pencereye göre değişir.
10 YorumlaEksikliğinde kendini eksik görme ve sürekli geri çekilme hali olur. Fazlalığında ise aşırı ego ortaya çıkar.. En güzeli dengeli olması...
10 Yorumlaİkisi de en büyük düşman. ama kıyaslarsak düşük özgüven daha kötü
10 Yorumla
1 yılÖzgüven eksikliğini kendini aşağılarak duygu sömürüsü yapanlar en tehlikelisidir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılIlacın fazlası zehirdir demişler yani ne olursa olsun fazlası zehirlidir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılİkisinin de kendi çapında yarattığı sıkıntılar olur ama tehlike demek biraz fazla olur sankimsi
10 Yorumla İkisininde fazlası psikolojik tranvadir.
10 Yorumla
1 yılFazlası tehlikeli ama azı da depresyon yapar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fazla özgüven, eksik özgüvenden çok daha tehlikeli ve yıkıcı ne yazık ki kendimden biliyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüven eksikliği kişinin kendisi için tehlikelidir, fazlalığı başkaları için
10 Yorumla
1 yılFazlası daha tehlikeli , çünkü o kırmızı çizgi sınırını geçirtebilecek bir güç
10 Yorumla
1 yılMantık çerçevesinde değerlendirebiliyorsan özgüven iyidir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Özgüven eksikliği tabıkı. Çoğu kişi bu yüzden diplerde yaşıyor hayatı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Tehlikeli olan nedir bilemem ama eksiklik kötü bence
10 Yorumlaİkisi de zararlı ve sonucunun ne olacağı kişiye göre de değişébilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılFazla öz güvenin daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılHer şeyin fazlası zarar. Aşırı özgüven de özgüvensizlik de
10 YorumlaÖzgüven eksikliği kesinlikle daha tehlikeli kendimden biliyorum ben çok özgüvensizim.
Bunu bilen insanlar seni ezmekten seni aşağılamaktan asla çekinmezler bunu senin aleyhine kullanırlar.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Öz güven lüks araba para herşeyin tamsa öz güven havada ucar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılİkisi ortası olsun fazla özgüven kurşuna kafa atmak gibidir sıkıntı
00 Yorumla - Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne