Sivilce öz güven eksikliğine neden olur mu?

aşırı derece ağır olarak atlatan ve roaccutane kullanıp bunu 2 yılda atlattım bende..
Şuanda sivilcem pek yok arada ayda yılda 1 çıkar geri gider eskisi gibi değil.. Ama çok zor günlerdi ama olan sana oluyor üzüldükçe o zamanın bedelini saçlarım ödüyor şuanda beyazlarım var 15-20 tel filan.. Yaşım 18.. O yüzden stres yapmaya hiç gerek yok hiç geçmicek gibi hissediyosan ama hepsini atlatıyorsun önemli olan derslerin kızlar senin mesleğine bakcak evlenecek yaşa geldiğinde.. Sen ne kadar yakışıklı olursan ol paran yoksa işin zor. Vee tabiki o zamana kadar sivilcelerin geçecektir..
Eğer kafana takıyorsan özgüven eksikliğine sebep olur çünkü o çok güvendiğimiz tipimiz bozulur :) Ama eğer sen sorun etmezsen başkalarıda sorun etmez.Artık bir sürü çözümü var bunun.Kreminden tut ilacına kadar.
Aynn Kardeşim Cild Doktoruna Görüneceğim öyle çok abartlıcka kadar sivlce yok ancak ben biraz fazla takıyorum
Azelderm isimli bir krem var. Yaklaşık 13 tl falan fiyatı. Eğer düzenli kullanırsan sivilceyi 3 gün sonra kurutuyor.
Tek derdi gorsellik olan insanin icinden once disina bakan kalpleriyle degil gozleriyle bakanlar icin gorsellik onemlidir ve bu ufak kusurlari olan insanlari asagilayarak kendini yuksek gorme cabasina giren yuzleri guzel ama ruhlarinda birer zavalli olan insanlarin kirilmasina yol acarlar ama hic umrum degil beni sevmiyorsan gidip ölebilirsin der ceker giderim ozguvenimi etkilemez ben hala benim ve kulturumle bile onlara on basabilirim onlar kendi kisiliksizlikleriyle bogulabilirler
Ben ergenken o bebek yüzlü kız gitmiş,yerine sarı sivri uçlu fındık büyüklüğünde yüzünde kaşlarının içinde bile sivilce çıkan iğrenç bir yaratık gelmişti.Sivilcelerim yüzünden çok ağladım.Sağolsunlar geçmişte insanlar içinde bizi küçük,düşürüp alay edenler şu gün oldu g*tümüzde koşmaya başladılar... :)
Allah ıslah eylesin.Vücut gelip geçicidir önemli olan kalp ama kalbe bakan bir çağda olduğumuzu sanmıyorum sayın adriana limacılar.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aman ya takma bende de vardı kendileri geçtiler ama izleri kaldı hiç de özgüven eksikliği yapmıyor sonuçta sen sivilceye gel şuram da çık demiyorsun ya salla gitsin dostum :)
Tamamen sana bagli bir sey. Cok sivilceli bir erkek tanidigim vardi. Cocugu tanimayanlar bile tapiyordu resmen cok yakisikli diye. Zaten ergenlikten sonra geciyor takilma. Bende de vardi bir aralar simdi gecti sayilir henuz bir sorun yaratmadi
O senin genel halinle alakali. Sivilce bir seyo degistirmiyo onu demek istiyorum
bende çok kötü bir etki yaratıyordu sivilceler fakat aknegen kullandıktan sonra cildimdeki inanılmaz değişim beni depresyondan hemen çıkardı. fakat çok ağır bir ilaç
Ayn benim arkadaşım kullanıyor dudaklara vuruyormus cok kotu oluo dudakları o yuzden en ii ilac zaman
Her şeyin çaresi var arkadaşım. Onları kurcalamak daha da kötü olmalarına neden olur. Kozmetik dünyası çok geniş artık sivilce akne örtücüler var onlardan alıp uygulamak biraz seni rahatlatabilir.
ya ben de bir ara problem ediyordum ama bir süre sonra pek takmamaya başladım ve geçti. uğraştıkça artıyor. rahat bırak kendini geçiyor. ama sivilcesizken daha mutlu oluyor insan bak o doğru
lisedeyken bir sivilcem cıktıgında deli oluodum aynen dedgıın gıbı bı özguven eksıklıgı hıssedıordum ama cok sacmaymış anladım bence alakası yok arada bı tane cıkıo hıc umursamıorum bıle
Oluyor, ben çok üzülüyordum ergenlikte..Psikolojimi dahi etkilemişti. Herkes bana bakıyor gibiydi sanki..
Zamanla geçiyor ve anlıyorsun boş bir üzüntü olduğunu. ama olan olmuştur artık. Biraz toplum dışı olunuyor sanki...
Kesinlikle olur. Özellikle bazılarında aşırı akne oluyor; öyle arkadaşlarım çok çekingendi hep.
bende lie 1 de fazla çıkmıştı depresyona falan girmedm doğal bişey zaten yediklerine dikkat edersen çıkmaz
olabilir fakat olmamalı çünkü gelip geçici bir şey bakımını temizliğini yaparsan en fazla 1-1.5 yıla düzelir sonuçta
evet oluyor. önceden başımı kaldırmazdım çok takıyordum kafama :/
Çok haklısın, sivilce depresyon sebebi, ben sivilce yüzünden 1 hafta evden çıkamadığım günleri biliyorum...
Oluyo oluyo yüzümde ki bir tane sivilceden dolayı gidip hoşlandığım çocukla konuşamıyorum
çıktığı bölgeye ve yoğunluğuna göre değişir.
Tipin düzgünse etkilemez.
hayır bence hiç dert etme
zamanla geçer bende 17ye gireceğim ama 1 tane bile yok kafaya takmazsan zamanla azalır
Giderin var
Giderim diosun hoşta ben kendimle barışık değilim su an onu atlatmam lazım bana bir yol göster ?
Aynaya fazla bakma ben geçene kadar öyle yaptım bide benden daha kötülere bakıp şükrettim şuan atlattım
cokta kafaya takilmamasi gereken bir durum
Nefret ediyorum ama çok sık yok Allahtan
malesef evet.s
En İyi Erkek Görüşleri