Sevgilim bir kıza selam verdi. Bu yüzden çok büyük bir kavga ettik. Benden ayrıldı. Bana nasıl geri döner?
Neymiş çok kıskançmışım...
Neymiş çok kıskançmışım...
bi sevgilim böyleydi, bir oldu iki oldu yani yolda ilkokul arkadaşıma selam verince bile sırf arkadaşım erkek diye kızmıştı😂 neymiş bana bakamazmış o çocuk göze çarpıyomuşum zaten, diğer gün direk ayrıldımmm mutlu son😊
Niye sevgilin medeniyetsiz bir ayı mı? Ne var tanıdığı bir kadına selam verse ne olacak kadın sevgiline mı kanca takacak? Aptal kıskançlıklar dan ergenimsi hareketlerden ne zaman vazgecersiniz tam olarak
Cevap
13Cevap
tamam artık eminim bu ve benzeri soruları sen soruyorsun
Selam veriyor kıskanıyorsun sonra geri dönmesini istiyorsun. Sahiplenme diye ben buna derim.
Bunun nesi sahiplenme düpedüz hastalıklı şeyleri sevgi sahiplenme diye yazmak? Günlük hayatta herkes ese dosta selam verir tıpkı normal diğer insanlar gihi buradan hareketle kıskançlık yapmak kavga çıkartmak tam bir sorunluluk gostergesi
Kıskançlıktan öte bir şey bu gidin tedavi olun sevgiliniz sizin malıniz degil
Selam Verebilir Ama Sen Varken Yanına Gidemez Sevgilin Boşu Boşuna Kavga Etmişsiniz Geri Döner Mi? Dönmez Mi? Onu Allah Bilir
Bırak gitsin dönerse senindir dönmezse de iskender söyleriz
Ne var yani selam verse, bu tarz kıskançlıklar bana samimiyetsiz geliyor doğrusu, ha sorarsın kimdi bu duye vs o ayrı ancak bunun için kavga etmek...
Iyi ayrilsin sal gitsin
Uğraşma donmesi için sebebin çok geçerli
Fazla değer soytarıyı kral eder 😏
3 kere dön gel diyorsun. Dönmezse boşver 😕
Terbiyesizlik etmiş aaa olur mu canım öyle şey
Çevirgel büyüsü ilee 🤫🤫🤫
Dönerse senin, dönmezse hiç senin olmamıştır.
Zaten kafa yapınız bir değilmiş
İyi yapmışsın😌
Tanıdığı olabilir ama abartmasaydın.
Elbette döner
Boşver dönmesin.
Dönmez daha
ben olsam dönmem
Dönmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?