Benden büyük olan komşu kızını beğeniyorum lakin kardeşi farkında olmadan araya giriyor?

kız benden 1-2 yaş büyük (ben ve kız için asla sorun olmaz) hiç muhabbetimiz yok, denk filan geldik fakat sohbet etmedik (kendisi İstanbul'da ünide, ben ise hazırlanıyorum). Güzel ve beğeniyorum.(Kardeşi benden 1 yaş küçük ve oda üniye hazırlanıyor.) Ailesi beni soruyor kızı da hazırlandığı için hep ondan bahsediyorlar bana bugün onlarda iken kızla muhabbetimiz oldu sınavdan filan, kız bana ilgili davranıyor. Annesi de sanki böyle bir duruma hayır demez gibi havalarda lakin ablasıyla bi muhabbet kursam yürüyeceğim de fırsat bulamadım. Ben ablasına yürümeyi düşündükçe annesi küçük kızla beni denkleştiriyor ve bu durum kızında aklını karıştırıyor. Takıntı yapmadım sadece ablasıyla şansımız azalıyor gibi geldiğinden rahatsız oluyorum ve kıza yüz vermiyorum. Bunu gören annesi ortak noktalardan muhabbet açıyor. Sizin önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler : )
Benden büyük olan komşu kızını beğeniyorum lakin kardeşi farkında olmadan araya giriyor?