Bize geldiginde arkadasim beni koseye cekip bunun bakislari cok sey suzup duruyor haberin olsun dedi. Bende yok ya o brnim abim sayilir dedim ayni gunun aksami mutfakts tek kalinca gel buraya seni ozlemisim ya dedi ve makas almaya gibi biseye yeltendi bende sakayla karisik yok cektim dunde geldi mutfakta yine tek kalinca boyle giderkrn kolumu sıkti bi kac kere oynar gibi ne yapcagimi sasirdim abi sevgisi gibi bisey mi yoksa amaci mi farkli yardim edin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
adam sana resmen yavsiyor uzak dur yalniz kalma
Abinde ne geniş insan erkek arkdasiyla bacisi evde olunca eve mi getirilir ne mal abiler var ya
Abimin cok arkadasi var ama sadece 3 tanesini eve getirdi o da 10 yillik arkadsslari falan boyle degildi yavsayan cocukta son zamanlarda boyle oldu
Normal degil bi abi eve erkek arkdaslarini getirmez hele ki bacisi varsa olacak is degil bu
Uzak durmalisin bence
Ben uzak duruyorum kendi geliyor
Tepkini koy soguk ol
Abi sevgısımı bu yuzenmı kuytu köşede ellemeye falan calsıyo sacmalama bu kadar saf degılsındır heralde
Aslinda haklisin annemin abimin ysninda temasa girmiyor sadece lafta sakalasip duruyor
Yani bu kadar saf olamazsın hatta sevgıde degıl sankı dırek başka şeyler ıcın yanaşıyor gıbı seyler çıkıyor anlattıgından
Abime soylwrsem cocugu oldurur ne yapcagimi sasirdim
Kendine söyle aklını başına topla benden uzak ol de yoksa sonu kötü olur de
Iste bunu dersem dalga gecicekmis gibi hissediuorum iste ne anladin sen yaptiklarimdan iste kendini hayale kaptirmissin gibi
Zaten öyle dicek evet ben yaptımmı dıcek sana temız göstermeye çalışacak ama ne olduğunu anlayacak
Birdaha temasa girmeye calisirsa onu bununla yuz yuze getiririm zaten
Neyle yüz yüze getırıcen
Evlen ! İşiyor niyeti de ciddidir yoksa bu kadar ileri gitmez.
ya da şerefsizdşr
Abi sevgisiyse abinin olduğu ortamda da yapsın aynı el şakalarını
Ya pek konduramiyorum ona ama abimin yaninda da gel seni ozlemisim ya diyip makas almaya calismaz dimi
Kalkışırsa ozaman abidir
Kızım saf mısın tek iken yapmış hem kim ki o abinin arkadaşı, sapık bence
Amacı farklı. Abine söyle hemen belli ki. Toy saf bir kızsın. Bak diğer insanlarda aynı fikirdeymis zaten.
Abimin arkadasi ya belkide benide kiz kardesi gibi goruyordur diye dusundum sma oyle hareketleri asla abimin yaninda yapmaz sadece lafta saka yapiyor bana ne dusuncegimi sasirdim
Sen çok iyi niyetli ve saf bir kızsın dediğimi dinle bak diğer insanlarda aynı fikirde. Abinin yanında yapamiyormus zaten niyeti apaçık ortada. senide saf bir kiz olarak goruyo şu an haberin olsun evde sanmam da tehnha bir yerde bir gün sana zarar verebilir bu kişi dikkat et. burada sormanda iyi olmuş yapman gereken tek şey abine aç bu konuyu canım bir an önce çünkü gerçekten tehlikeli kötü niyetli bir insanla karşı karşıyasın. Daha fazla geç olmadan abine aç konuyu hatta ailene baya taciz ediliyosun haberin yok. Durumdan da haberdar et beni lütfen ben bile endişelendim şu an senin için
Ay merak etmeyin bisey olmaz bana zarar veremez o da ama sizin icin update yaparim 🥺
Valla ben hiç emin değilim kötü bir olayı yazılan şeylerden hizsetme gibi bir özelliğim var :( lütfen abinle hemen konuş canım ya :( vakit kaybetme
Arkadaşın anlamış sen anlamamaLiktan geliyorsun.
Sonucta abimin arkadasi onun da bacisi sayilirim ya
Ben hiç bir arkadaşımın kardeşine öyle makas alma kol sıkma vs hareketler yapmam.
kardeşim oluyor bence. Ki aranızda öyle samimi bir durumda yok. Hep başbaşa kalınca olmus
Cocugun karakteri biraz oyle agirbasli degil biraz gevsek gibi o yuzden baslarda karakteri boyle herkese boyle yaklasiyordur diye dusundum
Bu durumu abine anlattın mı?
Amacı farklı niyeti aşikare ortada
Amaci farkli gibi
Kızların çoğu tipten kaybediyor zaten. Gereksiz samimiyete gerek yok
@Glisso o ne demek
Çoğu kızı begenmiyorum. Yanina yakismiyolar
ne alaka anlamadım
@Glisso belki kizlar seni begenmiyordur tipine bakarsak. d
@soran bence sen beğenmişsindir ya
Arada kaç yaş var
4 veya 5 pek bende bilmiyorum
İki taşta bir kuş istiyor